• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 187 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

Geplaatst op 23 april 2017 om 15:44

Wat is de leukste date? Naar de bioscoop, een etentje of een gezellige lunch? Hoe dan ook, daten kost geld en omdat je single bent, zul je toch een beetje op de kosten moeten letten. Je moet toch alles al zelf betalen en kunt niet terugvallen op het inkomen van iemand anders. Toch gingen singles […] Lees meer »

Humor het belangrijkste voor een goede relatie

Geplaatst op 21 april 2017 om 15:38

Je bent op zoek naar die allerleukste partner, die man of vrouw van je dromen. Met wie je kunt lachen en huilen, films kunt kijken of mee uit wilt gaan. Maar wat maakt deze man of vrouw de ideale partner? Dat is niet het uiterlijk, niet hoe lief hij of zij is en ook niet […] Lees meer »

Banen met risico op echtscheiding

Geplaatst op 20 april 2017 om 15:37

Als je iemand leert kennen op een datingsite, zijn er een paar dingen die je eigenlijk altijd wel wilt weten. Vaak wordt gevraagd naar de hobby’s die iemand graag doet, of van wat voor muziek iemand houdt. Maar ook: wat doe je voor werk? Niet alleen kan het veel zeggen over je toekomstige partner, maar […] Lees meer »

Crowdfunding voor VoetbalDating van start

Geplaatst op 19 april 2017 om 07:59

Een nieuwe liefde vinden op de transfermarkt? Een date scoren op de tribune? Speciaal voor vrijgezelle voetbalfans is er vandaag een crowdfundingsactie gestart voor de ontwikkeling van een nieuwe datingsite: VoetbalDating. Op het unieke VoetbalDating platform, dat geheel in het teken van voetbal staat, kun je op zoek naar een nieuwe liefde. Zo maak je […] Lees meer »

Wie hebben er vaker seks: mannen of vrouwen?

Geplaatst op 13 april 2017 om 09:30

Wie hebben het meeste seks, mannen of vrouwen? We horen altijd dat mannen meer aan seks denken en een hogere seksdrive hebben. Er gaan veel praatjes de ronde, er wordt veel opgeschept. Maar wat is hiervan waar? Victoria Milan, een datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een affaire, voerde een onderzoek uit. 5917 […] Lees meer »

Vrouwen doen vaker aan downdaten

Geplaatst op 12 april 2017 om 14:28

De tijden zijn voorbij dat vrouwen thuis bleven en zich alleen bezig hielden met het opvoeden van de kinderen, het huishouden doen en het behagen van hun echtgenoot. Vrouwen kunnen elke opleiding kiezen die ze maar willen en gaan daarna aan het werk. Dit heeft gezorgd voor een verschuiving in de relaties tussen mannen en […] Lees meer »

Me3 is een nieuwe datingapp voor het vinden van vrienden

Geplaatst op 11 april 2017 om 08:33

Als volwassene is het maken van vrienden vaak moeilijk. Er zijn vaak minder mogelijkheden om nieuwe mensen te ontmoeten, maar we worden ook kieskeuriger als het gaat om welke mensen we in onze sociale kringen willen hebben. We hebben er al diverse artikelen over geschreven op deze site. Me3 hoopt dit op te lossen met hun […] Lees meer »

Slechts 30% van alle Tinder gebruikers heeft een date gehad via de app

Geplaatst op 10 april 2017 om 09:04

Tinder is misschien wel de meest bekende datingapp onder jongeren. Wanneer je vrijgezel bent, krijg je waarschijnlijk vaak de vraag of je ook actief bent op Tinder. Het is een makkelijke app waarbij je snel iemand kan ontmoeten. Uit onderzoek blijkt dat als het gaat om ‘echt’ iemand ontmoeten via de app studenten daar toch […] Lees meer »

Lichaamsgeur grote afknapper bij een date

Geplaatst op 10 april 2017 om 08:59

Iedereen heeft wel een favoriet geurtje. We spenderen er soms wel honderden euro’s aan – en dat allemaal om lekker te ruiken. Voor 100 milliliter betaal je soms een rib uit je lijf. Wat is dat toch, lekker ruiken? En hoe belangrijk vind jij iemands lichaamsgeur? Uit onderzoek van VictoriaMilan – de datingsite voor mensen […] Lees meer »

Museumkaart lanceert dating app om museumpartner te vinden

Geplaatst op 7 april 2017 om 11:45

Heb jij een grote voorliefde voor kunst of het bezoeken van museums, maar komt het vaak voor dat je niemand kunt vinden in je bestaande sociale kringen die met je mee wilt? Dan is de nieuwe ‘Match’ functie van de Museumkaart wat voor jou. Via deze speciale website van Museumkaart kun je namelijk in contact komen […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

LOVOO

Algemeen
Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

Crosspoint

Christelijk
Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

Radha

Overig
Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

Intimatch

Vreemdgaan
Nederlandse single geeft minder geld uit aan daten

Mektab

Overig
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy