• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 468 dating artikelen

Review datingsite Canna Dating

Zoals de naam Canna Dating al doet vermoeden is deze website specifiek gericht op liefhebbers van cannabis. Het gebruiken van softdrugs kan tijdens het daten op andere datingsites soms wel een beetje taboe zijn, en het kan soms lastig zijn om een partner te vinden die hier geen problemen mee heeft.

Algemene informatie Canna Dating

Een datingsite voor cannabis-gebruikers is een nieuw concept, en Canna Dating weet op een verantwoorde manier deze unieke niche te bedienen. Hoewel de website pas sinds februari 2016 bestaat, heeft de website al een aardige database van leden opgebouwd. Op dit moment is het aantal ingeschreven leden voornamelijk man. Omdat je tijdens het inschrijven op de website de aangeeft hoe vaak je wiet rookt is het gemakkelijk iemand te vinden die goed bij jouw lifestyle past.

Mogelijkheden

Je hebt op Canna Dating de mogelijkheid om uitgebreid door de ledendatabase te zoeken. Je kunt hierbij onder andere filteren op regio, rookgedrag en leeftijd. Je hebt daarnaast de mogelijkheid om berichten uit te wisselen met andere gebruikers op de website en je kunt vriendenverzoeken sturen.

Pluspunten

  • Vindt iemand die past bij jouw levensstijl
  • Eerste maand premium gratis

Minpunten

  • Man/vrouw verhouding

Heb je ervaring met Canna Dating?

Laat je beoordeling achter en maak kans op een bol.com cadeaukaart t.w.v. €100

Ervaringen Canna Dating

Review geschreven door nachtwaker
15 juni 2016

Kan nog beter

Goed idee. Site heeft zeker potentie. Wat echter ontbreekt is een profielruimte om wat over jezelf te schrijven en waar je eventueel naar opzoek bent. Nu kan je slechts hokjes aanklikken en voor de rest een soort updates/statussen plaatsen op je time-line a la Facebook. Daardoor scoort de site voor mij als datingsite nu nog een onvoldoende. Desalniettemin drie sterren voor het idee en de potentie.

Review geschreven door Sim1
19 februari 2016

Veel potentie

Als de groep mensen en bekendheid groeit en er meer balans is tussen mannen en vrouwen wordt het een mooie community lijkt mij. Ruimdenkende mensen.


Canna Dating details

Website http://canna-dating.nl
Categorie Overig
Ervaringen 70% aanbevolen, 2 reviews
Laat een review achter

Specificaties website

Gratis registratie ja
Chatmogelijkheid ja
Cammen nee
Dating keurmerk nee
Interesse test ja
Matching systeem ja
Uitgebreid zoeken ja
Mailbox ja
Datingapp nee

Kosten

Op dit moment krijg je bij inschrijving op Canna Dating gratis 1 maand full membership. Na deze maand kun je er voor kiezen om een premium membership af te sluiten voor de prijs van €5 per maand, goedkoper dan veel andere datingsites.

© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement