• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Swingers datingsite

Samen met uw partner of alleen opzoek naar andere stellen die openstaan voor erotische contacten. Je vindt hier partners voor thuiscontact, ontmoetingen in parenclubs of georganiseerde swingeravonden. De volgende websites bieden een uniek platform voor swingers zoals u waarbij in de meeste gevallen inschrijving volledig gratis is. Datingsitekiezen.nl heeft voor uw de beste sites op een rijtje gezet zodat u meteen kan beginnen met swingen.

Bekijk RegioSwingers

RegioSwingers

RegioSwingers maakt het mogelijk voor mannen, vrouwen en stellen om op zoek te gaan naar gelijkgestemden. Mocht je nieuw zijn in de swingerswereld dan is dit ook geen probleem en dan is dit de perfecte website om je eerste stappen in deze spannende wereld te gaan zetten. Lees meer »

Bezoek RegioSwingers »
1
Bekijk NovaMora

NovaMora

NovaMora is een nieuwe erotische datingsite die in korte tijd onwijs veel populariteit heeft gewonnen bij het grote publiek. Mede door de grote hoeveelheid media-aandacht en promotie op radio en tv behoort NovaMora tot de snelst groeiende sexdatingsites van Nederland. Lees meer »

Bezoek NovaMora »
2
Bekijk StellenSex

StellenSex

StellenSex is er voor stellen en singles die op zoek zijn naar mensen om een spannende tijd mee te gaan beleven. Je vindt hier mensen die op zoek naar traditionele seks maar ook mensen die de grenzen willen verleggen en dus op zoek zijn naar extremere vormen van seks. Lees meer »

Bezoek StellenSex »
3
Bekijk AdultMatch

AdultMatch

AdultMatch laat je nieuwe contacten vinden om spannende erotische activiteiten mee te gaan doen. Je kunt je bij deze website niet alleen als persoon inschrijven maar ook als stel of groep. Ook als op zoek bent naar een iets meer kinky afspraakje dan zit je bij deze datingwebsite goed. Lees meer »

Bezoek AdultMatch »
4
Bekijk SDC Swingers Date Club

SDC Swingers Date Club

SDC is een welbekende datingsite voor swingers die zich uniek maakt door zijn grote, hechte community en praktische benadering tot swingen. Dit merk je aan alles. Als je rondkijkt op de website zie je al snel dat Swingers Date Club veel meer is dan alleen een datingsite om te swingen. Vanuit SDC worden er bijvoorbeeld ook jaarlijks diverse swingers parties en swingers reizen georganiseerd. Lees meer »

Bezoek SDC Swingers Date Club »
5
Bekijk Swingers Nederland

Swingers Nederland

Swingers Nederland biedt een kleinschalige, hechte online community voor swingers in Nederland. Sinds 2004 kun je op deze website op een laagdrempelige manier andere swingers ontmoeten en contacten leggen met mannen, vrouwen en stellen.  Lees meer »

Bezoek Swingers Nederland »
6
Bekijk EasySwingers

EasySwingers

De site EasySwingers is inmiddels gestopt. Als jij swingers wilt gaan vinden om een spannende nacht of een spannend avontuur mee te gaan beleven dan kun je terecht op EasySwingers. Deze website staat geheel in het teken van het vinden van een spannende date met een man, een vrouw of een stel en het contact leggen met swingers vanuit geheel Nederland is dan ook erg eenvoudig. Lees meer »

Bezoek EasySwingers »
7
Bekijk 2Swing

2Swing

Al sinds 1996 is de website 2Swing één van de meest betrouwbare en grootste swingers community's in de benelux. Maak een uitgebreid profiel aan en kom in contact met andere leuke stelletjes. Met de datingsite 2Swing is het duidelijk tijd voor een beetje fun in de swingers wereld! Lees meer »

Bezoek 2Swing »
8
Bekijk Klasseswingers

Klasseswingers

Erotisch daten dat kun je gaan doen bij Klasseswingers. Op deze website vind je mannen, vrouwen en stellen die allemaal op zoek zijn naar erotisch vermaak. Dit kan dan zijn voor het aangaan van een seksuele relatie maar ook voor een eenmalig avontuurtje. Bij Klasseswingers kun je het allemaal vinden. Lees meer »

Bezoek Klasseswingers »
9

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

RegioSwingers

HappyPancake

Gratis datingsite
RegioSwingers

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy