• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Invallen bij bedrijven achter datingsites

Geplaatst op 24 april 2018 om 14:02

Onlangs heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) invallen gedaan bij bedrijven die vele datingsites zouden runnen met zelf verzonnen profielen. Deze websites zouden namelijk niet toereikend op hun website vermelden dat het om fictieve profielen gaat, waardoor het volgens de ACM om misleiding van de consument zou kunnen gaan. Om welke bedrijven (en dus […] Lees meer »

Eigen TV-programma voor Temptation Island verleiders

Geplaatst op 13 april 2018 om 21:59

Verleiden is een kunst die niet iedereen verstaat en menig vrijgezel kan nog wel wat leren over hoe je iemand van het andere geslacht het hof maakt. In een nieuwe serie van Videoland worden de meest onbeholpen vrijgezellen daarom te hulp geschoten door de verleiders uit Temptation Island. Lees meer »

Datingapp Grindr deelde hiv-status eigen gebruikers met bedrijven

Geplaatst op 5 april 2018 om 10:57

Datingapp Grindr is in opspraak geraakt omdat het gevoelige informatie van gebruikers via internet heeft gedeeld met twee verschillende bedrijven. Daardoor kon onder meer de hiv-status van gebruikers worden onderschept door derden, maar ook andere privacygevoelige informatie zoals gegevens over hun telefoon en de exacte GPS-locatie daarvan. Die gegevens werden soms zelfs onversleuteld verstuurd, waardoor […] Lees meer »

Ongemerkt daten in nieuw Belgisch TV-programma Matchmakers

Geplaatst op 5 april 2018 om 10:54

In het nieuwe Belgische televisieprogramma Matchmakers worden singles binnenkort gekoppeld aan 3 verschillende vrijgezellen, maar dan wel zonder dat zelf door te hebben. Want wat voor de single in kwestie telkens een spontane ontmoeting lijkt is in werkelijkheid minutieus door de makers van het programma in scène gezet. De kandidaten maken dus ongemerkt deel uit […] Lees meer »

Single vrouwen gelukkiger dan vrijgezelle mannen

Geplaatst op 28 maart 2018 om 12:26

Nederlandse singles zijn behoorlijk tevreden met hun vrijgezelle bestaan. Uit een recent onderzoek van datingsite Lexa blijkt namelijk dat ze hun leven gemiddeld een 7,2 geven. Wat daarbij echter opvalt is dat single vrouwen aangeven gelukkiger te zijn dan alleenstaande mannen. Bovendien bleek 65% van de ondervraagde mannen en vrouwen het leven met een vaste […] Lees meer »

Nederlanders dromen vaak erotisch over collega’s

Geplaatst op 28 maart 2018 om 12:15

Een kwart van alle Nederlandse werknemers droomt wel eens erotisch over een collega. Dat zou blijken uit een onderzoek van de website acties.nl, die iets meer dan 1.000 bezoekers vroeg over hun werk in combinatie met flirten, liefde en erotiek. Daaruit bleek onder meer dat maar liefst 36% van de mannelijke respondenten jonger dan 30 […] Lees meer »

Hoe klinkt jouw ideale partner?

Geplaatst op 20 maart 2018 om 21:44

Hoe klinkt jouw ideale partner? Dat is een vraag waar je bij het daten wellicht niet automatisch bij stil staat. En toch is dat de spil waar de nieuwe datingapp Waving om draait. Met deze app date je namelijk niet op basis van een profiel met foto’s, maar selecteer je een potentiële match vrijwel uitsluitend […] Lees meer »

Jonge Brit begint datingplatform voor fans van Kanye West

Geplaatst op 20 maart 2018 om 21:38

Een webdesigner van 22 jaar uit Groot-Brittannië heeft op internet aangekondigd binnenkort een datingplatform te openen die speciaal is bedoeld voor alle fans van Kanye West. Op de website Yeezyfans.dating kan vanaf eind maart elke single lid worden die de rapartiest en zijn muziek een warm hart toedraagt, om zo te daten met andere fans. Op […] Lees meer »

Meeste singles delen rekening tijdens eerste date

Geplaatst op 19 maart 2018 om 11:29

Wanneer Nederlandse singles een eerste date hebben vindt net iets meer dan de helft van hen het prettig om de rekening te delen. Dat blijkt uit een enquête van Maris Life, een reisorganisatie die zich speciaal richt op alleenstaande ouders en andere singles die een nieuwe relatie zoeken. Lees meer »

Met de nieuwe datingapp “Apply to date” ben jij The Bachelor

Geplaatst op 14 maart 2018 om 16:52

Heb je altijd al eens willen schitteren in een aflevering van The Bachelor of The Bachelorette? Dan is de nieuwe internationale datingapp Apply To Date wellicht wat voor jou. Daarmee kun je een eigen openbare pagina aanmaken om jezelf te presenteren als vrijgezel, waarna andere mannen of vrouwen zich vanzelf bij je aanmelden omdat ze […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Invallen bij bedrijven achter datingsites

HappyPancake

Gratis datingsite
Invallen bij bedrijven achter datingsites

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy