Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

25 Spannende appjes om te versturen via Whatsapp of Tinder

25 Spannende appjes om te versturen via Whatsapp of Tinder

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Of je nu nog maar net wat met elkaar hebt gekregen of al jarenlang in een relatie zit, af en toe een berichtje naar elkaar sturen maakt de dag een stuk leuker wanneer je niet bij elkaar bent. Wanneer je het zelfs wel aandurft om een spannend of sexy appje te sturen kan de dag van je lover al helemaal niet meer stuk! Maar hoe pak je dat aan en hoe vind je een manier van appen waar jullie allebei vrolijk en wellicht ook al wat opgewonden van raken?

In dit artikel laten we zien dat spannend appen helemaal niet zo moeilijk is, want het enige dat je nodig hebt is een openingszin die goed bij jullie allebei past en die jouw gevoelens goed laat zien. Dat kan heel neutraal en zelfs ‘braaf’ beginnen, en wie weet is dat ook het enige dat jullie nodig hebben om het vuur al flink aan te wakkeren. Maar wanneer je het leuk vindt om extra stout met elkaar te worden op Whatsapp of Tinder is dat natuurlijk ook helemaal prima.

Kortom, met een van de 25 spannende appjes uit dit artikel vind je altijd wel een eerste appje dat helemaal bij jou past. We hebben ze voor het gemak ingedeeld op de mate van ‘ondeugendheid’. We beginnen overwegend romantisch met appjes die je ook nog op meerdere manieren uit kunt leggen, maar ze worden al snel stouter en stouter! Hoe ver ga jij via Whatsapp met je nieuwe minnaar, minnares of je vaste partner?Romantische berichtjes voor Whatsapp of SMS

We beginnen onze lijst zoals gezegd heel rustig met wat romantische berichtjes waarmee de ontvanger nog alle kanten op kan. Ben je bezig om zogezegd het water nog wat te testen bij je nieuwe liefde? Dan kun je met deze berichtjes eigenlijk nooit de fout in gaan, maar zet je wel de deur open voor een nog veel spannender berichtenwisseling.

1. “Hoi! Ik moet vandaag de hele tijd aan je denken :)”

2. “Ik ben niet zo aan werken toegekomen vandaag want je spookte de hele tijd door mijn hoofd…”

Je laat hierbij in het midden wat je precies voor je zag toen je aan de andere persoon dacht, maar je laat wel merken dat de ander belangrijk voor je is. Of dat dan een seksuele ondertoon heeft of alleen nog maar een romantische maakt niet uit natuurlijk, want als het goed is ligt dat in elkaars verlengde! En wanneer je op iemand verliefd bent is het volkomen logisch dat je de hele tijd aan de ander denkt.

3. “Ik heb vannacht over je gedroomd ;)”

Waar je precies over hebt gedroomd kan natuurlijk van alles zijn, van een intieme kus tot de wildste vrijpartij. Hoe je nieuwe minnaar of minnares dit berichtje beantwoordt laat vaak al zien wat diens smaak is voor wat betreft (spannend) appen en chatten. Krijg je een hele expliciete reactie terug, dan kun je natuurlijk zelf ook helemaal losgaan!

4. “Ik heb vanavond een verrassing voor je…”

5. “Ik heb een plannetje… Je merkt het vanavond wel ;)”

Ook bij deze berichtjes kan de verrassing of het plannetje natuurlijk weer uit allerlei verschillende dingen bestaan. Als jullie elkaar even leuk vinden mag je er gerust vanuit gaan dat de ander meteen hoopt op een uitermate zinnenprikkelende ervaring.

6. “Wat heb je aan vandaag?”

Simpel en kort maar wel heel effectief. Dit berichtje is het meest geschikt om als man te sturen naar een vrouw, want vrouwen besteden over het algemeen wat meer tijd en aandacht aan een sexy uiterlijk dan mannen. Het laat zien dat je haar voor je ziet en daar graag een beter beeld bij wilt hebben. En ze snapt zelf ook wel dat je, welke outfit ze ook maar heeft gekozen die dag, daarna met veel plezier in gedachten die kleding bij haar uit zal trekken!

7. “Ik zou nu zóóóóó graag met je willen zoenen!”

Zoenen is op zich nog geen heel ondeugende aangelegenheid, maar de goede verstaander heeft maar een half woord nodig om te begrijpen dat je het echt niet alleen maar bij zoenen wilt laten.


lexa

1. Lexa

Bezoek
metjou

2. MetJou

Bezoek
parship

3. Parship

Bezoek


Iets ondeugender appjes

Deze berichtjes hebben een licht erotische lading zonder daarbij direct heel expliciet te worden. Deze appjes zijn daarom geknipt als je voor het eerst een spannend tekstberichtje verstuurt naar nieuwe liefde. Al deze ondeugende appjes zijn nog altijd heel beschaafd te noemen, maar laten desondanks weinig meer aan de verbeelding over. Je hebt zin in lekker genieten met je lover, en niets kan je daarbij nog tegenhouden!

8. “Ik lig hier in bed en zou willen dat je naast me lag…”

9. “Oh ik wil nu je handen op mijn lichaam voelen!”

Bij alleen naast elkaar liggen en wat aan elkaar voelen blijft het dan natuurlijk niet, maar dat snapt de persoon die een dergelijk spannend Whatsapp berichtje van je krijgt heus wel!

10. “Ik verlang naar je lijf tegen het mijne tot ik het niet meer kan uithouden…”

Dit appje heeft alles in zich wat een spannend avondje tussen twee (prille) geliefden zo geweldig maakt. Wederom spreekt het redelijk voor zich dat je bedoelt dat jullie sensueel tegen elkaars naakte lichaam aan liggen geklemd. Innig zoenend gaan jullie steeds verder, totdat je het niet meer houden kan en dan…

11. “Ik heb vandaag wat nieuwe lingerie gekocht… maak ik je nieuwsgierig?”

De meeste mannen zijn dol op lingerie, maar dan natuurlijk vooral om het zo snel mogelijk weer uit te trekken. Hoe dan ook hoeft geen enkele vent veel verbeeldingskracht te hebben om te weten wat je onderliggende intenties zijn.

12. “Wat voor spannends wil je dat ik vanavond voor je aan doe?”

Als het antwoord is “niets” dan weet je direct dat jullie aan hetzelfde lagen te denken. Maar reacties zoals “dat ene korte rokje” of “die jeans waarin je billen zo mooi uitkomen” zijn natuurlijk ook altijd goed!

13. “Als je de kleur van mijn slipje kunt raden geef ik je vanavond een spannende beloning…”

Dit berichtje is ideaal om te sturen vlak voor je zelf het slipje van die uitkiest! Daarmee garandeer je namelijk dat hij het bij het rechte eind heeft en de beloning hem dus niet meer kan ontgaan.

14. “Hey, ik heb geen ondergoed aan.”

Zo kort, zo eenvoudig en toch zo enorm effectief! Het hoeft niet eens waar te zijn en hoe banaal (of onprettig) je het als als vrouw misschien ook vindt om geen ondergoed aan te hebben, vrijwel elke man wordt mateloos opgewonden van alleen al de gedachte aan een vriendin die zich zonder slipje aan door de dag beweegt.

15. “Kom je zo thuis douchen?”

Wanneer je geliefde even naar de sportschool is krijgt die geheid meer energie na dit berichtje. Of, wat natuurlijk ook kan: je hoort veel sneller dan gewoonlijk de sleutel alweer in de voordeur!

16. “Zeg maak je niet te moe vandaag hé? Tot vanavond ;)”

17. “Ik ben in een heel opgewonden bui dus hopelijk hou je nog wat energie over op je werk vandaag ;)”

Hier is de boodschap niet alleen dat je zin hebt om tussen de lakens te duiken maar daar ook echt helemaal bij los wilt gaan. Hoe lang je inmiddels ook al met elkaar in een relatie zit, dergelijke appjes wakkeren als het goed is binnen een oogwenk het vuur weer aan!


Ronduit stoute en sexy appjes

Wanneer je echt niets aan het toeval of de verbeelding over wilt laten kun je kiezen voor een van deze sexy appjes. Verstuur je een van deze korte tekstjes, dan is direct duidelijk wat jouw bedoeling is. Wees er wel op voorbereid dat iemand die een dergelijk berichtje ontvangt ook zomaar eens veel vroeger dan gepland op je stoep kan staan!

18. “Voulez-vous coucher avec moi ce soir?”

De Franse taal heeft op veel mensen een hypnotiserende uitwerking, want het Frans wordt niet voor niets de meest erotische taal van de wereld genoemd. En ook al zeg je met deze zin letterlijk “Wil je vanavond seks met me hebben?” ziet dat er in de Franse taal toch net wat anders uit dan in het Nederlands! Je bedoeling is wel meteen duidelijk, dat is zeker.

19. “Ik wil je nu!”

20. “Ik heb zo enorm veel zin om met je te vrijen…”

21. “Gisteravond was zo lekker, ik dacht niet dat het kon maar ik heb nu nog meer zin in je…”

Als het ook maar enigszins tot de mogelijkheden behoort kun je na een dergelijk appje al snel het geluid van de deurbel verwachten. En as de ander op dat moment onverhoopt geen tijd vrij kan maken zorgt het ongetwijfeld wel voor een heel heet weerzien bij jullie volgende ontmoeting.

22. “Je mag vanavond alles met me doen wat je maar wilt”

23. “Morgenavond ben ik helemaal van jou (echt helemaal…)”

Je maakt met dit appje kort maar krachtig duidelijk dat jullie volgende samenzijn helemaal in het teken zal staan van het genot van je partner. Dat laat diens fantasie zonder enige twijfel direct op hol slaan!

24. “Heb je al eens seks gehad onder de douche/in bad/op de keukentafel/etc.?”

25. “Heb jij al een keertje standje […] geprobeerd? ;) ?”

Op deze vraag is nee natuurlijk het enige goede antwoord en dan is jouw appje een goede reden om daar zo snel mogelijk verandering in te brengen! Niet alleen zet je zo in het begin van jullie relatie al een avontuurlijke toon, je weet zeker dat je de aandacht van de ander echt volledig te pakken hebt!


Het effect van emoji’s

Let op bij het gebruik van emoji’s en allerlei stickers bij spannende appjes, want die hebben niet altijd het gewenste effect. Met een plaatje van een hartje, vlammetje, of een knipogend gezichtje kun je niet snel de mist in gaan, maar er zijn ook veel emoji’s die een stuk minder geschikt zijn en die vaak alleen maar afleiden van de sensuele lading. Kies je een plaatje dat simpelweg niet bij de spannende betekenis past van je berichtje, dan kan je chatpartner zelfs gaan twijfelen over wat je nu precies bedoelt. Hou het dus zo simpel mogelijk, vooral wanneer je net begint met hete appjes naar elkaar te versturen.


Alleen ondeugende appjes of direct overgaan tot sexting?

Er zit nog een groot verschil tussen alleen wat ondeugende appjes uitwisselen of aan sexting doen. Bij sexting chat je expliciet over seks en verstuur je bijvoorbeeld ook spannende erotische foto’s en video’s over en weer. Als het je leuk lijkt om een keer te proberen, hou dan wel rekening met het het volgende:

  • Je weet uiteindelijk nooit precies wat er allemaal nog met jouw naaktfoto’s of seksvideo’s gedaan zal worden. Weet je bijvoorbeeld echt zeker dat hij met jouw spannende foto’s niet bij zijn vrienden gaat lopen pochen? Helaas zou je ook niet de eerste zijn die expliciete privé pics na een pijnlijke relatiebreuk op internet terugvindt. Denk dus goed na of je die beelden echt via de app wilt delen.
  • Besluit je het wel te doen? Dan is het altijd een goed idee om in elk geval je gezicht buiten beeld te laten, want dan ben je tenminste niet makkelijk herkenbaar.
  • Het is vaak lastig om weer terug te gaan naar alleen maar wat ondeugende berichtjes uitwisselen als je eenmaal expliciet met elkaar over sex hebt geappt. Wanneer sexting dan toch niet iets blijkt te zijn wat je heel leuk of spannend vindt is het lastig om weer terug te schakelen. Helemaal wanneer de ander juist volledig in zijn of haar element is tijdens het sexchatten.

icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

Spannende date novamora
© Datingsitekiezen.nl 2022 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Tesselschadestraat 155, 8023 BL Zwolle | Privacy statement