Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Wraak nemen op je ex, is dat het waard?

Wraak nemen op je ex, is dat het waard?

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Hij is vreemd gegaan. Ze is er vandoor met je beste vriend. Hij heeft je zwart gemaakt op Facebook. Ze heeft iedereen in je omgeving alles verteld over jou en je slechte eigenschappen. Exen kunnen soms niet zo leuk zijn. Moet je dan wraak nemen? Ontdek het in onderstaand artikel!

Wraak nemen op je ex
Je ex is je ex omdat het niet meer boterde tussen jullie. Misschien is er iets voorgevallen waar één van jullie twee niet overheen kon stappen. Wat er ook gebeurd is; vaak is bij je ex geen enkel greintje liefde en menselijkheid meer te bekennen nadat het over is tussen jullie. Al die tijd van liefde tussen jullie lijkt als sneeuw voor de zon verdwenen en hij of zij verandert in iemand die je niet herkent als de leuke jongen of meid waar je ooit verliefd op werd.

Moet je meegaan in dit gedrag en op wraak zinnen?
Er is in dat geval maar één ideale manier van wraak nemen: zorg dat je een leuker iemand aan de haak slaat dan je ex. Succes gegarandeerd!
Om je hier bij te helpen hebben we de beste datingsites waar je de leukste single mannen en vrouwen vindt voor je verzameld.

Wraak sites of loslaten?


ParshipBezoek Parship

Parship geldt al jaren als één van de grootste datingsites van Nederland. De kans dat je hier een man of vrouw tegenkomt die veel leuker is dan je ex, is dan ook behoorlijk groot. De leden van Parship.nl zijn allemaal op zoek naar iets anders: vriendschappen, dates en/of relaties. Ongeacht dus of jij slechts iemand zoekt om wraak te nemen op je ex of serieus op zoek bent naar een nieuwe vlam, via Parship ontmoet je veel singles.

Bezoek Parship

PepperBezoek Pepper

Pepper geldt als de datingsite waar de leukste singles op zitten. Ook hier is de kans dus vrij groot dat je een man of vrouw tegen het lijf loopt waar je je ex he-le-maal gek mee maakt van jaloezie. Contact leggen is dankzij de chatfunctie zo gedaan en een leuke date scoren dus ook. Singles die actief zijn op Pepper zijn net als bij Relatieplanet op zoek naar uiteenlopende zaken. Je vindt hier dan ook altijd wel een leuke single man of vrouw die bij jou en je wensenpakket past.

Bezoek Pepper

Match4MeBezoek Match4Me

Match4Me is geen vreemde in dit rijtje. Net als beide voorgaande datingsites geldt Match4Me als één van de grotere datingsites van Nederland. Begonnen als site waar je nieuwe contacten kunt leggen, maar inmiddels uitgegroeid tot allround datingsite waar de leden naast vriendschappen ook op zoek zijn naar relaties en leuke dates. Ook hier leg je dankzij de chatfunctie supergemakkelijk contact met de overige leden van Match4Me.

Bezoek Match4Me

Is wraak nemen op je ex het waard?
Of het het waard is om wraak te nemen op je ex, is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden. “Ik snij z’n ### er af als hij ooit vreemdgaat…” En dan gaat ie vreemd. Moet je dan echt de daad bij het woord voegen met alle consequenties van dien?

Aan de andere kant is het ook makkelijk om te zeggen dat je alles maar over je heen moet laten komen en alles moet accepteren wat je ex zegt of doet. Zoals gesteld kunnen exen nadat de relatie over gaat veranderen in hele nare mensen en ieder mens heeft zijn of haar grens.
Wij zullen dan ook de laatsten zijn om te zeggen dat je het moet laten rusten wanneer jouw ex over jouw grens is gegaan.
De gulden middenweg is dan waarschijnlijk het beste. Slik zoveel mogelijk narigheid, wees de meest volwassen persoon, maar laat het ook duidelijk merken wanneer je ex over de schreef is gegaan.

Uiteindelijk heb je er allebei niets aan en berokken je de persoon waar je ooit op een dag zoveel van hield, alleen maar schade. Zonde van je tijd en het siert je ook niet als mens om een ander mens opzettelijk pijn te willen doen.
Hoeveel mooier is het als niemand ooit een onvertogen woord over je kan spreken, omdat je je verstandig en volwassen hebt gedragen. Zelfs nadat je ex het bloed onder je nagels vandaan haalde.
Haal je daar niet veel meer voldoening uit dan wanneer je je laat kennen en meegaat in het gedrag van je ex? Dat kan uiteindelijk alleen maar van kwaad tot erger gaan en is voor niemand leuk.

Wat ons betreft is er dan ook maar één gepaste en ultieme manier van wraak nemen op je ex en dat is simpelweg een leukere man of vrouw aan de haak slaan dan je ex ooit is geweest.
Bezoek snel één van bovenstaande datingsites. Je zoete wraak op je ex is namelijk veel dichterbij dan je denkt!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies