• Onafhankelijk vergelijken
  • 216 datingsites & 22 apps
  • 464 tips & artikelen

Datingblog

Nieuwe Belgische datingsite voor scouting leden

Geplaatst op 26 augustus 2019 om 14:08

Met een nieuwe datingsite kunnen Belgische leden van de scouting sinds kort op zoek naar een leuke date met een ander scoutinglid.  De site Scoutr biedt single scouts en scoutingleiders tussen 17 en 37 jaar namelijk de optie om via een uitgebreide en moderne datingsite in contact te komen met andere vrijgezellen die actief zijn […] Lees meer »

Laat je ouders voor je swipen met de nieuwe datingapp Ship

Geplaatst op 20 augustus 2019 om 10:42

Vrijwel wekelijks worden er nieuwe datingapps uitgebracht, maar de nieuwe app Ship is een unieke eend in die bijt. Ten eerste wordt de app namelijk op de markt gebracht door Match.com, bekend als eigenaar van onder meer de datingapps Tinder en PlentyOfFish. Maar nog opvallender is de bijzondere manier waarmee Ship matches tot stand laat […] Lees meer »

Trouwen binnen 1 jaar met Tinder spin-off voor Japan

Geplaatst op 14 augustus 2019 om 12:34

Met de nieuwe datingapp Pairs Engage kunnen Japanse singles die dolgraag in het huwelijksbootje willen stappen binnenkort binnen 1 jaar een bruid of bruidegom vinden. De nieuwe app is een project van The Match Group, het bedrijf achter de populaire datingapp Tinder. Match hoopt met de nieuwe app serieuze concurrentie te bieden aan huwelijksbureaus die […] Lees meer »

Dit zijn de redenen waarom mannen en vrouwen vreemdgaan

Geplaatst op 31 juli 2019 om 09:00

Volgens Erik Drost, de oprichter van Second Love, gaan mannen en vrouwen om heel verschillende redenen vreemd. Mannen plegen overspel omdat ze zin hebben in meer of meer afwisselende seks, terwijl vrouwen juist van het gevoel willen genieten weer aantrekkelijk gevonden te worden. Dat zegt hij in een interview met Nieuwe Revu. Waarom gaan we […] Lees meer »

Toename speeddates en online dating in zomervakantie

Geplaatst op 30 juli 2019 om 09:00

Volgens online datingsite e-Matching zoeken hoogopgeleide singles tijdens de zomervakantie volop naar een nieuwe relatie. De site ziet momenteel namelijk een flinke piek in het aantal nieuwe inschrijvingen. Ook zijn de speeddates die e-Matching het hele jaar organiseert in de zomer extra in trek. Dit is elk jaar een vast patroon, want de zomer (en […] Lees meer »

Vrouwen met deze beroepen zijn het vaakst overspelig

Geplaatst op 23 juli 2019 om 13:18

Vrouwen die in de financiële sector, in de luchtvaart (bijvoorbeeld als stewardess) of in de gezondheidszorg werken gaan het vaakst vreemd. Dat zou blijken uit een onderzoek van overspelsite Victoria Milan, waar Het Laatste Nieuws onlangs over berichtte. In dat onderzoek werd aan meer dan 5.000 vrouwelijke leden van de site gevraagd welke functie ze […] Lees meer »

Datingapp Bumble voegt audio en videochats toe

Geplaatst op 16 juli 2019 om 09:01

Singles die een match hebben op Bumble kunnen binnenkort met elkaar bellen of een videogesprek voeren via de app zelf. De vrouwvriendelijke datingapp Bumble krijgt daarmee enkele unieke functies erbij die geen enkele andere datingapp op dit moment heeft. Vrijwel alle datingapps staan gebruikers namelijk alleen toe om andere leden door middel van chatberichtjes te […] Lees meer »

Liefde en seks veranderen door internet

Geplaatst op 25 juni 2019 om 14:23

De manier waarop Nederlanders omgaan met liefde en seks is onder invloed van het internet de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van De Volkskrant, in samenwerking met Rutgers Kenniscentrum Seksualiteit en uitgevoerd door onderzoeksbureau Ipsos. Iets meer dan 1.000 Nederlanders van verschillende leeftijden werden daarin onder meer ondervraagd over […] Lees meer »

Lumen is een nieuwe datingapp speciaal voor 50-plussers

Geplaatst op 12 juni 2019 om 13:26

Lumen is een nieuwe datingapp voor Android en iPhone die zich speciaal richt op single 50-plussers. De app is bedoeld om single mannen en vrouwen van boven de 50 jaar op basis van hun gedeelde interesses en voorkeuren bij elkaar te brengen. Dan krijg je volgens Lumen namelijk pas echt goede gesprekken en vind je […] Lees meer »

Meer opties voor gender en geaardheid in Tinder profielen

Geplaatst op 6 juni 2019 om 15:21

Daten via Tinder is eenvoudig en dat is natuurlijk ook een groot deel van het succes van deze populaire datingapp. Toch is die eenvoud niet altijd even handig, bijvoorbeeld wanneer je een  seksuele geaardheid hebt die van de norm afwijkt, of wanneer je jezelf niet als man of vrouw identificeert, maar bijvoorbeeld als transgender. Om […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement