• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 197 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Wederom aandacht voor datingfraude bij TROS Opgelicht

Geplaatst op 13 september 2017 om 10:26

Datingfraude blijft een lucratieve inkomstenbron voor internetcriminelen. Eerder besteedde diverse media al aandacht aan deze opmerkelijke manier van fraude waarbij (vaak vrouwelijke) slachtoffers worden overgehaald om geld over te maken. TROS Opgelicht zondt eerder deze week een reportage uit waar verder in wordt gegaan op de datingfraude zaak van de niet bestaande ‘Carl Ottent’ en […] Lees meer »

Jongen scoort met Powerpointpresentatie op Tinder

Geplaatst op 28 augustus 2017 om 15:07

Als je gaat online daten ben je bijna altijd verzekerd van veel concurrentie. Zeker op apps zoals Tinder of Happn staat kwantiteit vaak boven kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je origineel moet zijn om op te vallen. Deze jongen koos ervoor om zijn profiel aan te vullen met een Powerpointpresentatie waarin hij je probeert te overtuigen […] Lees meer »

Tinder wordt sponsor van Manchester United

Geplaatst op 3 augustus 2017 om 20:51

De populaire datingapp Tinder is binnenkort te zien als sponsor op de shirts van Manchester United. Sinds dit seizoen mogen clubs uit de Premier League namelijk een sponsor plaatsen op hun mouwen. Wat Tinder hiervoor weglegt is zeker niet mis. Tinder gaat de Engelse topclub namelijk sponsoren met een bedrag van 13,5 miljoen euro per […] Lees meer »

Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Geplaatst op 27 juli 2017 om 11:02

We zijn allemaal wel eens een beetje terughoudend als het op online daten komt. Soms heb je gewoon even geen zin of tijd om direct een berichtje terug te sturen. Michelle en Josh waren hier echter wel heel overdreven in. Via Tinder wisselden ze over de periode van 3 jaar slechts enkele berichten uit. Toen […] Lees meer »

Festival paradijs voor singles

Geplaatst op 25 juli 2017 om 07:00

Singles bezoeken deze zomer weer massaal festivals door heel Nederland. Maar liefst 65% van alle singles heeft deze zomer een festival op de agenda staan. Veel alleenstaande festivalgangers zien een strand- of zomerfeest als de place to be om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Dit blijkt uit een rondvraag onder 1400 singles […] Lees meer »

Vrouw blijkt af te knappen op slechte kus bij eerste date.

Geplaatst op 18 juli 2017 om 10:13

Een eerste kus op je eerste date is altijd een spannend moment, een zeer cruciaal moment als het aan de Nederlandse vrouw ligt. Vier op de vijf vrouwen in Nederland vind een slechte kus een afknapper. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Parship.nl welke speciaal is uitgevoerd voor Wereld Kus Dag, welke plaatsvond op […] Lees meer »

Nieuwe dating app voor Gamers op de markt.

Geplaatst op 17 juli 2017 om 10:08

Er is een nieuwe dating app ontwikkeld voor Gamers door twee Nederlandse studenten. Compleet met ‘avatars’, ‘quests’ en ‘tokens’. Lees meer »

De perfecte vrouw bestaat echt!

Geplaatst op 12 juli 2017 om 10:33

Waarom zou je alleen van konten of lippen kunnen houden als je alles kunt krijgen? Een recent project heeft onderzocht hoe de perfecte vrouw eruit hoort te zien. Na een onderzoek onder een aantal vrouwen met als hamvraag, “wat is je beste eigenschap?” Lees meer »

Erotische roman over boerenliefde komt uit!

Geplaatst op 10 juli 2017 om 10:48

Zaterdagmiddag 1 juli j.l. was het debuut van Muriëlle Esveld uit Assen. Ze presenteerdehaar boek “Boer vindt second love” een (erotische roman) bij  Van der Velde Boeken. Een erotisch getinte roman met een onderliggende boodschap Lees meer »

Single gaat ver om kansen te vergroten bij vinden partner

Geplaatst op 10 juli 2017 om 10:33

Single vrouwen in de grote stad zijn vaak in de meerderheid, daardoor missen zij vaak achter het net. Zij hebben moeite met het vinden van een goede partner, wellicht kunnen zij nog iets opsteken van de aanpak van singles uit het hele land. Uit onderzoek van datingsite Parship blijkt dat Nederlandse vrijgezellen alles uit de […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Wederom aandacht voor datingfraude bij TROS Opgelicht

Relatieklik

Gratis datingsite
Wederom aandacht voor datingfraude bij TROS Opgelicht

SamenChristen

Christelijk
Wederom aandacht voor datingfraude bij TROS Opgelicht

Skout

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy