• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 190 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Christelijke datingsite

In deze categorie vindt je een overzicht met christelijke datingsites. Bent u een kerkelijke single en opzoek naar een gelovige partner via het internet dan zijn de onderstaande websites zeer geschikt. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een leuke vriendschap of een serieuze partner van verschillende stromingen. Zowel gereformeerden, protestanten als katholieken zijn meer dan welkom.

Bekijk Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een christelijke datingwebsite die in 2004 is begonnen en inmiddels uitgegroeid is tot een erg leuke website waar honderden vriendschappen en leuke contacten zijn ontstaan. Misschien vind jij hier ook wel een leuke vriend of vriendin waar je leuke dingen mee kunt gaan ondernemen. Lees meer »

Bezoek Opzoeknaarjou »
1
Bekijk Funky Fish

Funky Fish

Ben je Christelijk en single? Dan kan Funky Fish voor jou wel eens de uitkomst bieden. Deze datingsite, die is begonnen als online community voor Christenen, koppelt katholieke en protestante singles met elkaar. De website is met meer dan 25.000 leden de grootste online community voor Christenen.Naast online dating vind je op Funky Fish dus ook gewoon een leuke, gezellige, Christelijke community waar gebruikers samen komen om ervaringen en discussies uit te wisselen over het geloof en nieuwe connecties op te doen. Funky Fish is actief in 4 verschillende landen en biedt dus een internationale ledendatabase. Lees meer »

Bezoek Funky Fish »
2
Bekijk Date2Shine

Date2Shine

De website Date2Shine is speciaal voor gelovige mensen. Of je nu opzoek bent naar een goed gesprek, een leuke date of een serieuze relatie, de website biedt een uitgebreid platform voor christenen van elke stroming. Lees meer »

Bezoek Date2Shine »
4
Bekijk Crosspoint

Crosspoint

Crosspoint is één van de grotere en de allereerste Christelijke datingsites van Nederland. Al sinds 2004 is deze datingsite actief en inmiddels hebben honderden stellen elkaar al ontmoet via deze datingsite. De website is niet het meest gebruiksvriendelijk, maar biedt wel de juiste hulpmiddelen om het online daten gemakkelijk te maken. Lees meer »

Bezoek Crosspoint »
5

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Opzoeknaarjou

ChristianMatch

Christelijk
Opzoeknaarjou

Tourbar

Overig
Opzoeknaarjou

LOVOO

Algemeen
Opzoeknaarjou

Crosspoint

Christelijk
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy