• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 175 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Algemene datingsite

Onder deze categorie vinden we breed georiënteerde websites voor zowel een serieuze relatie als voor een eenmalige date of een vriendschap. De meeste onderstaande sites hebben geen specifieke doelgroep wat onder andere betekent dat er voor jong en oud evenveel aanbod is. Kies je één van de datingsites in de categorie algemeen dan is er een grote kans dat er iemand te vinden is die aan je wensen voldoet.

Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper »
1
lexa homepagina

Lexa

De website lexa.nl is al jarenlang één van de grootste datingsites in Nederland. Met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date. Lees meer »

Bezoek Lexa »
2
Bekijk Tindl

Tindl

Tindl, een bekende naam. Ergens is het duidelijk waar Tindl zijn inspiratie vandaan heeft. De welbekende datingapp Tinder introduceerde als eerste een systeem waarmee je door profielen heen kunt bladeren. Op Tindl kun je echter ook serieus daten en biedt als datingsite een zeer complete oplossing voor singles die op zoek zijn naar een relatie. Lees meer »

Bezoek Tindl »
3
Bekijk WeetWieJeDate

WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een datingwebsite waar je mannen en vrouwen kunt vinden die op zoek zijn naar een date, een vaste relatie of een contact om mee te gaan mailen. Je hebt bij deze website de garantie dat alle profielen worden gecontroleerd en je weet dus dat het ook nog eens veilig is. Lees meer »

Bezoek WeetWieJeDate »
4
Bekijk Lexamore

Lexamore

Deze datingsite is een variant van Lexa, door dezelfde ontwikkelaar, Meetic. Waar Lexa zich voornamelijk richt op het vinden van een date en het oriënteren op de datingmarkt, is Lexamore een website die zich voornamelijk richt op het vinden van een serieuze relatie. Via Lexamore kom je gemakkelijk in contact met andere singles. Het matchingsysteem gekoppeld aan de persoonlijkheidstest, zorgt er voor dat je matches op maat krijgt die écht bij je passen. Lees meer »

Bezoek Lexamore »
5
Bekijk Datingbord

Datingbord

Zodra je de pagina van Datingbord opent zie je meteen waar deze website om draait. De website laat meteen profielen zien van mensen die op zoek zijn naar seksdates en het mooie is dat je ook meteen de foto's van deze leden kunt zien zodat je een goed beeld van het lid krijgt. Lees meer »

Bezoek Datingbord »
6
Bekijk Datingeasy

Datingeasy

Bij de website van DatingEasy kun jij ook snel de man of vrouw van je dromen leren kennen. Het inschrijven gaat snel en is gratis en daarna kun je meteen op zoek gaan naar een leuk persoon om mee op date te gaan. Je zult zien dat er vele mannen en vrouwen aanwezig zijn en de kans op een leuke date is dan ook erg groot. Lees meer »

Bezoek Datingeasy »
7
Bekijk Actief Daten

Actief Daten

Deze datingsite richt zich op het matchen van singles die actief in het leven staan. Serieus contact met andere leden die ook op zoek zijn naar een relatie of een date. De website is redelijk recent gelanceerd, maar heeft inmiddels al meer dan 500 leden. Lees meer »

Bezoek Actief Daten »
8
Bekijk Meetic

Meetic

Deze datingsite is de Vlaamse variant van Lexa. De site richt zich specifiek op de Belgische markt maar beschikt over ongeveer dezelfde functies als de Nederlandse datingsite. In Nederland is deze datingsite een zeer gevestigde naam en één van de grotere datingsites van het land. Lees meer »

Bezoek Meetic »
9
Bekijk StedenDating

StedenDating

Steeds meer mensen in ons land doen aan internetdating maar het is natuurlijk wel leuk om een date bij jou in de buurt te gaan vinden. Speciaal voor deze mensen is er StedenDating. Hiermee kun je eenvoudig gaan zoeken naar een leuke man of vrouw uit je eigen omgeving. Lees meer »

Bezoek StedenDating »
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Pepper

SmartSingles

Hoger opgeleiden
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy