• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 179 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Swingers datingsite

Samen met uw partner of alleen opzoek naar andere stellen die openstaan voor erotische contacten. Je vindt hier partners voor thuiscontact, ontmoetingen in parenclubs of georganiseerde swingeravonden. De volgende websites bieden een uniek platform voor swingers zoals u waarbij in de meeste gevallen inschrijving volledig gratis is. Datingsitekiezen.nl heeft voor uw de beste sites op een rijtje gezet zodat u meteen kan beginnen met swingen.

Bekijk RegioSwingers

RegioSwingers

RegioSwingers maakt het mogelijk voor mannen, vrouwen en stellen om op zoek te gaan naar gelijkgestemden. Mocht je nieuw zijn in de swingerswereld dan is dit ook geen probleem en dan is dit de perfecte website om je eerste stappen in deze spannende wereld te gaan zetten. Lees meer »

Bezoek RegioSwingers »
1
Bekijk Klasseswingers

Klasseswingers

Erotisch daten dat kun je gaan doen bij Klasseswingers. Op deze website vind je mannen, vrouwen en stellen die allemaal op zoek zijn naar erotisch vermaak. Dit kan dan zijn voor het aangaan van een seksuele relatie maar ook voor een eenmalig avontuurtje. Bij Klasseswingers kun je het allemaal vinden. Lees meer »

Bezoek Klasseswingers »
2
Bekijk SDC Swingers Date Club

SDC Swingers Date Club

SDC is een welbekende datingsite voor swingers die zich uniek maakt door zijn grote, hechte community en praktische benadering tot swingen. Dit merk je aan alles. Als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Date Club veel meer is dan alleen een datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld ook jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd. Lees meer »

Bezoek SDC Swingers Date Club »
3
Bekijk StellenSex

StellenSex

StellenSex is er voor stellen en singles die op zoek zijn naar mensen om een spannende tijd mee te gaan beleven. Je vindt hier mensen die op zoek naar traditionele seks maar ook mensen die de grenzen willen verleggen en dus op zoek zijn naar extremere vormen van seks. Lees meer »

Bezoek StellenSex »
4
Bekijk AdultMatch

AdultMatch

AdultMatch laat je nieuwe contacten vinden om spannende erotische activiteiten mee te gaan doen. Je kunt je bij deze website niet alleen als persoon inschrijven maar ook als stel of groep. Ook als op zoek bent naar een iets meer kinky afspraakje dan zit je bij deze datingwebsite goed. Lees meer »

Bezoek AdultMatch »
5
Bekijk Swingers Nederland

Swingers Nederland

Swingers Nederland biedt een kleinschalige, hechte online community voor swingers in Nederland. Sinds 2004 kun je op deze website op een laagdrempelige manier andere swingers ontmoeten en contacten leggen met mannen, vrouwen en stellen.  Lees meer »

Bezoek Swingers Nederland »
6

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Swingers Nederland

Tagged

Jongeren Dating
Swingers Nederland

Twoo

Jongeren Dating
Swingers Nederland

Funky Fish

Christelijk
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy