• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Lesbisch daten: Dit zijn de beste datingsites voor lesbi’s

Beste datingsites  Gay

Als lesbiënne is het soms lastig om de juiste datingsite te vinden die bij je past. Lesbo zijn op een doorsnee datingsite kan dan ook tot behoorlijk frustrerende situaties leiden. Verzoekjes van mensen die op zoek zijn naar een trio, of mannen die zich als vrouw inschrijven om in contact te komen met lesbi’s (begrijp jij het nog?). Daarnaast heb je nog de frustaties van websites waar je geen reacties krijgt of waar andere singles al lang voorzien zijn. Soms heb je matches met mensen aan de andere kant van het land, wat een fysieke date moeilijk maakt. We schrijven dit artikel om je als lesbi op weg te hlpen in de online dating wereld. Welke websites zijn betrouwbaar, en op welke website vind je waar jij naar op zoek bent?

Lesbisch contact

Wellicht komen de scenario’s die ik hierboven heb geschetst je bekend voor. Als je niet de juiste datingsite uitkiest kun je bedrogen uitkomen op veel datingsites. Als je nog niet veel andere datingsites hebt geprobeerd heb ik goed nieuws voor je; probeer het eens op één van de onderstaande websites en de kans is groot dat je een goede ervaring gaat hebben. De websites die we hieronder behandelen zijn of speciaal geschikt voor lesbi’s of hebben een zeer goede website waarbij je bovengenoemde frustraties niet snel zult tegenkomen.

Lexa Lesbisch
Lexa heeft een speciaal onderdeel op de website voor lesbiënnes en homo's. Je bent hiermee zeker dat je niet opgezadeld raakt met een heleboel mannelijke profielen terwijl je hier niet om gevraagd hebt. Lexa is een uitermate veilige datingsite die succes hoog in het vaandel heeft staan. Je vind op deze website serieuze singles door heel Nederland. Lexa is schappelijk geprijsd en zeer gebruiksvriendelijk in gebruik. Bezoek Lexa Lesbisch »


be2
Deze datingsite richt zich niet specifiek op homo's of lesbo's maar heeft wel een grote ledendatabase die veel gay vrouwen kent. Op be2 vind je voornamelijk singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie, de website richt zich op een iets oudere leeftijdscategorie (vanaf 30 jaar). Hoewel de website iets duurder is dan de andere websites, is deze website zeker het overwegen waard. Bezoek Be2.nl »


GayParship
Hoewel het lijkt of deze website zich enkel richt op gay-mannen, zul je na je registratie zien dat er ook veel lesbische vrouwen staan ingeschreven bij GayParship. Parship is een van de grootste datingsite aanbieders van Europa, en biedt al jaren een online gay platform voor dating dat door gebruikers als zeer goed wordt gewaardeerd. Bezoek Nl.gay-parship.com »


BiLove
De enige website in deze lijst die zich echt specifiek op lesbische vrouwen richt. Hoewel de naam misschien anders doet vermoeden kun je je hier alleen inschrijven als je een "vrouw op zoek naar een vrouw" bent. Dit houdt pottekijkers buiten de deur en zorgt ervoor dat jij in contact kunt komen met leuke dames. De website verwelkomt ook "bi-schierige" vrouwen die graag hun sexualiteit willen ontdekken. Bezoek Bilove.nl »


Mocht je nog erg twijfelen of je je moet inschrijven op een datingsite, dan adviseren wij om het gewoon eens te proberen. De bovengenoemde website hebben een gratis account waarmee je gratis kunt rondkijken op de website en gewoon eens kunt kijken of het wat voor je is. We wensen je veel succes met je online dating avontuur. Laat je ons weten hoe het je is bevallen?


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Lesbisch daten: Dit zijn de beste datingsites voor lesbi’s

Wetime.be

Vriendschap
Lesbisch daten: Dit zijn de beste datingsites voor lesbi’s

Cupify

Algemeen
Lesbisch daten: Dit zijn de beste datingsites voor lesbi’s

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement