• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Top 10 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Geplaatst op 26 maart 2019 om 18:16

Wanneer je partner je ten huwelijk vraagt is dat natuurlijk extra leuk als het op een extra romantische plek gebeurt. Datingsite EliteDating vroeg daarom aan 1.600 leden wat volgens hen de meest romantische plek was om iemand een huwelijksaanzoek te doen. Aan de hand van de meest genoemde locaties werd een top 10 worden opgesteld. […] Lees meer »

NovaMora niet meer gewenst in bushokjes

Geplaatst op 19 maart 2019 om 12:04

De SGP in Gelderland wil dat reclameposters van datingsite NovaMora worden verwijderd uit bushokjes in Barneveld en de rest van de provincie. Fractievoorzitter Klaas Ruitenberg van de Gelderse SGP vindt de posters namelijk aanstootgevend, omdat ze – net als de datingsite zelf – overspel zouden aanmoedigen. Hij neemt het de provincie kwalijk dat het geen […] Lees meer »

Vegetarische dating met nieuwe datingapp Veganific

Geplaatst op 25 februari 2019 om 15:55

Ben je vegetariër of veganist en vind je het lastig om met singles in contact te komen die ook geen vlees en/of andere dierlijke producten eten? Dan kan de nieuwe datingapp Veganific uitkomst bieden. Deze nieuwe datingapp richt zich namelijk volledig op mensen die vanuit idealistisch oogpunt van dieren afkomstig voedsel links laten liggen. Wanneer […] Lees meer »

Dit is je kans op een succesvolle date

Geplaatst op 25 februari 2019 om 15:52

Wanneer je begint met daten ben je vaak hoopvol gestemd. Binnen een aantal dates zul je toch wel die ene perfecte single hebben gevonden waar je nog lang gelukkig mee bent, toch? In de praktijk werkt dat helaas niet zo. Zo ontstond ook het gezegde dat je heel wat kikkers moet kussen voor er eindelijk […] Lees meer »

Dating zonder vleeskeuring via Grove Dating

Geplaatst op 15 februari 2019 om 11:51

Vind jij dating, met name bij populaire datingapps als Tinder, vaak ook maar gewoon een ordinaire vleeskeuring? Dan is de nieuwe app Grove wellicht wel wat  voor jou. In deze app krijg je namelijk niet meteen de foto van de andere single te zien, maar beoordeel je hem of haar eerst puur op een profieltekst […] Lees meer »

Voortaan meer Bumble matches tegen betaling

Geplaatst op 14 februari 2019 om 15:47

Vraag jij je ook wel eens af of andere mensen jouw profiel wel zien, of dat je zo weinig reacties krijgt omdat andere singles jouw profiel gewoon niet zo interessant vinden? Datingapp Bumble wil aan die onzekerheid een eind maken en heeft daarom een nieuwe optie toegevoegd aan de app. Je kunt nu tegen betaling […] Lees meer »

Nooit meer alleen pizza eten? Domino’s komt met dating app.

Geplaatst op 23 november 2018 om 11:22

Daten op basis van je pizza voorkeuren? Het kan nu met de Domino’s dating app ❤️. De restaurantketen Domino’s Nederland lanceert begin deze maand een eigen dating app. Naar eigen zeggen hebben ze de perfecte ingrediënten bedacht om vrijgezellen met elkaar te matchen. Lees meer »

Drie van de vier zomerliefdes sneuvelt binnen half jaar

Geplaatst op 31 augustus 2018 om 12:50

De zomervakantie zit er weer op en het merendeel van de mensen is weer gewoon hard aan het werk, al dan niet met een flinke vakantiekater. Ook de meeste singles die op vakantie een liefje hebben gevonden zijn inmiddels weer terug in Nederland. Volgens een onderzoek van datingsite Lexa is er weinig kans dat die […] Lees meer »

Vrouwen niet ambitieus genoeg bij online dating

Geplaatst op 20 augustus 2018 om 09:45

Vrouwen mogen tijdens het online daten best wat ambitieuzer zijn. Ze benaderen namelijk minder vaak mannen die als aantrekkelijker worden beschouwd dan omgekeerd. Doordat vrouwen wel vaker een reactie krijgen op hun toenaderingspoging dan mannen kunnen ze hun eisen gerust naar boven bijstellen. Dat zeggen onderzoekers van de universiteit van Michigan, die toegang kregen tot […] Lees meer »

Mannen bieden sneller geld voor dates

Geplaatst op 5 augustus 2018 om 00:27

Als singles geld moeten bieden om een date te hebben met een andere vrijgezel dan zijn mannen daar veel eerder toe bereid dan vrouwen. Dat zou blijken uit de gegevens van datingsite Date4Cash.nl. Daar kunnen singles zichzelf veilen, waarna ze een date hebben met de persoon die het hoogste bod heeft uitgebracht. Singles veilen zichzelf […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Top 10 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Wetime.be

Vriendschap
Top 10 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement