Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2023

Stel zoekt man contactadvertenties

Stel zoekt man contactadvertenties

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Drie is teveel wordt er wel eens gezegd, maar deze vlieger gaat natuurlijk niet voor iedereen op. Zijn jullie een stel dat niet vies is van een extra bedpartner en moet deze persoon bij voorkeur een man zijn? Dan is dit artikel helemaal voor jullie bedoeld! We vertellen je namelijk hoe je het beste op zoek kunt gaan naar een extra man als stel zijnde en behandelen de voor- en nadelen van contactadvertenties in onderstaand artikel. Benieuwd waar je deze “stel zoekt man contactadvertenties” kunt vinden? Lees dan vooral verder!

Het vinden van een extra man is best moeilijk

Voor veel mannen is het de ultieme droom: een keer een trio beleven met twee vrouwen. Voor veel vrouwen is het andersom ook een enorm spannende fantasie: een spannende nacht beleven met twee heren die één en al oog voor jou hebben. En misschien zelfs wel voor elkaar ook, als je te maken hebt met 2 biseksuele mannen.
Vaak begint zo’n fantasie vroeg of laat een keer te broeien en wordt het voorzichtig besproken met de partner. Nee heb je en ja kun je krijgen tenslotte.

Blijkt dan dat jouw wederhelft er stiekem ook wel voor open staat is het idee geboren om de fantasie in werkelijkheid te brengen. En dan beginnen de ‘problemen’. Doorgaans vraag je namelijk niet zomaar de eerste de beste om eens mee te doen met jullie. Het is niet iets wat je zo 1-2-3 aan de grote klok hangt en al helemaal niet binnen je eigen omgeving.

Het vinden van een extra man is voor veel stellen dan ook best wel een opgave. Partnerruil kan dan een optie zijn, maar dat betekend lang niet altijd dat een man of stel openstaat voor een trio. Om jullie daar een handje bij te helpen hebben we de beste sites voor je op een rijtje gezet waar je die extra kerel tegen het lijf kunt lopen. Op onderstaande sites vind je stellen die op zoek zijn naar een man, maar ook mannen die oproepen plaatsen voor het zoeken naar een stel.


RegioSwingersBezoek RegioSwingers

Alhoewel het bij swingen traditioneel gezien om 2 (of meerdere) stellen gaat waarbij de partners onderling met elkaar 'ruilen', is RegioSwingers.nl toch een uitstekende website om een extra man of een stel op te vinden. Er staan namelijk ook voldoende single mannen ingeschreven op RegioSwingers die maar wat graag de aanvulling zijn waar een stel naar op zoek is. Dankzij het uitgebreide profiel kun je precies aangeven waar je naar op zoek bent en andersom zie je bij de overige leden natuurlijk ook direct waar zij naar op zoek zijn. Met de uitgebreide zoekfunctie kun je zeer gericht zoeken naar jullie extra man en contact leggen is vervolgens via de chat- en/of berichtenfunctie zo gebeurd. Inschrijven op RegioSwingers is helemaal gratis. Je kunt dus eerst rustig rondkijken op de website of jullie ideale man er tussen zit, voordat je de portemonnee er bij moet pakken om van alle functies binnen de website gebruik te kunnen maken.

Bezoek RegioSwingers

NovaMoraBezoek NovaMora

We zeggen niet dat ze aanwezig zijn op RegioSwingers.nl, maar wie wilt voorkomen dat ze overspoeld worden met berichtjes van 'vieze oude mannetjes' kan prima terecht op NovaMora.nl. Je vind hier mannen, vrouwen en stellen met stijl. De slogan van NovaMora - Gun je seksleven een boost! - windt er dan ook geen doekjes om en toont aan wat iedereen hier komt doen op de website. Alle profielen worden handmatig gecontroleerd zodat fakers geen kans krijgen op de site. Ook op NovaMora kun je weer precies aangeven waar jullie naar op zoek zijn en middels de uitgebreide zoekfunctie vind je snel en gemakkelijk wat je zoekt. Inschrijven is wederom gratis en met je gratis proeflidmaatschap kun je rustig op je gemak rondneuzen of die ene extra man waar jullie naar op zoek zijn, zich bevindt op NovaMora.nl.

Bezoek NovaMora

Waarom geen contactadvertentiesites?

Waarschijnlijk ben je dit artikel aan het lezen omdat jullie effectief op zoek zijn naar een extra man. Je wilt met succes die extra man vinden. Dat is dan ook meteen de reden waarom we hierboven datingsites hebben benoemd en geen contactadvertentiesites zoals Marktplaats, Speurders of Tweedehands.net. Simpelweg omdat de kans daarop erg klein is dat je met succes die extra vent gaat vinden. Of in ieder geval een man die aansluit bij jullie eigen wensen en voorkeuren.


Contactadvertenties zijn vaak fake

Natuurlijk is dit niet altijd het geval, maar in veel gevallen helaas wel de waarheid. Er vindt op geen enkele wijze controle plaats op de advertenties die geplaatst worden en fakers maken hier dankbaar gebruik van. Je wordt vaak doorgestuurd naar een website waar een fictief profiel tegen je gaat zitten praten. Er wordt vervolgens aangespoord om credits aan te schaffen om zodoende het gesprek gaande te houden, maar van een daadwerkelijk afspraak gaat het nooit komen. Meestal zit er namelijk een chatbot of iemand die betaald krijgt om je aan de praat te houden achter het fictieve profiel. Deze contactadvertenties dienen dan ook maar 1 doel: jou je zuurverdiende centen uit de portemonnee troggelen.


Contactadvertenties zijn gevaarlijk

Ook cybercriminelen weten hun weg inmiddels te vinden op contactadvertentiesites. Ze stellen een advertentie op en proberen op deze manier aan privacygevoelige informatie te komen zoals je naam, adres, woonplaats, e-mail en/of telefoonnummer. Deze gegevens kunnen voor tal van criminele zaken gebruikt worden, maar recentelijk is er in Nederland een bende opgerold die de buitgemaakte gegevens gebruikten om mensen af te persen. Er werd gedreigd met openbaarmaking van de seksuele escapades die men in de privésfeer allemaal uitspookte (of in ieder geval van plan was dit te doen). Ook hierom kun je dus beter niet op zoek gaan naar een extra man via contactadvertenties. Je moet er toch niet aan denken dat deze fantasie open en bloot op straat komt te liggen en kan worden opgepikt door je familie, vrienden, werkgever of wie dan ook?!


Kies altijd voor veiligheid en betrouwbaarheid

Een extra man is iets wat vooral voor plezier zou moeten zorgen. Het zou daarom zonde zijn als jullie tijdens jullie zoektocht in vervelende situaties terecht komen. Kies daarom altijd voor veiligheid en betrouwbaarheid. De websites die we benoemd hebben staan bekend om hun hoge mate van privacy en echtheid. De profielen zijn echt. De mensen achter de profielen zijn echt. De beste manier dus om als stel aan die extra man te komen. En dat ze aanwezig zijn op RegioSwingers en KlasseSwingers, dat moge duidelijk zijn!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2023 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 2, 8011 CZ te Zwolle | Privacy & Cookies