• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Algemene datingsite

Onder deze categorie vinden we breed georiënteerde websites voor zowel een serieuze relatie als voor een eenmalige date of een vriendschap. De meeste onderstaande sites hebben geen specifieke doelgroep wat onder andere betekent dat er voor jong en oud evenveel aanbod is. Kies je één van de datingsites in de categorie algemeen dan is er een grote kans dat er iemand te vinden is die aan je wensen voldoet.

Bekijk Parship

Parship

Ben je serieus op zoek naar een relatie dan ben je bij Parship aan het juiste adres. Deze datingsite onderscheidt zich door mannen en vrouwen aan elkaar te koppelen door gebruik te maken van een unieke matching methode op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Lees meer »

Bezoek Parship »
1
Bekijk Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet is de grootste datingwebsite van Nederland met miljoenen leden. Naast dat je online de man of vrouw van je dromen kunt vinden organiseert Relatieplanet ook diverse events waar je naar toe kunt en zo direct de mogelijkheid om in contact te komen met singles. Lees meer »

Bezoek Relatieplanet »
2
lexa homepagina

Lexa

De website lexa.nl is al jarenlang één van de grootste datingsites in Nederland. Met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date. Lees meer »

Bezoek Lexa »
3
Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper »
4
Bekijk Qupid

Qupid

Een flinke ledendatabase, contactgarantie en een goede klantenservice die alle profielen op de site controleert; dat is waar de datingsite Qupid voor staat. De website biedt singles in Nederland de kans om in contact te komen met nieuwe mensen voor een relatie, vriendschap of om gewoon te daten zonder verdere verplichting. De website oogt erg professioneel en transparant. In een paar simpele stappen schrijf je je in voor een gratis account. Hiermee kun je de website uitproberen en je eerste contacten via de datingsite leggen. Lees meer »

Bezoek Qupid »
5
Bekijk WeetWieJeDate

WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een datingwebsite waar je mannen en vrouwen kunt vinden die op zoek zijn naar een date, een vaste relatie of een contact om mee te gaan mailen. Je hebt bij deze website de garantie dat alle profielen worden gecontroleerd en je weet dus dat het ook nog eens veilig is. Lees meer »

Bezoek WeetWieJeDate »
6
Bekijk Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een christelijke datingwebsite die in 2004 is begonnen en inmiddels uitgegroeid is tot een erg leuke website waar honderden vriendschappen en leuke contacten zijn ontstaan. Misschien vind jij hier ook wel een leuke vriend of vriendin waar je leuke dingen mee kunt gaan ondernemen. Lees meer »

Bezoek Opzoeknaarjou »
7
Bekijk Tindl

Tindl

Tindl, een bekende naam. Ergens is het duidelijk waar Tindl zijn inspiratie vandaan heeft. De welbekende datingapp Tinder introduceerde als eerste een systeem waarmee je door profielen heen kunt bladeren. Op Tindl kun je echter ook serieus daten en biedt als datingsite een zeer complete oplossing voor singles die op zoek zijn naar een relatie. Lees meer »

Bezoek Tindl »
8
Bekijk Facebook Dating

Facebook Dating

Onlangs kondigde social media gigant Facebook aan dat ze hun eigen online dating service gingen beginnen. De nieuwe functie van de datingsite moet gaan werken als een losse website in Facebook waar gebruikers zich kunnen inschrijven. Daarnaast wordt beloofd dat het met Facebook dating geen ‘hook-up’ platform te willen neerzetten, maar goede, langdurige relaties wilt opbouwen. Lees meer »

Bezoek Facebook Dating »
9
Bekijk Lexamore

Lexamore

Deze datingsite is een variant van Lexa, door dezelfde ontwikkelaar, Meetic. Waar Lexa zich voornamelijk richt op het vinden van een date en het oriënteren op de datingmarkt, is Lexamore een website die zich voornamelijk richt op het vinden van een serieuze relatie. Via Lexamore kom je gemakkelijk in contact met andere singles. Het matchingsysteem gekoppeld aan de persoonlijkheidstest, zorgt er voor dat je matches op maat krijgt die écht bij je passen. Lees meer »

Bezoek Lexamore »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Parship

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement