• Onafhankelijk vergelijken
  • 211 datingsites & 19 apps
  • 450 dating artikelen

Datingblog

Lumen is een nieuwe datingapp speciaal voor 50-plussers

Geplaatst op 12 juni 2019 om 13:26

Lumen is een nieuwe datingapp voor Android en iPhone die zich speciaal richt op single 50-plussers. De app is bedoeld om single mannen en vrouwen van boven de 50 jaar op basis van hun gedeelde interesses en voorkeuren bij elkaar te brengen. Dan krijg je volgens Lumen namelijk pas echt goede gesprekken en vind je […] Lees meer »

Meer opties voor gender en geaardheid in Tinder profielen

Geplaatst op 6 juni 2019 om 15:21

Daten via Tinder is eenvoudig en dat is natuurlijk ook een groot deel van het succes van deze populaire datingapp. Toch is die eenvoud niet altijd even handig, bijvoorbeeld wanneer je een  seksuele geaardheid hebt die van de norm afwijkt, of wanneer je jezelf niet als man of vrouw identificeert, maar bijvoorbeeld als transgender. Om […] Lees meer »

Deze 6 dingen doen meer stellen dan je denkt

Geplaatst op 28 mei 2019 om 07:36

Wanneer je in een relatie zit is het heel gebruikelijk dat je samen bepaalde (soms heel unieke) gewoontes ontwikkelt. Maar ook de individuele partners doen soms bepaalde dingen waar ze in hun eentje niet eens aan zouden denken. Veel van dat gedrag blijkt echter vaker voor te komen dan je denkt, zo blijkt uit een […] Lees meer »

Voor jongeren meer dates in dagelijks leven dan via datingapp

Geplaatst op 15 mei 2019 om 11:19

Hoe populair datingapps zoals Tinder ook mogen zijn, nog altijd scoren de meeste jonge singles vaker een date in het dagelijks leven dan via datingsites of door te swipen via Tinder. Dat blijkt uit een onderzoek dat 3Vraagt hield onder meer dan 2.000 Nederlandse jongeren van 16 tot en met 34 jaar. Slechts een kleine […] Lees meer »

Tinder blijkt populairste datingapp onder Nederlandse singles

Geplaatst op 10 mei 2019 om 11:59

Tinder is de populairste datingapp onder Nederlandse singles. In 2018 werd de app meer dan een half miljoen keer gedownload vanuit Google Play of de App Store van Apple. In de praktijk betekent dit dat ongeveer 50.000 mensen elke maand de Tinder app installeerden. Dat blijkt uit een analyse van Dutch Tech Magazine waarin de […] Lees meer »

Sugar daddy datingsite krijgt voorwaardelijke straf

Geplaatst op 10 mei 2019 om 11:55

Sugar daddy dating is volgens de rechtbank in Brussel een verkapte manier van prostitutie. De eigenaar van de populaire sugardating website RichMeetBeautiful is daarom veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en een geldboete van 24.000 euro. Het bedrijf achter RichMeetBeautiful.com moet daarnaast een geldboete van 240.000 euro betalen. Het officiële oordeel luidde dat […] Lees meer »

Nieuwe datingapp koppelt op basis van je koelkastinhoud

Geplaatst op 28 maart 2019 om 15:49

Als we de bedenkers van de nieuwe app Refrigerdating moeten geloven zegt de inhoud van je koelkast meer over wie je bent dan je waarschijnlijk denkt. Bij deze datingapp volstaat het namelijk om een foto te uploaden van de inhoud van je koelkast om te matchen met andere singles. Refrigerdating is gratis te gebruiken voor […] Lees meer »

Top 10 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Geplaatst op 26 maart 2019 om 18:16

Wanneer je partner je ten huwelijk vraagt is dat natuurlijk extra leuk als het op een extra romantische plek gebeurt. Datingsite EliteDating vroeg daarom aan 1.600 leden wat volgens hen de meest romantische plek was om iemand een huwelijksaanzoek te doen. Aan de hand van de meest genoemde locaties werd een top 10 worden opgesteld. […] Lees meer »

NovaMora niet meer gewenst in bushokjes

Geplaatst op 19 maart 2019 om 12:04

De SGP in Gelderland wil dat reclameposters van datingsite NovaMora worden verwijderd uit bushokjes in Barneveld en de rest van de provincie. Fractievoorzitter Klaas Ruitenberg van de Gelderse SGP vindt de posters namelijk aanstootgevend, omdat ze – net als de datingsite zelf – overspel zouden aanmoedigen. Hij neemt het de provincie kwalijk dat het geen […] Lees meer »

Vegetarische dating met nieuwe datingapp Veganific

Geplaatst op 25 februari 2019 om 15:55

Ben je vegetariër of veganist en vind je het lastig om met singles in contact te komen die ook geen vlees en/of andere dierlijke producten eten? Dan kan de nieuwe datingapp Veganific uitkomst bieden. Deze nieuwe datingapp richt zich namelijk volledig op mensen die vanuit idealistisch oogpunt van dieren afkomstig voedsel links laten liggen. Wanneer […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Lumen is een nieuwe datingapp speciaal voor 50-plussers

Wetime.be

Vriendschap
Lumen is een nieuwe datingapp speciaal voor 50-plussers

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement