• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 211 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

De 4 beste websites om een sportmaatje te ontmoeten

Beste datingsites  Sportmaatje

Ben je erg sportief en vind je het belangrijk om iemand te vinden die dat ook is, dan zijn er een aantal datingsites die daar goed op in spelen. Je kunt een leuk sportmaatje vinden op verschillende sites, maar hiervoor moet je vaak wat langer doorvragen en een gesprek beginnen om erachter te komen of jouw potentiele maatje die interesse ook daadwerkelijk deelt. In dit artikel vind je vier beste sites om zo iemand te ontmoeten en een sportdate te regelen.

Runnersdate
Via deze site kun je, waarschijnlijk heb je het al door, een hardloopmaatje vinden. Loop je liever niet alleen en wil je dit graag met iemand samen doen dan kun je je aanmelden om iemand in de buurt te ontmoeten die dit ook graag doet. Runnersdate geeft ook leuke informatie en weetjes over hardlopen zodat je goed voor de dag komt, wanneer je met je afspraak gaat rennen. Bezoek Runnersdate.nl »


Pepper
Het is een site die zich omschrijft als een datingsite die wil laten zien wie je echt bent. Het is natuurlijk vooral gericht op het daten met iemand en niet zoals Runnersdate op het zoeken van een sportmaatje, maar ook bij Pepper kun je hiervoor terecht. Het hoeft in dit geval dus geen hardlopen te zijn, maar wielrenen of voetballen is ook een goede optie.
Bezoek Pepper.nl »


lexa homepagina Lexa
Deze datingsite staat toch wel bekend om de evenementen die zij voor singles organiseren. Zo kun je van alles doen en heel veel leuke mensen ontmoeten. Ook voor het vinden van een leuk sportmaatje kun je op Lexa terecht. Het leuke aan de site is dat het niet alleen een datingsite is maar je kunt er ook informatie en tips vinden over dating.
Bezoek Lexa.nl »


HetGrandCafe
Ben je op zoek naar iemand die ouder is dan 35 jaar, dan ben je op Grandcafe.nl helemaal op het goede adres. Ook wanneer je iemand zoekt om te sporten en je de 20 jarige misschien niet meer helemaal kan en wil bijbenen. De insteek van HetGrandCafe is niet per sé het datingaspect, maar meer het in contact komen en ontmoeten van andere mensen.
Bezoek Hetgrandcafe.nl »Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

De 4 beste websites om een sportmaatje te ontmoeten

Wetime.be

Vriendschap
De 4 beste websites om een sportmaatje te ontmoeten

Cupify

Algemeen
De 4 beste websites om een sportmaatje te ontmoeten

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement