• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieproblemen

In dit archief vind je alle berichten die je helpen met problemen in je relatie. We geven tips hoe je ervoor zorgt dat je relatie niet op de klippen loopt en hoe je voldoet aan de verwachtingen van je partner. Wat als je het hebt uitgemaakt maar je hebt hier spijt van, of je bent vreemdgegaan en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Onze redactie geeft suggesties voor het oplossen van je problemen en daarna is het aan jou om actie te ondernemen.

Wanneer verlaat een man zijn vrouw voor een ander?

Relatieproblemen 

“Mijn man heeft me verlaten voor een ander…”. Voor veel vrouwen is dit een van de pijnlijkste dingen die hen kan overkomen. Allereerst is het ontzettend pijnlijk om verlaten te worden, al helemaal als blijkt dat er een derde in het spel is. Daarnaast heerst er vaak veel onbegrip. Ben jij recent verlaten door je […] Lees meer »

Waarom vreemdgaan?

Relatieproblemen  Vreemdgaan

Vreemdgaan is onlosmakelijk verbonden met het begrip relatie. En hoewel een relatie eigenlijk impliceert dat twee mensen hebben besloten trouw aan elkaar te zijn en blijven, komt het toch vaak voor dat er buiten de deur gegeten wordt. Waarom doen mensen dat? Je leest het in dit artikel. Vreemdgaan Wanneer twee mensen een relatie beginnen, […] Lees meer »

Wat doe je als je ex een ander heeft?

Relatieproblemen 

Jij en je ex zijn uit elkaar. Om wat voor reden dan ook. En dan gebeurt waar je bang voor was; je verneemt dat je ex een ‘ander’ heeft. Hoe ga je hier het best mee om? We proberen je een hart onder de riem te steken met onderstaand artikel. Wat doe je als je […] Lees meer »

Ik wil scheiden: hoe pak je dat aan? (stappenplan)

Relatieproblemen 

De koek is op, de strijd gestreden. Hoe je het ook noemen wilt, jij weet het zeker: ik wil scheiden. Een scheiding is een gebeurtenis met veel juridische en financiële gevolgen voor jou en je toekomstige ex-partner. Daarom zal er een hoop geregeld moeten worden. Alsof dat nog niet genoeg is, steken er ook nog […] Lees meer »

Wat doet een echtscheidingsadvocaat en hoe vind je de juiste?

Relatieproblemen 

Voor de meeste mensen is scheiden een emotioneel proces, maar voor de wet is het bovenal een juridisch proces. Je kunt pas van je partner scheiden als een echtscheidingsadvocaat officieel een verzoek tot echtscheiding heeft ingediend bij de rechtbank. Daar gaat nog een hoop aan vooraf, soms zelfs bemiddeling door een mediator. Vandaar dit artikel […] Lees meer »

Hoe kom je uit een huwelijkscrisis?

Relatieproblemen 

Jullie huwelijk hangt aan een zijden draadje. Verwoede pogingen om jullie relatieproblemen op te lossen hebben (nog) niet geleid tot het gewenste resultaat. Dat leidt tot een confronterende keuze: scheiden of blijven? Het is te vroeg om de handdoek in de ring te gooien, maar op deze manier is de situatie ook ondraaglijk. Daarom helpt […] Lees meer »

Wat zijn de fases in een relatiebreuk?

Relatieproblemen 

De relatiebreuk is een bodemloze put met inspiratie voor schrijvers, filmmakers, dichters en muzikanten. Bijna iedereen herkent de gevoelens van twijfel, onzekerheid met uiteindelijk de onvermijdelijke keuze om de relatie te beëindigen. In dit artikel beschrijven we de verschillende fases in een relatiebreuk. Om jou alvast een hart onder de riem te steken: elke fase […] Lees meer »

Hoe help je iemand met liefdesverdriet?

Relatieproblemen 

Liefdesverdriet is lastig en moeilijk. Een vriend of vriendin hebben met liefdesverdriet is wellicht nog moeilijker. Want hoe help je in vredesnaam iemand met liefdesverdriet? Je ziet dat hij/zij zich erg ongelukkig voelt, maar dat gevoel kun je helaas niet voor iemand wegnemen. Moet je hem/haar even met rust laten of juist vaak vragen om […] Lees meer »

Wat doe je als je weinig tijd voor elkaar hebt in een relatie?

Relatieproblemen 

Niet in elke relatie heb je helaas de luxe om elkaar dagelijks te zien. En wellicht zie je elkaar wel dagelijks, maar lijkt je relatie soms weinig meer dan elkaar ‘s ochtends een kus geven voordat je naar het werk gaat en ‘s avonds een serie kijken voordat je in slaapt valt. Weinig tijd voor […] Lees meer »

Relatietherapie; wat kan een relatietherapeut betekenen?

Relatieproblemen 

Het leven gaat niet altijd over rozen en dat geldt al helemaal voor relaties. Na de eerste verliefdheid komen er kleine ergernissen om de hoek kijken, die gemakkelijk kunnen uitmonden in serieuze relatieproblemen. Ook plotselinge (negatieve) gebeurtenissen kunnen veel teweegbrengen. Een relatietherapeut kan soelaas bieden. Maar wanneer ga je naar een relatietherapeut? En wat kan […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wanneer verlaat een man zijn vrouw voor een ander?

Seksbuddy

Sexdating
Wanneer verlaat een man zijn vrouw voor een ander?

MetJou

Vriendschap
Wanneer verlaat een man zijn vrouw voor een ander?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement