Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Hoe word ik suikeroom of suikertante?

Hoe word ik suikeroom of suikertante?

Laatst bijgewerkt: 29 juni 2020

Het leven wordt ook voor jonge mensen steeds duurder en daarom zijn steeds meer van hen op zoek naar een suikeroom of een suikertante. Dat is een prettige en makkelijke manier om er financieel meteen een stuk beter voor te staan. Daarom is er ook steeds meer behoefte aan suikerooms en suikertantes om voor zo’n jonge student(e) te zorgen en direct te genieten van alle leuke en spannende momenten die je dan samen beleeft.


Sites om je in te schrijven als Suikeroom/tante

Vraag je jezelf wel eens af hoe het zou zijn om een suikeroom of suikertante te zijn? Of wil je zelfs het liefste vandaag al proberen een dergelijke spannende verhouding te vinden? Dan kom je in dit artikel alles te weten over de eisen die er bij een suikerarrangement aan je worden gesteld, maar ook hoe je in korte tijd in contact kunt komen met zoveel mogelijk geschikte matches. Hierbij de populairste websites voor sugardating:


RichMeetBeautifulBezoek RichMeetBeautiful 

De bekendste Nederlandse site voor suikerdating is RichMeetBeautiful.com. Deze discrete datingsite kun je gratis gebruiken om contact te vinden met sugarbaby's. Het is ook mogelijk om met de "Anonymizer" functie je profiel anoniem te houden als je dat wenst. Profielverificatie gaat met sms. Het is tegenwoordig ook eenvoudig om op locatie te zoeken via de site. Zo kun je snel in contact komen met iemand die dichtbij woont.

Pluspunten
  • Populaire sugardating site
  • Gratis inschrijving
  • Anoniem profiel aanmaken
Minpunten
  Schrijf je gratis in bij RichMeetBeautiful

  SeekForSugarBezoek SeekForSugar 

  Een "nieuwe" website op dit gebied is de website SeekForSugar. Bij SeekForSugar hebben ze een frisse blik op suikerdating. Een duidelijke website met de juiste intenties. De website groeit snel in ledenaantallen en is een serieuze optie voor het vinden van een sugar baby.

  Pluspunten
   • Mooie website
   • Gebruiksvriendelijk
   • Gratis inschrijving
  Minpunten
   • Nog geen duizenden leden
  Schrijf je gratis in bij SeekForSugar

  Wat zijn suikerooms en suikertantes?

  Suikerooms en suikertantes zijn (vaak wat oudere) mannen en vrouwen die een jonger persoon onder hun hoede nemen op financieel gebied. Bijvoorbeeld door geregeld geld of mooie spullen cadeau te geven. Dat levert ze echter ook wat heel leuks op, namelijk de onverdeelde aandacht van de jongere man of vrouw.

  De verhouding die op deze manier ontstaat kan zich op allerlei interessante manieren uiten, bijvoorbeeld op intellectueel, romantisch en erotisch gebied. Hoe dan ook is het altijd de bedoeling om een win-winsituatie te laten ontstaan, zodat beide partijen tevreden zijn over de tijd die samen wordt doorgebracht en de voorwaarden die daaraan zijn verbonden.

  Bij een suikeroom of suikertante gaat het dus voor een groot deel om een zakelijke afspraak. Details zoals hoeveel tijd er met elkaar wordt doorgebracht, wanneer dat is en wat er allemaal wel of niet gebeurt worden vaak heel duidelijk afgesproken. Maar natuurlijk is het ook heel belangrijk dat het goed klikt op persoonlijk vlak. Daarom is het matchen telkens weer een interessant en spannend proces.


  Welke eigenschappen moet je hebben?

  Om een goede suikeroom of suikertante te worden moet je wel beschikken over een aantal eigenschappen. Niet iedereen kan tenslotte van de ene op de andere dag de de rol van suikeroom of suikertante aannemen en verwachten dat het een succes wordt.

  Vraag jij jezelf af of je het in je zou hebben om deze spannende rol met glans te vervullen? Dan is het goed om alvast de volgende lijst met kenmerken te bekijken en na te gaan in hoeverre je daar aan voldoet:

  • Ten eerste moet je over voldoende kapitaal beschikken om zonder moeite een suikernichtje of suikerneefje te kunnen onderhouden. Dat geld moet je eigenlijk niet eens missen om het contact verder zo ontspannen en natuurlijk mogelijk te houden. Het is dus wel belangrijk dat je redelijk succesvol en/of kapitaalkrachtig bent.
  • Er hoort vaak ook een bepaalde levensstijl bij een suikerarrangement, met name bij het onderhouden van een suikernichtje. Je moet je daarom ook wel een beetje thuis voelen in de wereld van luxe diners, bars, clubs en avondjes uit.
  • Het liefst ben je een stuk ouder dan de jongeman of jongedame die je onder je hoede neemt. Een deel van het succes zit hem namelijk in een bepaald overwicht van jouw kant en dat wordt mede door het leeftijdsverschil bepaald. Het liefst ben je daarom de 40 of 50 jaar al gepasseerd.
  • Het heeft de voorkeur als beide personen vrijgezel zijn om complicaties en gedoe met partners te voorkomen. Al zijn er ook genoeg mensen, met name succesvolle mannen, die met medeweten van hun vrouw ook een (of meer) jonge vrouwen onderhouden en in ruil daarvoor discreet contact met ze mogen hebben.
  • In de kern gaat het om een zakelijke verbintenis en die zal op een bepaald moment weer worden verbroken. Het moet dus nooit je doel zijn voor altijd bij elkaar te blijven. Verliefdheid op zich is niet erg (daar kan de relatie zelfs nog leuker van worden) zolang je maar in het oog houdt dat je elkaar vanaf een zeker moment nooit meer zult zien.

  Vooral veel vraag naar sugar daddy’s

  Je kunt zowel als wat oudere man als vrouw een jonger persoon aan je binden door geld of spullen te geven, om in ruil daarvoor regelmatig op een leuke en spannende manier tijd met elkaar door te brengen Toch maak je vooral als je een rijpe en succesvolle man bent de meeste kans. Hoe komt dat?

  Ten eerste is het zo dat jonge vrouwen eerder op oudere mannen zullen vallen dan jonge mannen voor oudere vrouwen kiezen. Sommige van deze jongedames  – degenen met een zogenaamd daddy-complex – vinden het simpelweg fijn voelen wanneer een oudere man ze aandacht geeft en voor ze zorgt.

  Maar het heeft ook gewoon te maken met doodnormale aantrekkingskracht. Vaker dan je wellicht denkt vinden jonge meiden namelijk het spannend om af en toe het bed te delen met een ervaren en succesvolle rijpe man.

  Daarnaast speelt ook het financiële plaatje natuurlijk een rol. Studeren is veel duurder geworden de laatste jaren en daardoor houden veel jonge vrouwen minder geld over voor de leuke dingen in het leven. Dan is een suikeroom zoeken een mooie manier om toch in de behoefte aan nieuwe kleding, schoenen, sieraden en andere luxeproducten te kunnen voorzien.

  Voor veel van deze jonge vrouwen is het de combinatie van de luxe en aandacht waardoor ze steeds vaker – met name tijdens hun studententijd – kiezen voor een sugar daddy.


  Hier vind je een suikerneef of suikernichtje

  Online dating is ook voor deze vorm van dating verreweg de beste optie De bekendste Nederlandse website hiervoor is ongetwijfeld SuikerArrangement.nl. Hier kunnen Nederlandse suikernichtjes in contact komen met suikeroompjes en suikerneefjes zoeken naar welgestelde suikertantes. Een goede eerste stap is dus om jezelf op deze website in te schrijven.

  Het daten via de website is vergelijkbaar met andere online datingsites, maar dan met een grotere nadruk op de factoren die bij suikerdating belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld je financiële positie. Dat uit zich ook meteen in de abonnementsprijs. De suikertantes en suikerooms betalen namelijk een hoger maandbedrag om zo het grootste deel van de kosten te dragen. Daardoor zijn de suikernichtjes en suikerneefjes veel minder geld kwijt en kunnen die zonder problemen lid worden.


  Hoe spreek je een suikerarrangement af?

  Nadat je jezelf hebt ingeschreven is het natuurlijk de bedoeling om leuke contacten te leggen. Je kunt zoeken in de leden die een suikertante of suikeroom willen leren kennen en meteen een berichtje voor ze achterlaten. Als je een leuke match hebt gevonden kun je elkaar ook direct via de website al beter leren kennen. Het is daarbij belangrijk om eerlijk te zijn over wie of wat je zoekt. Suikerdating heeft namelijk maar voor een klein deel met romantiek te maken en veel meer met goed communiceren en onderhandelen.

  Wanneer je een leuke jonge meid of jongeman hebt gevonden waar je wel een suikerarrangement mee aan wilt gaan is het zaak om elkaar zo snel mogelijk in het echt te ontmoeten. Als het ook tijdens die eerste kennismaking klikt kun je meteen alle concrete voorwaarden afspreken. Die hoeven natuurlijk niet strikt op papier gezet te worden met jullie handtekeningen eronder, maar het is wel de bedoeling je zo goed mogelijk aan de afspraken te houden.

  foto auteur Robin de Boer
  Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

  Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

  © Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement