Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

De beste manier om gewillige vrouwen te ontmoeten

Vreemdgaan
De beste manier om gewillige vrouwen te ontmoeten

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Met zo’n titel denk je automatisch aan seks. Toch? Het ligt er natuurlijk een beetje aan hoe je gewillig zou omschrijven, maar speciaal voor jou: dit artikel over de beste manieren om gewillige vrouwen te ontmoeten!


Hoe ontmoet je gewillige vrouwen?

Omdat je het woord gewillig op meerdere manieren kunt uitleggen, gaan we verderop in dit artikel wat dieper in op de definitie van het woord en hoe je deze bereidwillige vrouwen dan het beste kunt ontmoeten. Voordat we dat doen hebben we eerst de allerbeste online datingsites voor je waar je vrouwen gaat ontmoeten die je gewillig kunt noemen, ongeacht jouw persoonlijke definitie van deze term.


NovaMoraBezoek NovaMora

Om in de 'stoute sfeer' te blijven trappen we af met dé website waar het om lust gaat. Voor een serieuze relatie moet je niet op novamora.nl zijn, maar als je op zoek bent naar gewillige vrouwen voor een leuke flirt of misschien zelfs wel een seksrelatie, dan zit je op NovaMora helemaal goed.

Bezoek NovaMora

ParshipBezoek Parship

Op Parship vind je niet per definitie dames op zoek naar een seksueel getint avontuurtje, maar het leggen van contact gaat enorm eenvoudig op Parship en de ledendatabase is een van de grootste van Nederland. Singles geven zelf aan dat de aller-leukste singles zich op Parship bevinden en dankzij de fotocollage functie pik je de leukste single vrouwen er zo uit!

Bezoek Parship

LexaBezoek Lexa

Net als op Relatieplanet.nl draait het bij Lexa niet alleen maar om seks. De leden van Lexa.nl zijn op zoek naar uiteenlopende zaken als (seks)dates, nieuwe contacten en serieuze relaties. Als één van Nederlands grootste datingsites maak je op Lexa een goede kans om 'vrouwen die wel willen' te ontmoeten.

Bezoek Lexa

Wat is een gewillige vrouw voor jou?

Nu je weet waar je het gemakkelijkst en snelst ‘gewillige vrouwen’ ontmoet online, is het misschien goed om na te denken over de term. Als je de letterlijke betekenis er op na slaat is gewillig afgeleid van bereidwillig. Bereid om iets te doen. Zonder tegenstribbelen.

Ja. Je denkt nu misschien aan seks. Maar wat dacht je van bereid zijn om gezellig met je te gaan lunchen en dineren of zonder tegenstribbelen met je te gaan parachutespringen omdat jij toevallig een thrill-seeker bent?

Ook dat kun je gewillig noemen. De vraag is dan ook waar jij op zoek naar bent als je denkt aan een bereidwillige vrouw. Bovengenoemde online datingsites sluiten wat dat betreft altijd aan bij jouw persoonlijke definitie van het woord en zijn een goede optie wanneer je op zoek bent naar een dame die wel wilt.


Nog meer manieren om gewillige vrouwen te ontmoeten

Om toch maar in de algemene betekenis van het woord gewillig te blijven (dus vrouwen die op zoek zijn naar seks), zijn er natuurlijk nog tal van andere manieren om deze vrouwen te ontmoeten.

De makkelijkste en meest effectieve manier om zulke vrouwen te ontmoeten ligt toch echt in de virtuele wereld. Via online datingsites, dating apps als Tinder of Bumble en diverse fora kun je in contact komen met vrouwen die niet vies zijn van een spannende date. Het grote voordeel van een online zoektocht naar deze groep vrouwen is dat van tevoren duidelijk is waar de vrouw in kwestie naar op zoek is.

Wanneer je in het dagelijkse leven een vrouw aanspreekt weet je nooit of deze dame welwillend genoeg is om met je mee te gaan of dat je een blauwtje gaat lopen. Uiteraard kan dit op een online datingsite nog steeds wel, maar dan is de oorzaak van de afwijzing vaak anders. De vrouwen zijn namelijk wel in voor een avontuurtje, maar misschien niet geïnteresseerd in jou. In het dagelijks leven kan het altijd zo zijn dat je een vrouw aanspreekt die helemaal niet zit te wachten op een spannend avondje, zelfs niet wanneer ze je een absolute hunk vindt.

Als het je echt alleen om de seks te doen is, zijn er buiten de online manieren om bereidwillige vrouwen te ontmoeten nog voldoende andere mogelijkheden om vrouwen te ontmoeten die wel in zijn voor een spannend nachtje.

Eén van de meest voor de hand liggende opties is het bezoeken van een dame van lichte zeden. Ja, je betaalt de vrouw uiteraard, maar krijgt hier (vaak) wel een vrouw voor terug die zeer bereidwillig is. Geen gedoe, geen gezeur en geen potentiële afwijzing, maar wel 100% fun met een vrouw. Je moet er soms iets voor over hebben, moet je dan maar denken.

Een andere optie die hier goed bij aansluit is het bezoeken van een (paren)club. Diverse clubs organiseren avonden waar ook single mannen welkom zijn. De dames (vaak onderdeel van een koppel) komen met maar 1 doel naar zulke avonden: in het middelpunt van de belangstelling staan en genieten van alle aandacht die ze krijgen. Vaak betaal je een entreeprijs bij deze clubs, maar dit doe je ook als je naar een goed feest of festival gaat toch? En hoe vaak ontmoet je daar nu echt gewillige vrouwen? Wat dat betreft een prima alternatief op een regulier avondje stappen.

Je kunt uiteraard ook gewoon de stoute schoenen aantrekken en die leuke caissière, die sexy collega, je spannende buurvrouw of die enorme stoot in de kroeg polsen. Vaak ontdek je al snel in het gesprek hoe de dame in kwestie tegen een romance aankijkt. Nee heb je, ja kun je krijgen. Je zult er alleen wat lef voor moeten hebben, want de kans dat de nee een ja wordt is immers kleiner dan op specifieke datingsites zoals NovaMora, Relatieplanet en Lexa.

We zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen met gewillige vrouwen. Hoe heb je ze ontmoet? Was dit online of in het echte leven? En hoe kwam je er achter dat de vrouw in kwestie wel open stond voor een avontuurtje? Laat het ons weten via een reactie onderaan deze pagina!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies