• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Algemene datingsite

Onder deze categorie vinden we breed georiënteerde websites voor zowel een serieuze relatie als voor een eenmalige date of een vriendschap. De meeste onderstaande sites hebben geen specifieke doelgroep wat onder andere betekent dat er voor jong en oud evenveel aanbod is. Kies je één van de datingsites in de categorie algemeen dan is er een grote kans dat er iemand te vinden is die aan je wensen voldoet.

Bekijk Parship

Parship

Ben je serieus op zoek naar een relatie dan ben je bij Parship aan het juiste adres. Deze datingsite onderscheidt zich door mannen en vrouwen aan elkaar te koppelen door gebruik te maken van een unieke matching methode op basis van een wetenschappelijk gefundeerde persoonlijkheidstest. Lees meer »

Bezoek Parship
1
Bekijk Relatieplanet

Relatieplanet

Relatieplanet is de grootste datingwebsite van Nederland met miljoenen leden. Naast dat je online de man of vrouw van je dromen kunt vinden organiseert Relatieplanet ook diverse events waar je naar toe kunt en zo direct de mogelijkheid om in contact te komen met singles. Lees meer »

Bezoek Relatieplanet
2
lexa homepagina

Lexa

De website lexa.nl is al jarenlang één van de grootste datingsites in Nederland. Met tienduizenden leden van diverse leeftijden is de website is al meerdere malen uitgeroepen tot de meest betrouwbare dating website van het land. Je kunt bij Lexa terecht voor een vriendschap, relatie of een date. Lees meer »

Bezoek Lexa
3
Bekijk Cupify

Cupify

Cupify is een nieuw initiatief van Safe Dating Networks, een organisatie die in Nederland en Belgie al meer dan 100 succesvolle datingsites hebben neergezet. Enkele bekende datingsites zijn maatjemeer-match.nl, alleenstaande-mamas.nl en seniorengeluk.nl. Elke website richt zich op een specifieke doelgroep, in dit geval mensen die op zoek zijn naar een complete datingsite met een klein prijskaartje. Lees meer »

Bezoek Cupify
4
Bekijk Chisple

Chisple

Op de website Chisple kun je snel en makkelijk nieuwe mensen leren kennen. Je kunt je kennis en vriendenkring verbreden en samen activiteiten ondernemen die jullie beiden leuk vinden. Wanneer je bent ingeschreven op de site kom je in een omgeving terecht die er uitnodigend uitziet. Je krijgt direct zin om hier in te duiken en te ontdekken wat de site verder te bieden heeft. De site richt zich voornamelijk op mensen op tussen de 30 en 55 jaar. Lees meer »

Bezoek Chisple
5
Bekijk Pepper

Pepper

Bij Pepper kun je snel en gemakkelijk in contact komen met andere mensen. De website geeft aan betrouwbaar te zijn en dat alle inschrijvingen handmatig worden gecontroleerd. De mensen die staan ingeschreven bij Pepper zijn nieuwsgierig en ondernemend en zijn vastberaden het online dating avontuur tot een succes te maken. Lees meer »

Bezoek Pepper
6
Bekijk eMatch

eMatch

Ematch is een nieuwe datingsite die zich richt op mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie, nieuwe vriendschap, een leuke date of gewoon een chatgesprek. De doelgroep is erg breed, dus iedereen is welkom om via Ematch zijn of haar geluk te beproeven Lees meer »

Bezoek eMatch
7
Bekijk WeetWieJeDate

WeetWieJeDate

WeetWieJeDate is een datingwebsite waar je mannen en vrouwen kunt vinden die op zoek zijn naar een date, een vaste relatie of een contact om mee te gaan mailen. Je hebt bij deze website de garantie dat alle profielen worden gecontroleerd en je weet dus dat het ook nog eens veilig is. Lees meer »

Bezoek WeetWieJeDate
8
Bekijk Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een christelijke datingwebsite die in 2004 is begonnen en inmiddels uitgegroeid is tot een erg leuke website waar honderden vriendschappen en leuke contacten zijn ontstaan. Misschien vind jij hier ook wel een leuke vriend of vriendin waar je leuke dingen mee kunt gaan ondernemen. Lees meer »

Bezoek Opzoeknaarjou
9
Bekijk Passie Voor Twee

Passie Voor Twee

De datingsite Passie voor Twee is een nieuwe datingsite voor singles en voor stellen. Wanneer je met anderen wil daten, een spannend avontuur of affaire zoekt ben je hier aan het juiste adres. Je kunt direct online gaan daten door te flirten via de chat. Alle profielen worden gecontroleerd. Lees meer »

Bezoek Passie Voor Twee
10

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

SeekForSugar

Categorie Overig

Passie Voor Twee

Categorie Algemeen Categorie Swingers

Mens & Relatie

Categorie Relatiebemiddeling

Sportpartner

Categorie Sportmaatje

Chisple

Categorie Algemeen Categorie Vriendschap
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement