Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Hoe kun je Relatieplanet opzeggen?

Hoe kun je Relatieplanet opzeggen?
Gratis Relatieplanet opzegbrief maken

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Relatieplanet is de grootste datingsite van Nederland. Wellicht heb je op deze website de liefde gevonden, of wil je je uitschrijven omdat je abonnement is verlopen. Hieronder behandelen we de stappen om je account te beëindigen bij Relatieplanet.


Relatieplanet opzegbrief (tip!)

In samenwerking met 123opzeggen.nl bieden we je de mogelijkheid om een gratis opzegbrief te maken en binnen enkele klikken je Relatieplanet uitschrijving definitief te maken. Via 123opzeggen kun je direct je opzegbrief versturen met opzeggarantie, zodat je zeker weet dat je uitschrijving doorgevoerd wordt.

Relatieplanet direct opzeggen


Relatieplanet opzeggen via de website

Stap 1. Profiel -> Algemene instellingen

Navigeer rechtsboven naar je profiel, klik hierop en klik vervolgens op ‘Algemene Instellingen’.

Stap 2. Druk op account verwijderen

Scroll helemaal naar onderen op deze pagina. Onder het kopje ‘Accountgegevens’ vind je in het klein, met rode letters onderstreept, de knop ‘Account verwijderen’, druk hierop.

blank

Stap 3. Uitschrijfformulier

Vervolgens verschijnt er een nieuw venster waarin het uitschrijfformulier tevoorschijn komt. Vul het dit formulier in en druk op de knop ‘Account opzeggen’.

blank

Stap 4. Uitschrijving bevestigen

Hierna moet je nog één keer je uitschrijving bevestigen voordat je account verwijdert is. Hiervoor dien je je wachtwoord in het veld in te vullen en op de knop ‘Bevestigen’ te drukken.

blank

Uitgeschreven

Hierna is je uitschrijving verwerkt. Is je zoektocht naar de liefde bij Relatieplanet onsuccesvol gebleken? Probeer dan gerust een andere datingsite. Bekijk hier de top 10 datingsites van Nederland.

Gratis Relatieplanet opzegbrief maken
logo Relatieplanet

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Relatieplanet. Klik hier om alle artikelen over Relatieplanet te bekijken.

Bekijk alles over Relatieplanet »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement