• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Beste datingsites

Met meer dan 150 verschillende online dating websites is het niet eenvoudig om te kiezen welke site geschikt is voor jou. In het dossier "Beste datingsites" vindt je tips over de beste keuzes voor iedere doelgroep. Zo geven we advies over onder andere de beste sites voor jongeren, vijftigplussers, alleenstaande ouders, cougars & homo's. De selectie die we hebben gemaakt is op basis van de mogelijkheden, kosten, eigen ervaring en reviews van gebruikers.

Beste datingsites voor jeugd en jongeren

Beste datingsites  Jongeren Dating

Zit de jeugd op datingsites? Jazeker! Ondanks alle andere communicatiemiddelen zijn er tal van datingsites te vinden die immens populair zijn onder jeugd en jongeren. Welke datingsites dit zijn ontdek je in onderstaand artikel! Jongeren en datingsites Met apps en sociale media als Snapchat, Facebook, Instagram, Twitter en Tinder zul je het misschien niet verwachten, […] Lees meer »

Dit zijn de beste gratis datingsites

Beste datingsites  Gratis datingsite

Geen zin om maandelijks te moeten betalen voor een datingsite? Wil je in plaats daarvan liever gratis nieuwe mensen ontmoeten? In dit artikel bespreken we de leukste en beste datingsites waarbij inschrijving volledig gratis is. Op de meeste websites kun je vervolgens kosteloos chatten, mailen of videochatten met andere leden die net als jij via […] Lees meer »

4 datingsites die beter zijn dan Tinder

Beste datingsites  Tinder

Ondanks dat Tinder op dit moment toch wel als de nummer één wordt gezien op het gebied van datingapps, zijn er nog een heleboel andere sites of apps die nog beter zijn.  Zo heb je bij Tinder alles wat een telefoon heeft op de app en kun je niet gericht naar iets op zoek wat […] Lees meer »

Wat is de meest gebruiksvriendelijke datingsite?

Beste datingsites 

Datingsites. Ze zijn er in vele vormen, soorten en maten. Op de één vind je een serieuze relatie, de andere is weer beter geschikt voor het vinden van hook-ups en one night stands. Wat je precieze doel is bepaalt welke datingsite het meest geschikt voor je is, maar natuurlijk wil je ook wel wat gebruiksgemak […] Lees meer »

Wat zijn de beste gratis gay sites?

Beste datingsites 

Ben je op zoek naar een leuke gay date of homoseksuele relatie, maar wil je je niet blauw betalen aan de vaak dure abonnementen van betaalde gay sites of datingapps? Kies dan een van de leuke gratis Nederlandse gay sites. In dit artikel bespreken we de drie sites waar je het makkelijkst op zoek kunt […] Lees meer »

Datingsites zonder aanmelden; waarom is dit niet verstandig?

Beste datingsites 

Wanneer je online op zoek wilt naar een leuke date of een relatie dan heb je de keus uit allemaal verschillende datingsites, datingapps en contactsites om oproepjes te plaatsen of op die van andere singles te reageren. Zo zijn er gratis datingsites en betaalde datingsites, maar bijvoorbeeld ook datingsites waar je je niet eens hoeft […] Lees meer »

Datingsite top 10, de tien allerbeste datingsites in Nederland

Beste datingsites  Algemeen

Online daten heeft de afgelopen jaren een enorme toevlucht genomen. Waar we vroeger ons nummer tevergeefs op een bierviltje achterlieten, scrollen we nu urenlang door een lijst met knappe vrijgezellen in de buurt. Sommigen om de ware liefde te vinden, anderen omdat ze op zoek zijn naar een spannende seksdate. In dit artikel geven we […] Lees meer »

Wat is de beste reformatorische datingsite?

Beste datingsites  Christelijk

De zoektocht naar ware liefde is soms best wel ingewikkeld. Veel mensen om je heen hebben al een levenspartner gevonden. Jij komt wel mensen tegen maar niet iedereen kan zich inleven in jouw reformatorische geloof…  Dat is lastig, want jij wil graag iemand vinden met dezelfde normen en waarden en levensopvatting. Misschien kun je het […] Lees meer »

Wat is de beste datingsite voor 70-plussers?

Beste datingsites  50plus & Senioren

Voor ouderen kan het best lastig zijn om te gaan daten. Mogelijk ben je lang getrouwd geweest en ben je nu weer alleenstaand. Mogelijk heb je nooit de behoefte aan een relatie gehad, maar merk je dat je die behoefte nu wel hebt. Daten kan dan best wel lastig zijn, omdat je mogelijk veel minder […] Lees meer »

Dating sites test 2019

Beste datingsites 

Anno 2019 kun je er echt niet langer meer om heen: daten via het internet is doodnormaal gebleken. Er worden alsmaar meer zogenaamde ‘Tinder-huwelijken’ gesloten en in elk ‘genre’ is wel een specifieke datingsite te vinden die mensen met succes met elkaar in contact brengt. Of je nu een ‘vreemdganger’ bent, op mannen en/of vrouwen valt […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Beste datingsites voor jeugd en jongeren

Seksbuddy

Sexdating
Beste datingsites voor jeugd en jongeren

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
Beste datingsites voor jeugd en jongeren

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement