• Onafhankelijk vergelijken
  • 216 datingsites & 21 apps
  • 464 tips & artikelen

Overige datingsites

Bekijk RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful profileert zich als de nummer 1 datingsite voor sugar daddy’s en sugar baby’s. Ondanks dat er meerdere websites in dit segment te vinden zijn, pakt RMB het op verschillende fronten anders aan. Zo heb je veel opties om je profiel anoniem te houden en heeft de datingsite diverse unieke functies die het online daten gemakkelijker maken. Lees meer »

Bezoek RichMeetBeautiful
1
Bekijk Single.nl

Single.nl

Single.nl is een datingsite voor alle vrijgezellen van 25 jaar en ouder die niet al te serieus willen daten, maar vooral leuke nieuwe mensen willen leren kennen voor een vriendschap of een vrijblijvend afspraakje. De slogan van Single.nl is “Stay Single, Love Life” en daarmee wordt wel duidelijk dat dit niet een datingsite is voor mensen die uitdrukkelijk een duurzame relatie willen vinden. Ben je echter op zoek naar een leuke chat, een flirt of wellicht zelfs een friend-with-benefits? Dan zou Single.nl helemaal geknipt voor je kunnen zijn. Lees meer »

Bezoek Single.nl
2
Bekijk Suikerarrangement

Suikerarrangement

De website Suikerarrangement windt er geen doekjes omheen. Naar het Amerikaanse model van "Sugardaddy"-datingsites is deze website ontstaan. De bedoeling van de website is om succesvolle, rijke mensen in contact te brengen met mensen die een schuld hebben of graag ondersteuning ontvangen in hun uitgaven zoals collegegeld, huur of gewoon dure kadootjes willen ontvangen in ruil voor gezelschap. Lees meer »

Bezoek Suikerarrangement
3
Bekijk HappyPancake

HappyPancake

HappyPancake bestaat sinds februari 2018 in Nederland, maar is in Zweden en Finland razend populair. Daar bestaat de datingwebsite al sinds 2007. HappyPancake richt zich op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar gratis online dating. Bovendien staat veiligheid bij HappyPancake voorop. Lees meer »

Bezoek HappyPancake
4
Bekijk RussianCupid

RussianCupid

RussianCupid is een professionele datingsite voor iedereen die (online) op zoek is naar een Russische partner. Het is een dochteronderneming van Cupid Media, een groot internationaal online datingbedrijf. Het is een uitgebreide website met alle functionaliteiten die je nodig hebt om een Russische man of vrouw te ontmoeten. Je kunt op de website zoeken, mails sturen, foto’s bekijken en nog veel meer. Lees meer »

Bezoek RussianCupid
5
Bekijk Capido.nl

Capido.nl

Capido.nl is een datingsite die speciaal is bedoeld voor singles met een lichamelijke of verstandelijke handicap. Veel van deze mensen hebben helaas moeite om een date of een relatie te vinden, maar willen dat vaak wel net zo graag als andere singles. Lees meer »

Bezoek Capido.nl
6
Bekijk Vegalove

Vegalove

Vegalove is dé nieuwe, groene datingsite voor alle Nederlanders die bewust, duurzaam, flexi, veggie, eco of plantaardig leeft. Zo ontmoet je een partner, maatje of goede vriend die net als jij geïnteresseerd is in een groene lifestyle. Zoals Vegalove zou zeggen: “Samen groen is goud!” #createthemagic. Lees meer »

Bezoek Vegalove
7
Bekijk CougarsOnline.nl

CougarsOnline.nl

Op de website CougarsOnline.nl kom je in contact met oudere vrouwen die willen afspreken met jongere mannen. Ben jij een zogeheten "toy boy" en wil je graag afspreken met een cougar dan is het nu mogelijk om je aan te melden bij dit unieke platform. Voor zowel seksueel contact als een spannende chat sessie ben je hier aan het goede adres. Bekijk hier alle cougar datingsites » Lees meer »

Bezoek CougarsOnline.nl
8
Bekijk Muslima.com

Muslima.com

Muslima.com is er voor elke Moslim die op een leuke en speciale manier in contact wil komen met andere Moslims over de hele wereld. Op deze internationaal georiënteerde datingsite wordt veel aandacht besteed aan je achtergrond en culturele normen en waarden. Zo kun je snel in contact komen met andere singles die dezelfde opvattingen delen en die je aanspreken. De verfijnde zoektechnieken en de uitgebreide functies maken de zoektocht naar een partner leuk en plezierig. Maak een profiel aan en ontdek snel of Muslima.com de perfecte datingsite voor jou is. Lees meer »

Bezoek Muslima.com
9
Bekijk Farmers4Love

Farmers4Love

Deze datingsite richt zich op liefhebbers van het platteland. De website matcht boeren, agrariërs en liefhebbers van het platteland met andere leden op de website. Farmers4Love heeft een aantal functies die de datingsite interactiever en leuker maakt dan veel andere datingsites. Lees meer »

Bezoek Farmers4Love
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Sportpartner

Categorie Sportmaatje

Chisple

Categorie Algemeen Categorie Vriendschap

Academic Singles

Categorie Hoger opgeleiden

Capido.nl

Categorie Overig

Single.nl

Categorie Overig
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement