• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 179 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Relatieproblemen

In dit archief vind je alle berichten die je helpen met problemen in je relatie. We geven tips hoe je ervoor zorgt dat je relatie niet op de klippen loopt en hoe je voldoet aan de verwachtingen van je partner. Wat als je het hebt uitgemaakt maar je hebt hier spijt van, of je bent vreemdgegaan en je weet niet hoe je hiermee om moet gaan. Onze redactie geeft suggesties voor het oplossen van je problemen en daarna is het aan jou om actie te ondernemen.

Hoe lang duurt liefdesverdriet gemiddeld?

Relatieproblemen 

De tissues liggen klaar, je voelt je soms een emotioneel wrak en wil misschien alles bij elkaar eten; allemaal tekenen die herkenbaar zijn bij liefdesverdriet. Na het verbreken van julie relatie kan liefdesverdriet behoorlijk pijnlijk zijn. Je kunt je alleen voelen, gedumpt voelen, emotioneel voelen of behoorlijk somber zijn. Toch is liefdesverdriet nou eenmaal een […] Lees meer »

Mijn man gaat vreemd

Relatieproblemen  Vreemdgaan

Veel mensen krijgen vroeg of laat te maken met ontrouw binnen hun relatie of huwelijk. De cijfers lopen wat uiteen, maar wereldwijd gaat 1 op de 5 mensen vreemd. Alleen al het idee dat jouw man vreemd zou kunnen gaan, bezorgt je natuurlijk kippenvel. Maar wat als dit de realiteit is? Je hebt te maken […] Lees meer »

Hoe kom je uit een relatiedip?

Relatieproblemen 

De beginfase van een relatie. Je bent in de zevende hemel, smoorverliefd en je bent blij met elk moment dat je samen doorbrengt. De romantiek spat er vanaf en jullie vinden elkaar perfect. Na een langere tijd bij elkaar lijkt alles op de automatische piloot te gaan. De sleur doet zijn intrede in jullie relatie. […] Lees meer »

Hoe kun je vertrouwen terugwinnen in een relatie?

Relatieproblemen 

Vertrouwen is de basis van iedere relatie. Zonder vertrouwen in elkaar mis je het fundament wat nodig is om een gezonde en stabiele relatie te hebben met iemand. Soms kan het vertrouwen in elkaar beschadigd raken door toedoen van één van de partners. Vreemdgaan of liegen zijn daarbij belangrijke oorzaken. Maar soms kan je partner […] Lees meer »

Claimend gedrag: hoe ga je er mee om?

Relatieproblemen 

Wanneer je partner constant bij je wilt zijn en je eigenlijk geen tijd meer voor jezelf hebt, dan kan het aanvoelen alsof je vleugels gestolen zijn. Je voelt je benauwd, hebt geen tijd meer voor jezelf en om conflicten te vermijden durf je eigenlijk geen nee te zeggen. Het lijkt erop alsof je partner je […] Lees meer »

Relatie beëindigen: Hoe maak je het uit?

Relatieproblemen 

Aan alles komt soms een einde. Ook aan relaties. Hoe kort of lang het ook heeft mogen duren, als het vat leeg is is het vat leeg en doe je jezelf en je partner te kort door door te gaan met de relatie. Maar dan komt het moeilijkste; want hoe beëindig je nou een relatie […] Lees meer »

Vreemdgaan herkennen: hoe herken je een vreemdganger?

Relatieproblemen  Vreemdgaan

In een voorgaand artikel op onze website heb je al kunnen lezen waarom mannen en vrouwen vreemdgaan. Wanneer er binnen een relatie sprake is van overspel, dan brengt dat vaak pijn, een beschadigd vertrouwen en onzekerheid met zich mee. Heb jij het vermoeden dat jouw partner ontrouw is, dan kan dit artikel je helpen vreemdgaan […] Lees meer »

Scheiden of blijven?

Relatieproblemen 

Scheiden of blijven: wat moet ik doen? Je bent niet de enige die met deze vraag rondloopt wanneer je huwelijk niet (helemaal) meer is wat het zou moeten zijn. We hebben niet alle wijsheid in pacht, maar proberen je met dit artikel de voor en tegens in te laten zien van beide keuzes. Als jij […] Lees meer »

Waarom vreemdgaan?

Relatieproblemen  Vreemdgaan

Vreemdgaan is onlosmakelijk verbonden met het begrip relatie. En hoewel een relatie eigenlijk impliceert dat twee mensen hebben besloten trouw aan elkaar te zijn en blijven, komt het toch vaak voor dat er buiten de deur gegeten wordt. Waarom doen mensen dat? Je leest het in dit artikel. Vreemdgaan Wanneer twee mensen een relatie beginnen, […] Lees meer »

Wat doe je als je ex een ander heeft?

Relatieproblemen 

Jij en je ex zijn uit elkaar. Om wat voor reden dan ook. En dan gebeurt waar je bang voor was; je verneemt dat je ex een ‘ander’ heeft. Hoe ga je hier het best mee om? We proberen je een hart onder de riem te steken met onderstaand artikel. Wat doe je als je […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe lang duurt liefdesverdriet gemiddeld?

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Hoe lang duurt liefdesverdriet gemiddeld?

50plusMatch

50plus & Senioren
Hoe lang duurt liefdesverdriet gemiddeld?

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy