• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 179 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Geplaatst op 20 maart 2017 om 10:41

Ben jij als single op zoek naar iemand die bij jou past op het gebied van lichaamsbeweging? Als je ontzettend lui bent of juist heel actief, kan het leuk zijn een partner te vinden die hetzelfde bewegingspatroon als jij heeft. Dat kan nu. Er is namelijk een app ontwikkeld die gebruikers matcht op basis van activiteit. Bij […] Lees meer »

Hoe belangrijk is de grootte van het mannelijk geslachtsdeel?

Geplaatst op 20 maart 2017 om 10:27

Voor veel mannen blijft dit toch een gevoelig gesprek: de grootte van hun jongeheer. Dit is niet alleen in Nederland zo, maar over de hele wereld. Het kan voor sommige mannen zelfs iets zijn waar zij heel erg onzeker van worden. Zo zijn er penisvergrotingen, waar een plastisch chirurg bij komt kijken. Hoe groter de […] Lees meer »

Spotify aan je Tinder koppelen? 84% meer kans op een match!

Geplaatst op 16 maart 2017 om 10:27

Ben jij ook zo trots op de muziek die jij luistert? Heb je een afspeellijst op Spotify waar je echt heel erg trots op bent? Heb jij de beste muziek? En wees eens heel eerlijk: heb je ook een lijst die alleen jij kan zien, omdat je daar toch niet zo trots op bent, maar […] Lees meer »

Happn vraagt mannen rode lipstick te dragen

Geplaatst op 15 maart 2017 om 10:24

Het ziet er misschien heel grappig uit, al die mannen die je ziet met rode lippenstift. Toch is kern achter dit idee het tegendeel. Happn, de online datingapp, heeft dit namelijk gevraagd aan alle mannen om een statement te maken tegen seksueel misbruik. Helaas is dit iets wat voorkomt over de hele wereld en waar […] Lees meer »

Eva Jinek gekozen door vrouwen als minister-president

Geplaatst op 13 maart 2017 om 10:39

Omdat het internationale vrouwendag was op 8 maart, heeft de datingsite Lexa.nl een onderzoek gedaan naar een vrouwenkabinet. Hoe zouden wij zo’n kabinet indelen? Hierbij is Eva Jinek tot minister-president benoemd. Een hele eer natuurlijk, maar de andere ministers zijn ook niet mis. Wanneer jij een vrouwenkabinet zou moeten samenstellen, waar zou jij dan voor […] Lees meer »

Nederlanders geven liever complimenten dan ze ontvangen

Geplaatst op 13 maart 2017 om 10:24

Ben jij iemand die een beetje ongemakkelijk kan worden als iemand zegt: hé, wat zie jij er leuk uit vandaag! Vaak proberen wij dit te ontkrachten, door te zeggen dat het allemaal wel meevalt.  Of iets in de trant van ‘ik heb dit shirtje echt al heel erg lang’. Ja, wij Nederlanders kunnen al die […] Lees meer »

Tinder-eigenaar verwacht revolutie in online dating

Geplaatst op 8 maart 2017 om 22:14

Wat zou jij ervan vinden als iedereen om je heen kan zien of je single bent of niet? Je loopt op straat en komt daar een leuke man of vrouw tegen. Je richt je telefoon op hem en je weet gelijk of deze knapperd nog vrijgezel is. Misschien denk je: hé dit is handig, of […] Lees meer »

Tinder Select, een geheime versie van Tinder waar jij en ik niet op mogen

Geplaatst op 8 maart 2017 om 11:47

Tinder runt sinds een tijdje een speciale versie van de app, genoemd ‘Tinder Select’ welke slechts op uitnodiging beschikbaar is. De app is gericht op ‘Elite’ gebruikers en wordt op dit moment gebruikt door CEO’s supermodellen, acteurs en superaantrekkelijke/rijke singles. Dat melden interne bronnen binnen TechCrunch. In eerste instantie is er slechts een kleine groep mensen uitgenodigd […] Lees meer »

Ken jij deze datinghypes al?

Geplaatst op 7 maart 2017 om 13:14

Ook datingland heeft zijn trends. Helaas zijn deze hypes meestal niet zo positief. Daten is al vrij complex vandaag en deze trends maken het er niet makkelijker op. In deze blogpost zet ik twee dating fenomenen op een rijtje. Ik licht ook even toe hoe je er best mee omgaat. Lees meer »

Volkskrant onderzoekt (online) dating

Geplaatst op 6 maart 2017 om 09:09

Heb jij wel eens getwijfeld of je met iemand wilde afspreken? Die twijfels kunnen ontstaan omdat je niet zeker weet of je diegene wel leuk genoeg vindt, maar ook omdat je iemand eigenlijk nog helemaal niet kent. Zou diegene wel echt de persoon zijn die hij of zij beweert te zijn? Wanneer je hebt besloten […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Tagged

Jongeren Dating
‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Twoo

Jongeren Dating
‘Lime’: Nieuwe datingapp voor luie of actieve mensen

Funky Fish

Christelijk
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy