• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieproblemen

In dit archief vind je alle berichten die je helpen met problemen in je relatie. We geven tips hoe je ervoor zorgt dat je relatie niet op de klippen loopt en hoe je voldoet aan de verwachtingen van je partner. Wat als je het hebt uitgemaakt maar je hebt hier spijt van, of je bent vreemdgegaan en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Onze redactie geeft suggesties voor het oplossen van je problemen en daarna is het aan jou om actie te ondernemen.

Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

Relatieproblemen 

Jullie huwelijk hangt aan een zijden draadje. Verwoede pogingen om jullie relatieproblemen op te lossen hebben (nog) niet geleid tot het gewenste resultaat. Dat leidt tot een confronterende keuze: scheiden of blijven? Het is te vroeg om de handdoek in de ring te gooien, maar op deze manier is de situatie ook ondraaglijk. Daarom helpt […] Lees meer »

Wat zijn de fases in een relatiebreuk?

Relatieproblemen 

De relatiebreuk is een bodemloze put met inspiratie voor schrijvers, filmmakers, dichters en muzikanten. Bijna iedereen herkent de gevoelens van twijfel, onzekerheid met uiteindelijk de onvermijdelijke keuze om de relatie te beëindigen. In dit artikel beschrijven we de verschillende fases in een relatiebreuk. Om jou alvast een hart onder de riem te steken: elke fase […] Lees meer »

Hoe help je iemand met liefdesverdriet?

Relatieproblemen 

Liefdesverdriet is lastig en moeilijk. Een vriend of vriendin hebben met liefdesverdriet is wellicht nog moeilijker. Want hoe help je in vredesnaam iemand met liefdesverdriet? Je ziet dat hij/zij zich erg ongelukkig voelt, maar dat gevoel kun je helaas niet voor iemand wegnemen. Moet je hem/haar even met rust laten of juist vaak vragen om […] Lees meer »

Wat doe je als je weinig tijd voor elkaar hebt in een relatie?

Relatieproblemen 

Niet in elke relatie heb je helaas de luxe om elkaar dagelijks te zien. En wellicht zie je elkaar wel dagelijks, maar lijkt je relatie soms weinig meer dan elkaar ‘s ochtends een kus geven voordat je naar het werk gaat en ‘s avonds een serie kijken voordat je in slaapt valt. Weinig tijd voor […] Lees meer »

Relatietherapie; wat kan een relatietherapeut betekenen?

Relatieproblemen 

Het leven gaat niet altijd over rozen en dat geldt al helemaal voor relaties. Na de eerste verliefdheid komen er kleine ergernissen om de hoek kijken, die gemakkelijk kunnen uitmonden in serieuze relatieproblemen. Ook plotselinge (negatieve) gebeurtenissen kunnen veel teweegbrengen. Een relatietherapeut kan soelaas bieden. Maar wanneer ga je naar een relatietherapeut? En wat kan […] Lees meer »

10 grootste ergernissen in een relatie

Relatieproblemen 

Irritaties en ergernissen komen voor in elke (goede) relatie. Bijvoorbeeld; dat je ‘altijd alles alleen moet doen’. Dat hij zijn vuile was niet wegbrengt. Dat zij de deur nooit achter zich dicht trekt. Slechts een greep uit de vele irritaties binnen een relatie, die toenemen naarmate je langer samen bent. Welke van deze 10 grootste […] Lees meer »

Hoe ga je om met liegen en bedriegen in een relatie?

Relatieproblemen 

Liegen en bedriegen komt in vele gradaties. Bijna iedereen maakt zich weleens schuldig aan een leugentje om bestwil, maar dat is wat anders dan iemand willens en wetens bedriegen. Hoe groot of klein ook: leugens horen niet thuis in een relatie. Zodra er geen plek is voor de volledige waarheid moeten de alarmbellen gaan rinkelen. […] Lees meer »

Hoe ga je om met een depressieve partner?

Relatieproblemen 

Depressiviteit. Het is een thema waar men niet graag over praat, maar dat wel veelvuldig voorkomt in de hedendaagse maatschappij. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kampt zo’n 8% van de Nederlandse bevolking met depressieve gevoelens. Dit komt neer op zo’n 1 miljoen mensen. Alhoewel dit voor de mensen in kwestie […] Lees meer »

Scheiden van een narcist

Relatieproblemen 

Je droomhuwelijk verandert zo langzamerhand in een nachtmerrie; jouw eens zo charmante partner is getransformeerd naar een ziekelijke aandachtsmagneet. De verwijten slingeren je om het hoofd, terwijl je lang moet wachten op lieve woorden. Sinds je beseft dat je getrouwd bent een narcist, groeit langzamerhand het besef dat een scheiding onontkoombaar is. Maar voordat het zover […] Lees meer »

Ik vertrouw mijn partner niet meer

Relatieproblemen 

In een goede relatie is vertrouwen hebben in elkaar uiteraard van groot belang. Soms lijkt het alsof andere relaties altijd perfect zijn, maar elke relatie heeft wel zijn ups en downs. Een gebrek aan vertrouwen is uiteraard geen goed uitgangspunt voor een stabiele en goed werkende relatie. Misschien is er in het verleden wel iets gebeurd waardoor […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

HappyPancake

Gratis datingsite
Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy