Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

5 tips voor een spannende date

5 tips voor een spannende date

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Een spannende date brengt vaak de nodige zenuwen met zich mee. We hebben het nu niet over een eerste date waarbij je je mogelijke nieuwe liefje meeneemt in de achtbaan van Walibi of in het spookhuis op de plaatselijke kermis. In de wereld van dating hebben we het toch vaak over spannende dates die te maken hebben met erotiek, met uitdaging en soms zelfs met vreemdgaan. Het is natuurlijk maar net hoe spannend je een date wilt maken. Eén ding is zeker: een afspraakje in de bioscoop met een hamburger van de BurgerKing achteraf is alles behalve spannend. Als jij bewust zoekt naar een spannende date op een datingsite, dan is het ook wel de bedoeling dat de date écht spannend wordt. Wij bieden je graag wat leuke tips voor deze spannende date, maar eerst is het zaak om iemand te vinden om deze date mee te beleven. Goede datingsites voor een spannende date zijn bijvoorbeeld Ondeugend Daten en Second Love.


Ondeugend DatenBezoek Ondeugend Daten

Ondeugend Daten. De naam verbergt weinig over de bedoeling. Op deze datingsite vind je mensen die net als jij op zoek zijn naar iets meer spanning, iets meer erotiek en intimiteit op een avontuurlijke manier. Je komt hier mensen tegen die een open relatie hebben, die een gesloten relatie hebben, die getrouwd zijn, die net gescheiden zijn, die single zijn of een latrelatie hebben. Dit is zomaar een rijtje, want je komt echt van alles tegen als het gaat om de relatiestatus. Uiteindelijk heeft iedereen één ding met elkaar gemeen en dat is de zoektocht naar een spannende date.

Bezoek Ondeugend Daten

Second LoveBezoek Second Love

Second Love is natuurlijk de datingsite die wel speciaal bedoeld is voor mensen die al een relatie hebben en die zoeken naar spanning en erotiek bij een ander. Dit kan zijn om de sleur in de eigen relatie te verbreken, om te ontdekken hoeveel de relatie nog waard is en soms ook gewoon om het vreemdgaan eens te ervaren. Als vreemdgaan net zo saai zou zijn als de gemiddelde relatie na 25 jaar, dan zou niemand het doen. Dus, ook op SecondLove kan je de beste mensen vinden voor een echt spannende date.

Bezoek Second Love

Spannende dates organiseren
Als je iemand gevonden hebt voor een spannende date, dan vindt er meestal eerst een gesprek plaats waarin wat ideeën worden uitgewisseld. Het is goed om je gedachten en je fantasieën uit te spreken, zodat jullie allebei weten waar jullie aan toe zijn en ook zeker weten dat jullie op hetzelfde uit zijn. Wanneer het idee van de ander je niet aanspreekt, doe het dan ook niet. Ga niet over je eigen grenzen heen, want je hebt het recht om je grenzen te stellen. Zorg dat je zelfverzekerd genoeg bent om er echt voor te gaan en maak je niet te druk om wat de ander van jou denkt. Jullie zijn er allebei met hetzelfde doel. Tot slot, vertrouwen is alles. Wanneer je de ander niet volledig vertrouwt in de bedoelingen, of je ervaart een naar voorgevoel, ga dan niet. Goed, dan nog de inspiratie voor de spannende dates. Hierbij onze 5 tips!

1. Een spannende date zonder kleding
Zoek samen een afgelegen locatie die je vanuit verschillende wegen kunt benaderen. Denk aan een afgelegen strandje of een park waar weinig publiek te vinden is. Spreek met elkaar een tijd af, trek van tevoren de kleding uit en loop naakt op elkaar af. Het is als een soort ‘Adam zoekt Eva’ in het openbare leven. De spanning van het naakt zien van de ander, en het feit dat de ander jou naakt ziet, vloeit direct weg, maar de spanning van het risico dat er iemand anders aan kan komen lopen blijft. Vergeet natuurlijk geen picknickmand met lekkers mee te nemen en een deken om op te zitten.

2. Koken in ondergoed
Liefde gaat door de maag, maar gaat een spannende date dat ook? Zeker wel als je afspreekt dat jullie beiden in ondergoed aan het diner zullen zitten. Misschien willen jullie samen koken, misschien doet één van beiden dit, maar het moet in lingerie. Op de eerste plaats natuurlijk heel spannend, op de tweede plaats iets dat je waarschijnlijk niet eerder gedaan hebt en op de derde plaats ook nog eens heel lekker. Tenminste, dat is de bedoeling.

3. Het directe rollenspel
Rollenspellen behoren al tientallen jaren tot de meest geliefde erotische spellen onder vaste partners, maar over het algemeen worden rollenspellen niet aangesproken tijdens dates. Zonde, want het is superspannend. Juist omdat er een compleet vreemde tegenover je staat kun je je helemaal inleven in je rol en ben je ook niet verplicht om je ware persoonlijkheid te laten zien. Natuurlijk is het wel handig om van tevoren af te spreken wat voor rollenspel het zal gaan worden.

4. Tijd voor bodypainting!
Bodypainting is leuk, het is erotisch, het is spannend en ook nog eens heel lachwekkend. Tijd om de kleren uit te trekken en elkaar eens lekker te gaan bekladden met de meest gekke kleuren. Het is wel belangrijk dat je je van tevoren goed scheert. Bij spannende dates waarbij je vrijwel direct uit de kleren gaat is lichamelijke verzorging echt wel een aandachtspunt. Verzorg je haren, je nagels en je huid. Smeer een lekker luchtje op en ga ervoor!

5. Een levend toetje na de maaltijd
Een spannende date mag best beginnen met een goed diner voor twee. Rustig aan starten is voor sommige mensen ook heel prettig, zolang het maar eindigt in iets dat je niet snel meer zult vergeten! Het toetje nemen jullie dan ook niet in het restaurant, maar bij één van de twee thuis of in een hotelkamer (als je voorzichtig doet). Zorg in elk geval voor lekker fruit in plakjes, voor slagroom, chocoladesaus, vla en ander lekkers dat je lekker op elkaars lichaam kunt neerleggen of uitsmeren. Je raadt het al: eten maar! Ook hiervoor is lichamelijke verzorging natuurlijk wel heel belangrijk. Je wilt zelf immers ook van een schoon bordje eten. Ga ervan genieten en je zult zien dat je al snel weer uitkijkt naar de volgende spannende date.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies