• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Review datingsite Relatiebureau Nederland

Op zoek naar een langdurige relatie en wil je ondersteuning door een bemiddelingsbureau? Relatiebureau Nederland brengt singles met elkaar in contact.

Algemene informatie Relatiebureau Nederland

Relatiebureau Nederland gaat op een vernieuwende manier te werk om een nieuwe partner te vinden voor u. Ze zorgen tijdens een kennismaking gesprek voor een vertrouwde, discrete en prettige omgeving waarin je jezelf op je gemak voelt. Hoe meer je bloot geeft over jezelf en hoe duidelijker de wensen, des te groter zijn de kansen op een partner die bij je past. Door het grote enthousiasme van de match professionals word een geschikte date voor uw uitgezocht.

Mogelijkheden

Middels een kennismakingsgesprek worden de mogelijkheden en wensen besproken waarna Relatiebureau Nederland actief opzoek gaat naar een potentiële partner. Via de website is het middels een eenvoudig formulier mogelijk om contact op te nemen. De vervolgstappen worden telefonisch besproken.


Pluspunten

  • Persoonlijke benadering
  • Kennismaking vooraf

Minpunten


Heb je ervaring met Relatiebureau Nederland?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Relatiebureau Nederland

Review geschreven door bill
26 april 2018

Belazerd door dit bureau

Over een periode van 14 maanden vier voorstellen gehad.
Date een gaf aan ik ga met vakantie en kom pas in september terug. Bekend bij het bureau.
Date twee gaf aan niet verder te willen gaan dan 35 km. Gemeld bij het bureau. Afstand ca. 90 km
Date drie geen contact mee kunnen krijgen..
Date vier gaf aan "je bent te oud, heb aangegeven niet ouder dan ca. 65 jaar".
Inmiddels bijna 6 maanden verder. Niets meer vernomen.
Ik voel me belazerd.

Review geschreven door james
23 november 2017

geen reactie…

vanaf 27 september heb ik nog steeds geen bericht ontvangen zijn ze soms falliet telefoon word ook niet meer beantwoord

Review geschreven door Jeane
28 april 2017

genoeg partnervoorstellen

Goed. Geen lang lidmaatschap en redelijk veel voorstellen gehad.

Review geschreven door Tilly
18 april 2017

duur en onbetrouwbaar

Slecht, geen kvk nummer.... veel betalen, weinig tot geen respons.

Review geschreven door Laurens
30 maart 2017

tevreden

Wij gaan voor de 2e afspraak en zijn tot op heden tevreden met de communicatie en werkzaamheden van het bureau. De consulent is voor een evaluatie bij mij geweest en een week erna kreeg ik een nieuw voorstel toegestuurd met succes!

Review geschreven door Betsie
20 maart 2017

bedankt, tevreden

Ik heb een fijne man leren kennen via dit bureau. In eerste instantie had mijn zoon zich ingeschreven en omdat hij twijfelde is de medewerkster van het bureau nog een keer terug gekomen. Ik was tijdens dit gesprek aanwezig en heb het lidmaatschap om laten zetten op mijn naam omdat ik me toch al een hele tijd eenzaam voelde na de dood van mijn man. Ik ben tevreden met dit bureau en wilde ze op deze wijze nogmaals bedanken.

Review geschreven door Denise
14 maart 2017

Onprofessioneel

Wat een onprofessioneel bureau! Veel geld betalen voor een date die niet eens overeen komt met de wensen van de klant! Bureau maakt erg slechte matches en belt liever ook niet terug maar mailt als ze ergens een keertje tijd voor je hebben! Trap hier niet in, je betaalt voor gebakken lucht! En van alle recensies die je terug vindt klopt niets van.

Review geschreven door R. de Kroon
28 november 2016

Is dit echt?

Ik ben me al een tijd aan het oriënteren op relatiebemiddeling en kom dit bureau pas sinds kort tegen.
Volgens mij bestaan ze sinds de zomer. Bij bureaus die al jarenlang bestaan staan geen reacties en bij dit bureau zie je tientallen reacties en alleen maar positief.

Review geschreven door F. B.
28 november 2016

Goede ervaring

Ik heb goede ervaringen met dit bureau. Het intake gesprek vond bij mij thuis plaats in de avond uren met twee medewerkers van het bureau. Ze hebben een mooie beschrijving van mij met foto's gemaakt. Ik heb ook genoeg dates gehad tot mijn laatste en het niet meer nodig was.
Dank je

Review geschreven door Ria
28 november 2016

Werkwijze op mij als persoon

Wij zijn content met relatiebureau Nederland. Beide hebben we een lidmaatschap van een half jaar gehad. Redelijk vond ik dit met betrekking tot de prijs. Ze hebben mij ook aangeboden om gebruik te maken van de datingsite maar dat was niet meer nodig. Ik heb de afgestemde werkwijze op mij als persoon heel prettig ervaren.

Review geschreven door Karin
17 november 2016

Veel goede recensies

Inderdaad raar zoveel goede recensies.
Zet ik ook vraagtekens bij.

Review geschreven door John
7 oktober 2016

Zeer goede ervaring

Ik heb een zeer goede ervaring met dit relatiebureau! Ook het contact met de consulente heb ik als zeer prettig ervaren. Ik heb inmiddels een leuke vrouw ontmoet via deze site en wij helemaal happy samen!

Review geschreven door een single
7 oktober 2016

lijkt me niet helemaal correct

Wat raar dat er zoveel bureau hier op deze site staan en nergens staat er zoveel goede review bij. Dit bureau bestaat net pas en nu al de hemel in geprezen. Ik ken een bureau die ooit precies het zelfde deed en waar ik dan ook met open ogen in gestonken ben. Ik mag hopen dat zij niet weer bezig zijn.Ik kan ook de kvk nergens vinden.
Dus singles kijk goed en geef je ogen de kost. Raar maar ga toch maar mijn gevoel volgen. -5 sterren.

Review geschreven door T.
26 september 2016

Veel dank

Ik ben zeer content met dit bureau. Mijn vrienden en ik zijn een aantal maanden geleden aan elkaar gelinkt. Mijn Dank

Review geschreven door Francis
12 augustus 2016

al 5 jaar samen

ben vandaag 5 jaar samen dankzij relatie nederland. Ik heb een paar leuke voorstellen gehad bij Relatiebureau Nederland maar bij de laatste had ik meteen een klik gehad. Toen een paar keer afgesproken. Dat was spannend. Nu ben ik inmiddels zwanger. Dank je voor de leuke man

Review geschreven door Frans
29 juli 2016

Bedankt

Ik wil graag de consulent bedanken voor het werk. Ik heb een prettig gesprek gehad en ben blij met de vrouw die ik heb leren kennen. Ik had niet verwacht dat er zoveel vragen gesteld zouden worden en ik een voorstelwebsite zou krijgen die ik na het lidmaatschap mocht houden. Had eigenlijk verwacht dat het net zo zou gaan als bij een datingwebsite. Maar dat was voor mij geen succes. Ik ben toch wel heel blij dat ik me heb ingeschreven. Want anders was ik nog steeds alleen geweest. Nu kan ik weer samen leuke dingen doen.
Leuke consulent, Prettig gesprek, leuke vrouw ontmoet ;-)

Review geschreven door Arjan
29 juli 2016

Prettige ervaring

Leuke site, heel anders dan de 'normale' datingsites. Je wordt als vrouw niet direct overspoeld met reacties, het gaat 1 op1 en dat vind ik prettiger. Het datingpaspoort is trouwens geinig.

Review geschreven door Jan willem
21 juli 2016

Mijn leven veranderd!

Relatiebureau Nederland heeft mijn leven veranderd. Dankzij de goede zorgen heb ik een lieve vrouw leren kennen. Ik voelde me van tevoren zo eenzaam vooral in het weekend. Ze hebben echt hun uiterste best gedaan. Bedankt mensen!

Review geschreven door Silvie
15 juli 2016

tevreden

Sterke punten:
-Goed gesprek vooraf

-Duidelijk met prijzen

-Betaalbaar

-Matches komen redelijk overeen maar wijken op sommige punten af

-Je blijft in contact met de dame die bij je is geweest tijdens het gesprek

- in 7 maanden heb ik 9 afspraken gehad met een manZwakke punten:
- Het duurt even voor de consilent je terug belt niet opdezelfde dag maar 1 dag later
1) ik zoek iemand tot 47 jaar hij is 48 jaar
2) Ik zoek iemand tot 1.80, perfecte match krijg een date van 1.85


na 7 maanden "premium" lid te zijn vind ik dat ik wel een review mag schrijven. Alle leden zijn betalend lid bij relatiebureau Nederland anders krijg je geen dates. De meeste mannen hebben een goede baan wat ik ervaar met mijn afspraken of zijn financieel onafhankelijk. Ik krijg niet altijd een afwijzing van de man zelf maar vind het wel fijn dat de consulente mij dan even op de hoogte stelt als ze van mij geen reactie terug krijgt. Al met al ben ik tevreden met dit buro. Ik weet niet of andere buro’s zo ook werken want dit is mijn eerste relatieburo waar ik me heb ingeschreven en hoop toch dat zij een leuke man voor me vinden waar het mee klikt.


Kortom tevreden.

Review geschreven door Ed&sam
15 juli 2016

zeker de moeite waard

Ik ben een aantal maanden lid geweest en heb met veel leuke mensen contact gehad en ook een geweldige vrouw leren kennen. Het is in ieder geval de moeite waard om het een keer uit te proberen.

Review geschreven door Danielle
12 juli 2016

niet slecht

Op deze website zag ik een oproep om ervaringen in te sturen.

Hierbij mijn verhaal en date met stephan. Tijdens onze telefonische gesprekken kwam hij grappig en attent over.
Na een tijdje besloten we een keer af te spreken in een lunchroom. Redelijk gespannen en in de hoop dat de gesprekken in real life ook zo zouden gaan ik de lunchroom binnen. Aan een tafeltje zag ik hem zitten en toen hij me zag leek hij wat nerveus maar hij stond op en hielp me heel galant uit mijn jas, schoof mijn stoel aan en bestelde een drankje voor me.We raakten aan de praat en hij begon gelijk goed door een compliment over mijn kleding te geven. We hebben een aantal uren gepraat en er was / is zeker een klik. Stephan hebben nu een aantal maanden een relatie.

ik heb reeds 3 dates gehad via dit bureau op 4 maanden, Ook de mannen waar ik een date mee heb gehad hebben geen slechte ervaringen gehad met dit bedrijf. Je Krijgt normale reacties van je dates. al bij al ben ik wel tevreden over de site.


en nee ik ben niet ingehuurd door dit bedrijf!

Review geschreven door Silvie
11 juli 2016

Veel goede punten

Sterke punten:
-Goed gesprek vooraf

-Duidelijk met prijzen

-Betaalbaar

-Matches komen redelijk overeen maar wijken op sommige punten af

-Je blijft in contact met de dame die bij je is geweest tijdens het gesprek

- in 7 maanden heb ik 9 afspraken gehad met een manZwakke punten:
- Het duurt even voor de consilent je terug belt niet opdezelfde dag maar 1 dag later
1) ik zoek iemand tot 47 jaar hij is 48 jaar
2) Ik zoek iemand tot 1.80, perfecte match krijg een date van 1.85


na 7 maanden "premium" lid te zijn vind ik dat ik wel een review mag schrijven. Alle leden zijn betalend lid bij relatiebureau Nederland anders krijg je geen dates. De meeste mannen hebben een goede baan wat ik ervaar met mijn afspraken of zijn financieel onafhankelijk. Ik krijg niet altijd een afwijzing van de man zelf maar vind het wel fijn dat de consulente mij dan even op de hoogte stelt als ze van mij geen reactie terug krijgt. Al met al ben ik tevreden met dit buro. Ik weet niet of andere buro’s zo ook werken want dit is mijn eerste relatieburo waar ik me heb ingeschreven en hoop toch dat zij een leuke man voor me vinden waar het mee klikt.


Kortom tevreden.

Review geschreven door Teun
11 juli 2016

tevreden

Best tevreden over mijn abonnement bij relatieburo nederland. Het is veilig en je hebt best goede dates. ik kan het iedereen aanraden. ik heb nu al 7 dates gehad, nog geen klik maar wel de vrouwen die bij mij passen.

Review geschreven door Teun
5 juli 2016

relatieburo

Best tevreden over mijn abonnement bij relatieburo nederland. Het is veilig en je hebt best goede dates. ik kan het iedereen aanraden. ik heb nu al 7 dates gehad, nog geen klik maar wel de vrouwen die bij mij passen.

Review geschreven door Lia
4 juli 2016

Bedankt

Ik ben een jonge vrouw van 26 jaar en zou graag een leuke man ontmoeten. Toen ik de advertentie las van relatiebureau Nederland sprak deze me heel erg aan. Ik heb een afspraak gemaakt en binnen een week zat ik aan tafel met een medewerker van het bureau. Ze heeft me niet ingeschreven voor bemiddeling omdat ik te jong was. Uiteindelijk hebben ze me wel geholpen met het maken van een digitale beschrijving van mezelf, wat ze echt mooi hebben neergezet. Daarnaast hebben ze uitgezocht welke datingsite ik me het beste in kon schrijven. Ik wilde de medewerker van relatiebureau Nederland haar op deze wijze bedanken voor haar hulp en eerlijkheid.


© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement