• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Dossier: Beste datingsites

Met meer dan 150 verschillende online dating websites is het niet eenvoudig om te kiezen welke site geschikt is voor jou. In het dossier "Beste datingsites" vindt je tips over de beste keuzes voor iedere doelgroep. Zo geven we advies over onder andere de beste sites voor jongeren, vijftigplussers, alleenstaande ouders, cougars & homo's. De selectie die we hebben gemaakt is op basis van de mogelijkheden, kosten, eigen ervaring en reviews van gebruikers.

Is de datingsite Relatieplanet ook geschikt voor 50-plussers?

Beste datingsites 

Relatieplanet is een van de bekendste en populairste datingsites van Nederland. Het is een veelzijdige, betrouwbare en uitgebreide datingsite met veel verschillende leden uit het hele land. Niet voor niets wordt de site keer op keer tot datingsite van het jaar uitgeroepen. Maar is de site daarmee ook geschikt voor jou als single 50-plusser? *index* […] Lees meer »

De 5 nieuwste datingsites in Nederland 2019

Beste datingsites 

Lid worden van een nieuwe datingsite kan allerlei voordelen hebben, zoals het ontvangen van hoge kortingen op een betaald lidmaatschap en het feit dat je vooral in contact komt met andere nieuwe leden, die net als jij zelf nog heel enthousiast en fanatiek aan het daten zijn. Daarom geven we je in dit artikel een […] Lees meer »

De beste datingsites voor hoger opgeleiden

Beste datingsites  Hoger opgeleiden

Op zoek naar een serieuze relatie met een partner op niveau? In dit artikel bespreken we de beste vijf datingsites voor hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een relatie, vriendschap of date. Hieronder behandelen we verschillende sites die zich richten op singles die een HBO studie of universitaire opleiding gevolgd. Ook lees je in dit […] Lees meer »

De beste datingsites & apps voor jeugd en jongeren

Beste datingsites  Jongeren Dating

Zijn jongeren veel aan het online daten? Jazeker! Jongeren staan massaal ingeschreven op populaire datingsites voor het zoeken van een leuke date of relatie. Welke datingsites & apps dit zijn ontdek je in dit artikel! *index* Datingsites voor jongeren Datingsites zijn al jaren immens populair onder jongeren. Zoekend naar snelle contacten, gezellige dates, nieuwe vriendschappen of […] Lees meer »

5 datingsites die beter zijn dan Tinder

Beste datingsites  Tinder

Ondanks dat Tinder op dit moment toch wel als de nummer één wordt gezien op het gebied van datingapps, zijn er nog een heleboel andere sites of apps die nog beter zijn.  Zo heb je bij Tinder alles wat een telefoon heeft op de app en kun je niet gericht naar iets op zoek wat […] Lees meer »

Dit zijn de beste gratis datingsites

Beste datingsites  Gratis datingsite

Geen zin om maandelijks te moeten betalen voor een datingsite? Wil je in plaats daarvan liever gratis nieuwe mensen ontmoeten? In dit artikel bespreken we de leukste en beste datingsites waarbij inschrijving volledig gratis is. Op de meeste websites kun je vervolgens kosteloos chatten, mailen of videochatten met andere leden die net als jij via […] Lees meer »

Seniorenchat: Op deze sites kun je chatten met ouderen

Beste datingsites  50plus & Senioren

Als oudere alleenstaande kun je je soms behoorlijk eenzaam voelen. Een leuk gesprek met een gelijkgestemde is dan een welkome verademing. Lekker kletsen over van alles en nog wat en wie weet loop je op deze manier wel tegen een ontzettend leuke man of vrouw aan. Speciaal voor jou hebben we de leukste sites waar […] Lees meer »

De beste datingsites voor weduwen en weduwnaars

Beste datingsites  50plus & Senioren

Op het internet zijn er diverse websites te vinden waar weduwen en weduwnaars terecht kunnen voor het vinden van een date. Als je weduwe of weduwnaar bent kun je op een reguliere datingwebsite op zoek gaan naar een mogelijke partner, maar er zijn ook online communities voor mensen die ook hun partner hebben verloren. Lees meer »

Dit zijn de beste datingsites voor homo’s

Beste datingsites  Gay

Ben je op zoek naar een goede datingsite voor homo’s of lesbiennes? Er zijn diverse websites te vinden met een goede reputatie. In dit artikel behandelen we de zes meeste betrouwbare datingwebsites voor het vinden van een geschikte gay date. Lees meer »

Een Poolse vrouw ontmoeten? Probeer deze datingsites

Beste datingsites  Overig

Vaak wordt gezegd dat Poolse dames tot de mooiste vrouwen ter wereld behoren. Uiteraard valt over smaak te twisten, maar één ding is zeker: Poolse vrouwen besteden veel aandacht aan hun uiterlijk en doen hun uiterste best altijd verzorgd en mooi voor de dag te komen. Ben jij op zoek naar een Poolse vrouw maar […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Is de datingsite Relatieplanet ook geschikt voor 50-plussers?

Seksbuddy

Sexdating
Is de datingsite Relatieplanet ook geschikt voor 50-plussers?

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement