Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

BiLove datingsite review

BiLove
Probeer BiLove gratis

Laatst bijgewerkt: 2 januari 2023

BiLove is er speciaal voor de biseksuele vrouw. Op deze website zijn geen mannen en zul je alleen vrouwen vinden. Mannen zijn hier dan ook niet welkom. Ook vrouwen die nieuwsgierig zijn naar een biseksuele ervaring die kunnen op BiLove terecht. Meld je dus ook aan als je op zoek bent naar een spannend avontuur.

Waarom kies je voor BiLove?
 • Mogelijkheid foto's pas vrij te geven wanneer jij wilt
 • Makkelijk in contact komen met andere biseksuele dames
Schrijf je gratis in bij BiLove

Bilove in het kort

De makers van SecondLove hebben hun handen ineengeslagen voor een nieuwe website voor biseksuele en ‘bischierige’ vrouwen. En met succes: BiLove is een discrete datingsite waar al meer dan 60.000 vrouwen zich hebben aangemeld. In deze review lees je alles wat je moet weten over deze spannende datingsite.

De insteek van BiLove is een tikkeltje erotisch. In hun communicatie-uitingen verwijzen ze meer dan eens naar de woorden ‘fantasie laten uitkomen’, ‘voor mensen die wel eens iets nieuws willen proberen’ et cetera. Aan de andere kant zien we in de reviews ook veel reacties van mensen die een relatie hebben gevonden. Het is dus maar net wat je er zelf van maakt! Wij vinden BiLove in ieder geval een prettige, discrete datingsite zonder poespas. Waar een leuk afspraakje of spannende chat met een vrouw nooit ver weg is.


Inschrijven bij BiLove

Ben jij een vrouw die nieuwsgierig is naar andere vrouwen? Om jouw gevoelens verder mee te verkennen, of om een spannende afspraak mee te maken? Die wens kan binnen een mum van tijd realiteit worden door je aan te melden bij BiLove. Hieronder lees je wat je precies moet doen om jouw inschrijving een feit te maken!

Gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord en e-mailverificatie

Aanmelden geschiedt middels een paar simpele stappen. Ten eerste moet je een gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Je kunt het beste een nickname kiezen, want anders kunnen gebruikers jou op alle social media opzoeken. Vervolgens moet je een e-mail bevestigen.

Let op: deze e-mail belandt vaak in de spam! Bij ons testpanel was dat ook het geval. BiLove geeft zelf ook aan dat je de spambox moet controleren. Ze werken er zelf aan om dit probleem te verhelpen.

Basisgegevens

Na het aanklikken van de activeringslink, zijn er nog enkele dingen die je in moet vullen. Te weten jouw regio, leeftijd en een klein stukje over jezelf. Ook kun je invullen in welke leeftijdscategorie je een vrouw zoekt, en hoe ver ze maximaal bij jou vandaan mag wonen. Er wordt expliciet gevraagd om géén persoonlijke gegevens en/of seksueel getinte boodschappen te plaatsen. Anders heb je kans dat je profiel verwijderd wordt.


Doelgroep

In dit geval spreekt de naam al redelijk voor zich. BiLove richt zich op vrouwen die biseksuele gevoelens hebben en dus op zoek zijn naar een andere vrouw. De vrouwen die op de website zitten hebben uiteenlopende verwachtingen van de website. Sommigen zijn nieuwsgierig, en willen graag de grenzen van hun seksualiteit (verder) verkennen. Anderen willen een spannende date of een duurzame relatie.

Waar je vandaan komt, hoe oud je bent of wat je achtergrond is maakt niet uit. Iedere biseksuele vrouw is welkom op BiLove!


Functies en mogelijkheden van BiLove

BiLove klinkt als een veelbelovende website, dus het is hoog tijd om de functionaliteiten eens onder de loep te nemen. Via onderstaande informatie krijg je een goed beeld van de website:

Jouw profiel op Bilove

De gegevens die je in hebt gevuld tijdens het inschrijfproces, zijn tevens de basisgegevens voor jouw profiel. Dit is ook hetgeen dat andere over jou te zien krijgt. Daarnaast heb je de mogelijkheid om foto’s toe te voegen. Wij geven nog even een overzicht over de gegevens op je profiel:

 • Naam
 • Leeftijd
 • Regio
 • Verhaaltje over jezelf
 • Foto’s

Aangezien er maar zo weinig gegevens beschikbaar zijn, is het belangrijk om je foto’s en je verhaaltje zorgvuldig uit te kiezen. Het is echter aan te raden om je introductie kort maar krachtig te houden. Anderen zien in hun zoektocht namelijk alleen de eerste drie zinnen van jouw profiel. Die moeten natuurlijk wel pakkend zijn!

Anoniem in de browser

Wat als eerste opvalt aan deze website, is dat je in de browser niet kunt zien dat je op een datingsite zit. Dat is voor veel vrouwen een pluspunt. Want hoewel sommige vrouwen heel open communiceren dat zij (ook) op vrouwen vallen, is het voor andere vrouwen nog een heikel puntje. Ze willen het stiekem een keer proberen, of binnen de grenzen van het huwelijk… En dan is het niet fijn dat iemand over je schouder meekijkt wat voor tabblad je open hebt staan!

Menu van de website

Meestal bespreken we de mogelijkheden los van elkaar, maar dit is een vrij overzichtelijke website. Daarom bespreken we de website aan de hand van het sitemenu. Hieronder zie je een overzicht van de pagina’s op BiLove:

 • Home
 • Berichten
 • Mensen die jouw profiel hebben bekeken
 • Mensen die jou een knipoog hebben gegeven
 • Zoekfunctie

Op de homepagina krijg je direct een overzicht van vrouwen die het meest recentelijk online zijn geweest. Dit zijn overigens vrouwen die vallen binnen jouw zoekcriteria. Het kan dus zomaar zijn dat jouw oog meteen op iemand valt. De overige drie pagina’s (berichten, bezoekers, knipoog) spreken redelijk voor zich. Hiermee kun je een beetje kijken of je goed in de markt ligt! Tot slot de zoekfunctie. Deze komt overeen met de gegevens die je van te voren hebt ingevuld. Gelukkig kun je deze ieder moment veranderen, als je van gedachten verandert! Het ziet er als volgt uit:

blank


Hoe staat BiLove bekend?

BiLove kwam direct in het nieuws, omdat het een van de weinige websites is die bischierige vrouwen een kans geeft zich te uiten. Bovendien gaat de website discreet te werk. Dat werd expliciet benoemd in de persberichten en we merken het ook heel erg aan de website zelf.

Ook heeft BiLove een uitgebreid artikel op Ze.nl, waar erg positief wordt gesproken over de datingsite.

Meestal positieve reviews

Verder verschilt het een beetje per individuele gebruiker hoe de site ervaren wordt. De meningen op het internet zijn verdeeld, maar overwegend positief. Sommigen geven aan (onverwacht) een leuke relatie te hebben gevonden, anderen klagen dat er nepprofielen zijn en dat er weinig contact is met andere leden. Maar wij denken dat je dit grotendeels zelf in de hand hebt! Met een leuk profiel en een dosis gezond verstand, pik jij echt wel de ‘goeie’ biseksuele vrouwen eruit.


Klantenservice

Iedere zichzelf respecterende datingsite moet een klantenservice hebben. Gelukkig zit dat bij BiLove helemaal goed! Heel veel datingsites maken zich er makkelijk vanaf door alleen maar een e-mailadres of invulformulier ter beschikking te stellen. Gelukkig is dat op BiLove niet het geval. Uiteraard is er een invulformulier en een selectie met veelgestelde vragen, maar je kunt ook bellen:

 • Telefoonnummer: 010 7142266 (ma, wo en vr. tussen 12.00-15.00)
 • E-mailadres: info@bilove.nl (met name bedoeld voor media / publiciteit)
 • Adres: Rotterdamseweg 183c, 2629 HD in Delft
 • KvK-nummer: 65910826
 • Postadres: Postbus 85209, 3009 ME in Rotterdam

Kosten BiLove

Elke vrouw kan zich gratis aanmelden op BiLove.nl. Bovendien kun je gratis profielen (en foto’s!) bekijken en zien wie er op jouw profiel is geweest. Dat geeft jou echt even een beeld van de website, zodat je voor jezelf kunt bepalen of je een betaald lidmaatschap wil. De voordelen van een betaald lidmaatschap zijn:

 • Je kunt berichten lezen en ontvangen naar premium leden
 • Je krijgt dagelijkse overzichten van leden die het beste bij jou passen
 • Direct contact opnemen met premium leden via de chat en mail
 • Zoeken naar een leuke vriendin in jouw omgeving
 • Bekijken van foto’s van premium leden en het beheren van jouw eigen foto’s
 • Direct zien wie er in jou geïnteresseerd is

Kosten van een betaald account

Bovenstaande voordelen kosten geld. Dat is niet zo gek, andere datingsites vragen net zo goed een vergoeding voor alle functionaliteiten. De kosten voor een premium lidmaatschap op BiLove staan hieronder. Bij elke optie heb je volledig toegang tot alle functionaliteiten:

 • Per maand: €24.99 per maand
 • Promotie: €24.99 per maand (1 maand + 1 maand gratis)*
 • Kwartaal: €43.95 per kwartaal
 • Halfjaar: €59.70 per halfjaar

* Op moment van schrijven is deze promotieactie beschikbaar, wij kunnen geen uitspraak doen over toekomstige prijsstellingen.

Transparant over prijzen en lidmaatschappen

Heel veel datingsites hebben een slechte reputatie omtrent dingen die iets met geld te maken hebben. Prijzen zijn hoog, het is niet duidelijk waar je voor betaalt of het is niet duidelijk hoe je een premium lidmaatschap stop kunt zetten. Wij vinden het dan ook heel erg positief dat BiLove deze problematiek voor probeert te zijn! Op de tarieven pagina vind je uitgebreide voorwaarden en informatie over de verschillende lidmaatschappen.

blank


Uitschrijven

Heb jij gevonden wat je zocht? Of heb je om een andere reden geen interesse (meer) in BiLove.nl? Dan kun je jezelf het beste uitschrijven. Op BiLove zit deze optie een beetje verstopt. Daarom helpen we jou een handje op weg:

Zo verwijder je een account op BiLove

Ga naar je naam, klik in het menu op ‘annuleren’. Daarna kom je op een pagina met ‘account annuleren’. Hierna kun je deze keuze bevestigen, of niet. Pas nadat je de annulering bevestigd hebt, is jouw account op BiLove.nl verwijderd.

Twijfel je nog of je een account wilt behouden ja of nee? Je kunt ook eerst uitloggen en alle communicatie vanuit BiLove.nl uitschakelen. Dan krijg je niet de berichten, maar kun je wel elk gewenst moment inloggen en weer gaan online daten.


Onze ervaringen met BiLove

Pluspunten:
 • Mogelijkheid foto's pas vrij te geven wanneer jij wilt
 • Makkelijk in contact komen met andere biseksuele dames
Minpunten:
 • Inschrijving is alleen voor vrouwen, mannen zijn niet welkom
Probeer BiLove gratis
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies