• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 196 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Tinder wordt sponsor van Manchester United

Geplaatst op 3 augustus 2017 om 20:51

De populaire datingapp Tinder is binnenkort te zien als sponsor op de shirts van Manchester United. Sinds dit seizoen mogen clubs uit de Premier League namelijk een sponsor plaatsen op hun mouwen. Wat Tinder hiervoor weglegt is zeker niet mis. Tinder gaat de Engelse topclub namelijk sponsoren met een bedrag van 13,5 miljoen euro per […] Lees meer »

Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Geplaatst op 27 juli 2017 om 11:02

We zijn allemaal wel eens een beetje terughoudend als het op online daten komt. Soms heb je gewoon even geen zin of tijd om direct een berichtje terug te sturen. Michelle en Josh waren hier echter wel heel overdreven in. Via Tinder wisselden ze over de periode van 3 jaar slechts enkele berichten uit. Toen […] Lees meer »

Festival paradijs voor singles

Geplaatst op 25 juli 2017 om 07:00

Singles bezoeken deze zomer weer massaal festivals door heel Nederland. Maar liefst 65% van alle singles heeft deze zomer een festival op de agenda staan. Veel alleenstaande festivalgangers zien een strand- of zomerfeest als de place to be om een nieuwe liefde tegen het lijf te lopen. Dit blijkt uit een rondvraag onder 1400 singles […] Lees meer »

Vrouw blijkt af te knappen op slechte kus bij eerste date.

Geplaatst op 18 juli 2017 om 10:13

Een eerste kus op je eerste date is altijd een spannend moment, een zeer cruciaal moment als het aan de Nederlandse vrouw ligt. Vier op de vijf vrouwen in Nederland vind een slechte kus een afknapper. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Parship.nl welke speciaal is uitgevoerd voor Wereld Kus Dag, welke plaatsvond op […] Lees meer »

Nieuwe dating app voor Gamers op de markt.

Geplaatst op 17 juli 2017 om 10:08

Er is een nieuwe dating app ontwikkeld voor Gamers door twee Nederlandse studenten. Compleet met ‘avatars’, ‘quests’ en ‘tokens’. Lees meer »

De perfecte vrouw bestaat echt!

Geplaatst op 12 juli 2017 om 10:33

Waarom zou je alleen van konten of lippen kunnen houden als je alles kunt krijgen? Een recent project heeft onderzocht hoe de perfecte vrouw eruit hoort te zien. Na een onderzoek onder een aantal vrouwen met als hamvraag, “wat is je beste eigenschap?” Lees meer »

Erotische roman over boerenliefde komt uit!

Geplaatst op 10 juli 2017 om 10:48

Zaterdagmiddag 1 juli j.l. was het debuut van Muriëlle Esveld uit Assen. Ze presenteerdehaar boek “Boer vindt second love” een (erotische roman) bij  Van der Velde Boeken. Een erotisch getinte roman met een onderliggende boodschap Lees meer »

Single gaat ver om kansen te vergroten bij vinden partner

Geplaatst op 10 juli 2017 om 10:33

Single vrouwen in de grote stad zijn vaak in de meerderheid, daardoor missen zij vaak achter het net. Zij hebben moeite met het vinden van een goede partner, wellicht kunnen zij nog iets opsteken van de aanpak van singles uit het hele land. Uit onderzoek van datingsite Parship blijkt dat Nederlandse vrijgezellen alles uit de […] Lees meer »

Tinder komt met ‘Gold’ abonnement en nieuwe functie ‘Likes You’

Geplaatst op 7 juli 2017 om 14:41

Tinder heeft afgelopen week een nieuwe abonnementsvorm aangekondigd: Tinder Gold, een upgrade t.o.v. Tinder Plus. Met Tinder Gold kun je onder andere bekijken wie jou naar rechts hebben geswiped door de nieuwe functie ‘Likes You’. In eerste instantie wordt de abonnementsvorm getest in verschillende internationale markten. Wanneer Tinder Gold voor iedereen beschikbaar is en wat […] Lees meer »

Happn introduceert CrushTime

Geplaatst op 7 juli 2017 om 14:04

Happn heeft afgelopen week een nieuwe functie voor de app gelanceerd: CrushTime. Met Crushtime moet je, middels een spelletje in de app, proberen te raden wie jou hebben geliked. Raad je het goed, dan heb je een match en kun je beginnen met chatten. CrushTime is een leuke toevoeging die de kans op matches groter maakt. Random CrushTime komt […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Tinder wordt sponsor van Manchester United

Relatieklik

Gratis datingsite
Tinder wordt sponsor van Manchester United

SamenChristen

Christelijk
Tinder wordt sponsor van Manchester United

Skout

Algemeen
Tinder wordt sponsor van Manchester United

Rubensdating

Dikke vrouwen & mannen
Tinder wordt sponsor van Manchester United

NovaMora

Sexdating
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy