Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Relatieplanet feesten en single events

Relatieplanet feesten en single events

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben jij van plan om binnenkort een Relatieplanet feest te bezoeken? Of heb je er ergens iets over gehoord, maar weet je niet goed wat je er van moet verwachten? Dan is dit een artikel voor jou! In dit artikel gaan we het namelijk hebben over de verschillende soorten events die Relatieplanet regelmatig organiseert en vertellen we je hoe je je plaats kunt reserveren voor zo’n feest.

Relatieplanet evenementen

Voor de mensen die nog niet goed weten wat een Relatieplanet feest is of wat Relatieplanet überhaupt is, geven we hieronder nog even een korte beschrijving van de online datingsite. Wil je meer weten over hoe welke evenementen Relatieplanet organiseert, lees dan verder onder dit blok. We leggen je hier uit hoe een Relatieplanet feest of single event eruit ziet en wat je kunt verwachten.

 


Relatieplanet

Relatieplanet.nl is Nederlands grootste online datingsite. Miljoenen leden staan hier ingeschreven, waarbij het grootste deel op zoek is naar een relatie. Toch zul je tussen de leden ook mannen en vrouwen vinden die op zoek zijn naar een (luchtige) date of nieuwe vriendschappen. Relatieplanet.nl is er voor iedereen, want de leeftijd van de leden loopt uiteen van 18 tot 65 jaar. De verdeling mannen-vrouwen op Relatieplanet is ongeveer gelijk zodat iedereen evenveel kans maakt op het vinden van een leuke date. De events die Relatieplanet.nl regelmatig door heel Nederland organiseert zijn een goede aanvulling op het online daten. Je ontmoet op dit soort evenementen namelijk de mensen achter de profielen in real life. Welke events zij precies organiseren lees je hieronder. De locaties en de data van de verschillende evenementen kun je zien in je dashboard na je gratis aanmelding op Relatieplanet.nl.


LexaBezoek Lexa

Dit artikel gaat natuurlijk over de feesten die Relatieplanet organiseert, maar ook Lexa organiseert met grote regelmaat vergelijkbare events. Mochten de events van Relatieplanet bijvoorbeeld net niet helemaal zijn waar je naar op zoek bent, is Lexa.nl zeker het proberen waard. Ook Lexa behoort tot één van Nederlands grootste datingsites en wederom tref je hier singles uit alle leeftijdscategorieën die allen op zoek zijn naar dates, vriendschappen of relatie. Mocht je een Relatieplanet event hebben bezocht en je vindt het niets? Probeer dan eens een event van Lexa. Misschien passen de leden van Lexa beter bij je, dan de leden van Relatieplanet.nl. Niet geschoten is immers altijd mis. Je ontdekt de evenementen, de locaties en de datums via je dashboard na je aanmelding op Lexa.nl.

Bezoek Lexa

Verschillende Relatieplanet evenementen

Relatieplanet organiseert diverse evenementen voor jong en oud. Veelal zijn de evenementen voor iedereen bedoeld, maar er zijn een aantal events die specifiek voor een bepaalde doelgroep worden georganiseerd. We zetten hieronder uiteen welke evenementen er allemaal zijn en voor wie ze precies georganiseerd worden.

Single Party’s

Het bekendste evenement van Relatieplanet.nl zijn natuurlijk de single party’s die vrijwel iedere maand plaats vinden. Soms slaat men een maandje over, bijvoorbeeld vanwege vakantieperiodes, maar doorgaans kun je iedere maand 1.000 tot 2.500 singles ontmoeten tijdens zo’n single feest. De feesten worden georganiseerd in samenwerking met Claus Company BV en zodoende vinden de feesten altijd plaats op hun locaties. Claus Event Center Hoofddorp is de locatie waar de meeste feesten worden gehouden, maar ook Papa’s Beach House (ook in Hoofddorp) is een geliefde locatie. Af en toe worden de feesten ook op andere plaatsen in het land gehouden, maar daarvoor verwijzen we naar Relatieplanet.nl zelf. In je dashboard zie je na je aanmelding precies waar en wanneer de single feesten worden georganiseerd.

De single party’s van Relatieplanet zijn niet specifiek bedoeld voor een bepaalde doelgroep; iedereen is welkom. Omdat het toch een avondje stappen is zul je echter publiek aantreffen van pak ‘m beet 18 tot 40/50 jaar. Onder het genot van een drankje en eventueel een hapje luister je naar de dj of liveband en kun je je ogen flink de kost geven. De single party’s worden doorgaans namelijk massaal bezocht en veelal hou je dan ook altijd wel iets over aan zo’n avondje. In het ergste geval (wanneer je geen leuke date overhoudt aan een single party) heb je gewoon een goed avondje uit met gezellige mensen en goede muziek. Voor een gemiddelde prijs van € 15,- hoef je het in ieder geval niet te laten; andere (niet-single) feesten kosten meestal een stuk meer!

Speeddate avonden

Op één avond 15 dates? Dat zijn de speeddating avonden van Relatieplanet. In korte tijd word je geïntroduceerd aan zo’n 10-15 andere singles waarbij je ongeveer een minuut of 4 de tijd krijgt om elkaar af te tasten. Is het niets? Geen zorgen, over een paar minuten zit een andere vrijgezel tegenover je. Is het wel wat? In de afsluitende borrel heb je alle tijd om elkaar nog iets beter te leren kennen en eventueel gegevens uit te wisselen voor een ‘echte date’.

Om te voorkomen dat 18 jarigen tegenover 65 plussers komen te zitten verschilt de doelgroep per speeddate avond. Tevens wisselt de locatie iedere keer. De speeddate avonden worden door geheel Nederland georganiseerd en zodoende is er altijd wel een speeddating event te vinden bij jou in de buurt. Kijk voor de precieze data en locaties in je dashboard na je aanmelding op Relatieplanet.nl. De gemiddelde kosten voor een speeddate avond zijn overigens zo’n € 20,- en het welkomstdrankje naar keuze is hier bij inbegrepen.

Groepswandelingen

De wandelingen voor singles die Relatieplanet.nl organiseert zijn doorgaans bedoeld voor de wat ‘oudere’ singles, maar soms zul je ook een wat jonger publiek aantreffen tijdens de wandelingen. De wandelingen worden in samenwerking met Staatsbosbeheer georganiseerd en je zult dan ook altijd op de mooiste plekjes terecht komen tijdens dit single event. De wandelingen worden door geheel Nederland georganiseerd en veelal loopt de plaatselijke boswachter met de groep mee om aanvullende informatie te verschaffen over bijvoorbeeld de flora en fauna in het betreffende gebied. Je kunt tijdens deze wandelingen op een makkelijke en losse manier in contact komen met de andere singles en al wandelend elkaar beter leren kennen. Tijdens de afsluitende borrel is er alle gelegenheid om die ene leuke man of vrouw nog beter te leren kennen of singles aan te spreken die je tijdens het wandelen nog niet gesproken hebt. Je vindt de aankomende wandelingen via je dashboard op Relatieplanet.nl.

Workshops en cursussen

De workshops en cursussen van Relatieplanet bieden voor ieder wat wils en worden georganiseerd voor jong tot oud. Denk hierbij aan kookworkshops, cocktailworkshops, wijnproeverijen en meer van dit soort populaire workshops die normaal gesproken overal in het land voor niet-singles worden georganiseerd. Relatieplanet combineert het beste van twee werelden en laat je tijdens de workshops kennismaken met (soms tientallen) andere vrijgezellen. Zo leer je het één en ander tijdens zo’n event én heb je kans om je nieuwe vlam te ontmoeten.

De cursussen van Relatieplanet zijn ook leerzaam, maar bovendien weer een extra mogelijkheid om nieuwe singles te ontmoeten. Volg bijvoorbeeld de populaire cursus “Succesvol daten” waarbij je advies krijgt van gerenommeerde relatie experts die je tal van tips en tricks geven om tot een succesvolle date te komen. Relatieplanet.nl is natuurlijk een ONLINE dating site en soms worden de cursussen dan ook niet op een fysieke locatie gegeven, maar via het internet via zogenoemde webinars. Hierbij heb je uiteraard niet de mogelijkheid om andere singles te ontmoeten, maar leer je dus wel hoe je met je date moet omgaan, eenmaal een leuke date gescoord via bijvoorbeeld Relatieplanet.nl. De verschillende workshops en cursussen kun je wederom weer zien na je aanmelding op Relatieplanet.nl.

Single reizen

Wie meer wilt dan een avondje stappen tijdens een single feest, een avondje speeddaten of een middagje wandelen heeft bij Relatieplanet de mogelijkheid om het groots aan te pakken: single reizen. Relatieplanet.nl organiseert in samenwerking met TUI en Maris Life diverse single reizen waarbij er rekening wordt gehouden met de doelgroep. Zo zijn er single reizen voor jongeren, maar bijvoorbeeld ook reizen voor eenoudergezinnen waarbij de kinderen vaak mee kunnen. Door de nauwe samenwerking met TUI en Maris Life is Relatieplanet persoonlijk betrokken tijdens deze reizen voor singles en is de kwaliteit van de reizen altijd erg hoogstaand. De bestemmingen van de reizen variëren: van korte stedentrips tot lange rondreizen in bijvoorbeeld het Verre Oosten. Bekijk alle single reizen via je dashboard op Relatieplanet.nl.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies