• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 190 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Te veel keuzes in de online dating wereld

Geplaatst op 26 juni 2017 om 11:35

Een onderzoek uitgevoerd onder 152 studenten laat blijken dat wanneer er meer keuzes beschikbaar zijn, de romantische uitkomsten worden beïnvloed. Uit de resultaten van het onderzoek blijkt dat mensen binnen een week na het maken van een selectie ontevreden waren over hun keuze. Lees meer »

Hoe hoger opgeleid, hoe sneller je vreemd gaat!

Geplaatst op 26 juni 2017 om 11:34

Een choquerende studie heeft ontdekt dat mensen met een diploma meer kans maken op het hebben van een affaire. Statistieken tonen aan dat 69% van de vrouwen en 65% van de mannen met een hogere opleiding sneller en meer vreemdgaan. Lees meer »

Nieuwe dating app First laat je gelijk daten!

Geplaatst op 26 juni 2017 om 11:29

Iedereen die wel eens op Tinder of Happn is geweest, weet maar al te goed dat je een match vaak niet in het echt te zien krijgt. De nieuwe datingapp First bewijst dit, zij is gericht op het zo snel mogelijk afspreken. Lees meer »

Roken heeft negatieve effecten op je relatie!

Geplaatst op 20 juni 2017 om 10:23

Op 31 mei jongstleden was het Werelddag zonder Tabak. Een dag om even stil te staan bij de negatieve effecten van roken. Wij weten allemaal dat roken slecht is voor je lichaam. Wist jij echter ook dat het funest kan zijn voor je liefdesleven? Dating app Twoo deed een rondvraag onder zijn leden, daar kwamen […] Lees meer »

Dating-app Oh Boy Oh GIrl onder de loep genomen!

Geplaatst op 19 juni 2017 om 10:32

Er zijn tegenwoordig diverse dating apps op de markt. Je hoeft het maar te bedenken en het is er. Toch ontbrak er vaak de echte opwinding. Zo kan het zijn dat je wel eens belast wordt met ongemakkelijke vragen, veel pauzes en verwarring. Daar wilden de makers van deze app op inspelen en ontwikkelde een […] Lees meer »

Flirten met de juiste woorden

Geplaatst op 19 juni 2017 om 10:22

In de wereld van online dating is het algemeen bekend dat mensen het vaak moeilijk vinden om een goed antwoord te geven aan een match. Er zijn dan twijfels over de tekst die aan een match geschreven moet worden. Klink ik niet te geobsedeerd? Of kom ik ongeïnteresseerd over? Allemaal vragen die in de hoofden […] Lees meer »

Dit zijn de meest sexiest accenten!

Geplaatst op 13 juni 2017 om 10:08

Een Amerikaanse datingsite heeft onderzoek gedaan onder haar bezoekers naar de meest geliefde accenten onder haar bezoekers. Het resultaat is opmerkelijk. Lees meer »

Speciale dating app voor veganisten/vegetariërs

Geplaatst op 12 juni 2017 om 10:08

Steeds meer mensen worden zich bewuster van het feit dat veel vlees consumeren gevolgen heeft voor het milieu, en niet nodig is voor de mens. Door dit besef worden steeds meer mensen vegetariër of zelfs veganist. Over de hele wereld is dit in diverse landen zichtbaar, zo ook in Australië. Omdat vegetariërs/veganisten op dating gebied […] Lees meer »

Meer berichten brengen je sneller naar de ware!

Geplaatst op 12 juni 2017 om 09:59

Dubbele berichten sturen is vaak een groot taboe met betrekking tot het communiceren met een van je matches op datingsites. Maar de nieuwe app Hinge daagt juist wel uit om door te appen en gewoon die berichten te sturen. Lees meer »

Singles vinden avontuur in een potentiële date aantrekkelijker!

Geplaatst op 8 juni 2017 om 10:59

Volgens datingsite Match.com vinden singles avontuur in een potentiële date aantrekkelijk. Waarom vinden dates dit aantrekkelijk? Hier schijnt een logische verklaring voor te zijn. Na aanleiding van een gesprek met een antropoloog komt hier meer duidelijkheid over. Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Te veel keuzes in de online dating wereld

ChristianMatch

Christelijk
Te veel keuzes in de online dating wereld

Tourbar

Overig
Te veel keuzes in de online dating wereld

LOVOO

Algemeen
Te veel keuzes in de online dating wereld

Crosspoint

Christelijk
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy