• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 200 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieproblemen

In dit archief vind je alle berichten die je helpen met problemen in je relatie. We geven tips hoe je ervoor zorgt dat je relatie niet op de klippen loopt en hoe je voldoet aan de verwachtingen van je partner. Wat als je het hebt uitgemaakt maar je hebt hier spijt van, of je bent vreemdgegaan en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Onze redactie geeft suggesties voor het oplossen van je problemen en daarna is het aan jou om actie te ondernemen.

Hoe ga je om met een depressieve partner?

Relatieproblemen 

Depressiviteit. Het is een thema waar men niet graag over praat, maar dat wel veelvuldig voorkomt in de hedendaagse maatschappij. Volgens cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) kampt zo’n 8% van de Nederlandse bevolking met depressieve gevoelens. Dit komt neer op zo’n 1 miljoen mensen. Alhoewel dit voor de mensen in kwestie […] Lees meer »

Scheiden van een narcist

Relatieproblemen 

Je droomhuwelijk verandert zo langzamerhand in een nachtmerrie; jouw eens zo charmante partner is getransformeerd naar een ziekelijke aandachtsmagneet. De verwijten slingeren je om het hoofd, terwijl je lang moet wachten op lieve woorden. Sinds je beseft dat je getrouwd bent een narcist, groeit langzamerhand het besef dat een scheiding onontkoombaar is. Maar voordat het zover […] Lees meer »

Ik vertrouw mijn partner niet meer

Relatieproblemen 

In een goede relatie is vertrouwen hebben in elkaar uiteraard van groot belang. Soms lijkt het alsof andere relaties altijd perfect zijn, maar elke relatie heeft wel zijn ups en downs. Een gebrek aan vertrouwen is uiteraard geen goed uitgangspunt voor een stabiele en goed werkende relatie. Misschien is er in het verleden wel iets gebeurd waardoor […] Lees meer »

Ik voel me eenzaam in mijn relatie

Relatieproblemen 

Eenzaamheid wordt vaak geassocieerd met het vrijgezellenleven, terwijl het in de praktijk ook vaak voorkomt bij mensen mét een relatie. Relaties scheppen bepaalde verwachtingen, waardoor het extra schrijnend kan zijn als je merkt dat jouw behoeftes niet worden vervuld. Je voelt je ongezien of misschien zelfs genegeerd en hebt het gevoel dat je steeds verder van […] Lees meer »

Hoe lang duurt liefdesverdriet gemiddeld?

Relatieproblemen 

De tissues liggen klaar, je voelt je soms een emotioneel wrak en wil misschien alles bij elkaar eten; allemaal tekenen die herkenbaar zijn bij liefdesverdriet. Na het verbreken van julie relatie kan liefdesverdriet behoorlijk pijnlijk zijn. Je kunt je alleen voelen, gedumpt voelen, emotioneel voelen of behoorlijk somber zijn. Toch is liefdesverdriet nou eenmaal een […] Lees meer »

Wat doe je als je constant ruzie hebt in een relatie?

Relatieproblemen 

In sommige relaties is er eigenlijk nooit ruzie, terwijl in andere relaties vaak onenigheid is. Ruzie maken in een relatie hoeft dan ook niet te betekenen dat jullie een slechte relatie hebben, maar het moet uiteraard wel binnen proporties blijven. Heb je het idee dat jullie alleen nog maar ruzie kunnen maken en dat jullie […] Lees meer »

Ik ben getrouwd maar verliefd op een ander, hoe ga ik hier mee om?

Relatieproblemen 

Verliefd zijn is een heerlijk gevoel. De vlinders die rondfladderen in je buik en de wereld bekijken door een roze bril zorgt bij iedereen voor geweldig geluksgevoel. Alhoewel, bij iedereen? Want wat als je al voorzien bent van een partner? Als je als getrouwde man of vrouw hopeloos verliefd wordt op een ander? Hoe ga […] Lees meer »

Wat doe je als je ex meteen een ander heeft?

Relatieproblemen 

Een verbroken relatie is nooit makkelijk, ongeacht wiens keuze de breuk was. Zonder je partner krijgt je leven ineens een hele andere wending en je vraagt je dagelijks af hoe het met je ex is en of hij/zij je mist. Als je even later op zijn/haar Facebookprofiel kijkt, schrik je: zie je dat nou goed? […] Lees meer »

Hoe kun je relatieproblemen oplossen?

Relatieproblemen 

Relatieproblemen. Vrijwel ieder stel krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. In veel gevallen zijn de problemen van voorbijgaande aard. Is de oplossing al snel gevonden. Maar wat als je met serieuze relatieproblemen krijgt te maken waar je niet zo 1-2-3 een oplossing voor hebt gevonden? Daar gaan we het in dit […] Lees meer »

Kan vreemdgaan goed zijn voor je relatie?

Relatieproblemen  Vreemdgaan

“Ben jij gelukkig getrouwd? Ik ook!” – Je zult ‘m vast wel eens voorbij hebben horen komen. De slogan van vreemdgangerssite SecondLove. Ondanks dat de meningen over de website verdeeld zijn hebben ze een groot ledenbestand. Blijkbaar zijn er voldoende mensen die denken dat vreemdgaan een goede oplossing is om een relatie te redden. Maar is […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe ga je om met een depressieve partner?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe ga je om met een depressieve partner?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe ga je om met een depressieve partner?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy