• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Deze Christelijke datingsites brengen je in contact met andere Christenen

Beste datingsites  Christelijk

Ben je op zoek naar iemand die net als jij gelooft in God? En vind je dat het tijd wordt dat er een beetje vaart gemaakt gaat worden? Dan kun je natuurlijk naar een feestje gaan of naar het park, maar hoe weet je nou of dat die persoon dezelfde normen en waarden als jij nastreeft? Gelukkig wordt het ons tegenwoordig een stuk makkelijker gemaakt. Er zijn in alle categorieën wel datingsites te vinden, zo zijn er sites voor hogeropgeleiden, mensen met een handicap en dus ook voor christenen. Hieronder zullen de grootste datingsites en apps besproken worden waar je je kunt aanmelden als jij jouw gelovige prins of prinses nog zoekt.

Katholiek, protestant, hervormd of gereformeerd?
In Nederland hebben we een grote meerderheid aan katholieke kerken. Ongeveer 24% van de Nederlanders zijn aanhanger van het rooms-katolieke geloof. Als je waarde hecht aan het feit dat je partner exact dezelfde geloofsovertuiging heeft als, is het goed om je te bedenken dat niet elke datingsite hiervoor is ingericht.  Veel van de hieronder benoemde sites bieden echter wel een gratis abonnement, zodat je zelf eerst kunt kijken of het publiek op deze websites jou aanspreekt en of je je thuis voelt op de datingsite.

 

Opzoeknaarjou
Opzoeknaarjou.nl is niet alleen een website, ze hebben ook een app. Handig dus wanneer je ook makkelijk op je telefoon wil zoeken. Je kunt een gratis proeflidmaatschap aanmaken en voor €6,58 per maand ben je full member waardoor je makkelijker contact kunt leggen met andere christenen. De website is iets kleiner dan andere Christelijke datingsites, maar dit stimuleert wel een actieve, gezellige community. De site telt nu rond de 2500 actieve leden. Bezoek Opzoeknaarjou.nl »


Pepper
Op deze datingsite vind je een heel divers publiek. Hoewel niet iedereen gelovig is, kun je als Christen hier goed terecht om een partner te vinden. Door het matchingsysteem van de site kun je aangeven dat je op zoek bent naar iemand die jouw religie deelt. Aangezien Pepper een grote ledendatabase heeft is de kans zeker aanwezig dat je iemand vindt die bij je past. Wij adviseren Pepper voornamelijk voor een doelgroep die jonger is dan 30 jaar, aangezien de meeste leden op deze datingsite jonger zijn dan op andere datingsites. Bezoek Pepper.nl »


lexa homepagina Lexa
Deze datingsite bestaat al vele jaren en is uitgegroeid tot één van de grootste datingsites van Nederland. Ook hier vind je een gemixt publiek, maar kun je als Christen ook goed terecht om serieus te daten. De abonnementen zijn redelijk goed geprijsd op Lexa en de site heeft het grootste ledenbestand van Nederland. Als je niet zeker bent of deze datingsite iets voor je is, of je wilt graag eerst kijken hoe serieus de datinggebruikers op deze site zijn, dan heb je de optie om een gratis account te nemen. Hiermee kun je rondkijken in het systeem en alvast wat contacten leggen. Als je uiteindelijk écht serieus wilt gaan daten adviseren we je om een betaald account te nemen. Bezoek Lexa.nl »


Reformatorische datingsites

Mocht je specifiek op zoek zijn naar gereformeerde singles dan zijn bovenstaande datingsites ook zeker geschikt. Je kunt in je profiel namelijk precies specificeren wat jouw religieuze achtergrond is en waar je naar op zoek bent bij je potentiële matches.


Naast bovenstaande sites, hebben we hier nog een aantal sites die online dating voor Christenen aanbieden. Deze websites hebben we zelf niet getest, maar ervaringen van anderen met deze datingsites zijn goed. Probeer het zelf eens, en laat ons weten hoe het je bevallen is.

Funkyfish.nl is een christelijke datingsite met maar liefst 25.000 leden. Je kunt op deze site niet alleen terecht als je op zoek bent naar een liefde, ook is de site te gebruiken als je op zoek bent naar een vriendschap. De site wordt door zowel Nederlanders als Belgen gebruikt en dat vergroot natuurlijk je kansen! Het mooie van Funkyfish is dat je je gratis kunt aanmelden en direct kunt beginnen met berichten sturen.

Samenchristen.nl kun je net als de bovenstaande site gratis uitproberen. Bij het aanmelden worden een aantal persoonlijke vragen gesteld zodat ze je wat beter leren kennen. Alle foto’s en informatie zijn alleen beschikbaar voor leden. Je kunt zelfs per foto aangeven wie die te zien krijgt. Dit maakt het volgens de oprichters een veilige omgeving voor mensen die op zoek zijn naar hun liefde.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Deze Christelijke datingsites brengen je in contact met andere Christenen

Wetime.be

Vriendschap
Deze Christelijke datingsites brengen je in contact met andere Christenen

Cupify

Algemeen
Deze Christelijke datingsites brengen je in contact met andere Christenen

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement