• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Wat kost een datingsite? Hoe duur is een abonnement?

Dating advies  Algemeen

Als je besloten hebt op internet op zoek te gaan naar een relatie zijn er verschillende stappen die je kunt ondernemen. Je wilt je natuurlijk oriënteren in het oerwoud van datingsites. De juiste website vinden die bij jou past, waar je de juiste matches gaat vinden en een website die aansluit bij jouw budget. In dit artikel vind je het meest uitgebreide overzicht van prijzen van de grootste datingsites in Nederland. De kosten lopen nogal uiteen, dus is het goed om te weten welke datingsite duur is, of welke goedkoop. De websites die we behandelen hebben allemaal een optie tot een gratis account. Hiermee kun je dus even rondkijken of de website iets voor jou is en of je het systeem fijn vind werken.

De prijzen in onderstaande tabel zijn per maand. Afhankelijk van de periode waarin je een abonnement afsluit zijn de abonnementen vaak goedkoper.

Laatst geüpdate: februari 2016

# Datingsite Categorie 1 mnd 3 mnd. 6 mnd. 1 jr. Bezoek
1 Parship Algemeen x x €44,90 €32,90 Bezoek Parship
2 ELITEDATING Hoger opgeleiden x x €29,90 €19,90 Bezoek EliteDating
3 Pepper Jongeren/Algemeen €25 €15 €9,95 €8,50 Bezoek Pepper
4 Lexa Algemeen €24,99 €16,99 €9,99 x Bezoek Lexa
5
be2 50+ / Senioren x €49,90 €29,90 €24,90 Bezoek Be2
6
SecondLove Vreemdgaan €74,90 €31,65 €25,83 x Bezoek SecondLove
7
Relatieplanet Algemeen €24,95 €14,95 €9,95 €5,95 Bezoek Relatieplanet
8
50PlusMatch 50+ / Senioren €24,95 €14,95 €9,95 €7,95 Bezoek 50PlusMatch
9
E-Matching Hoger opgeleiden €19,95 €16,65 €13,32 €11,11 Bezoek e-Matching
10 Match4Me Algemeen €24,95 €14,95 €9,95 €7,95 Bezoek Match4Me

Een aantal datingsites lichten we nog iets uitgebreider uit.

Parship
De website Parship.nl heeft een ander verdienmodel dan veel van de andere datingsites. Je kunt op deze website pas een abonnement afsluiten, als je je een half jaar of langer aansluit. De filosofie van Parship verklaard waarom ze het op deze manier aanpakken, want bij Parship geloven ze er namelijk in dat je de ware niet zomaar tegen het lijf loopt, en je tijd moet investeren in het vinden van de liefde. Bezoek Parship.nl »


Pepper
Zoals je kunt zien in het bovenstaande overzicht, heeft Pepper voor elk abonnement de beste prijzen. Doordat Pepper goedkoper is dan andere datingsites geven veel gebruikers de website een goed cijfer. De website is daarnaast al meerdere keren in de prijzen gevallen voor onder andere Website van het Jaar 2015 en Beste Datingsite 2015. Bezoek Pepper.nl »


lexa homepagina Lexa
Deze datingsite is zeker het vernoemen waard in dit lijstje. De prijzen van Lexa zijn erg aangenaam vergeleken bij andere websites, en de website van Lexa is erg gebruiksvriendelijk. Ook de mobiele Lexa app werkt erg fijn tijdens het online daten, en ondersteund bijna alle functies die de website ook heeft. Bezoek Lexa.nl »


Betaald of gratis
Veel datingsites verdienen geld de verkoop van lidmaatschappen. Inschrijven is vaak gratis en je kunt beperkt rondkijken op een dergelijke website. Vaak kun je je profiel invullen en foto’s uploaden. Ook kun je meestal berichten ontvangen van anderen. Zodra je echter zelf berichten wilt sturen moet je meestal een abonnement op de datingsite van jouw keuze hebben. Je kunt er ook voor kiezen om je in te schrijven op een gratis datingsite. Op deze websites kun je vaak ook gratis berichten uitwisselen. Het nadeel van een gratis datingsite is echter dat andere gebruikers minder serieus zijn. Daarnaast is er minder controle op de mensen die zich registreren en kan het dus regelmatig voorkomen dat je nep-profielen tegenkomt. Ons advies is; als je serieus wilt daten, kun je beter betalen voor een datingsite. Voor het vinden van de ware moet je immers wel wat over hebben. Wil je een overzicht hebben van de beste betaalde datingsites, klik dan hier.

Wat is je budget?
Heb je zelf al nagedacht over hoe veel geld je uit wil geven op een datingsite? De kosten voor diverse sites zijn erg uiteenlopend, uiteraard is dit ook afhankelijk van welk publiek de datingsite trekt, wat de gemiddelde leeftijd is en wat de man/vrouw verhouding op de site is. Er zijn al betaalde datingsites voor minder dan 10 euro per maand. Duurdere websites zoals ELITEDATING bieden vaak gepersonaliseerde matchingsystemen en zijn vaak gericht op een doelgroep die iets meer te besteden heeft.

Uitgebreide kosten per site
Wil je per site graag uitgebreid bekijken wat de kosten zijn, en wat je nou eigenlijk krijgt bij een abonnement, dan vind je hieronder enkele uitgebreidere artikelen over de prijs van een betreffende datingsite.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wat kost een datingsite? Hoe duur is een abonnement?

Wetime.be

Vriendschap
Wat kost een datingsite? Hoe duur is een abonnement?

Cupify

Algemeen
Wat kost een datingsite? Hoe duur is een abonnement?

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement