• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Datingblog

Onderzoek Valentijn 2018

Geplaatst op 12 februari 2018 om 13:29

Op 14 februari is het weer zover, de dag van de liefde, Valentijnsdag. Het moment van het jaar om iemand die je leuk vindt te verrassen met een bloemetje, een cadeau of een romantisch uitje. Reden genoeg voor ons om de bezoekers van datingsitekiezen.nl eens aan de tand te voelen over Valentijnsdag 2018. In totaal […] Lees meer »

Tinder test nieuwe ‘Feed’ functie met updates van je matches

Geplaatst op 12 december 2017 om 16:27

Sinds deze week rapporteren verschillende Tinder gebruikers in Canada, Nieuw Zeeland en Australië toegang te hebben tot de nieuwe functie ‘Feed’. Het lijkt erop dat Tinder deze functie aan het testen is. Met ‘Feed’ worden je gegevens vanaf Spotify en Instagram gedeeld met je matches op Tinder. Op deze manier krijgen je matches meer inzicht […] Lees meer »

Nieuwe functie E-matching; videochatten

Geplaatst op 11 december 2017 om 15:49

De datingsite voor hoger opgeleiden E-matching heeft een nieuwe functie gelanceerd. Geen urenlang door profielen worstelen of foto’s swipen maar direct live in contact door middel van een videochat. Heb je een goed gevoel bij een profiel dan kun je direct met deze persoon gaan videochatten. What you see is what you get. Geen neppe […] Lees meer »

Datingsite Ashley Madison schiet weer in de fout met beveiliging

Geplaatst op 7 december 2017 om 14:28

De vreemdgaan datingsite Ashley Madison staat niet bekend om haar goede beveiliging. In mei 2015 kwam de website al in het nieuws vanwege een hack waarbij gebruikersgegevens waren ontvreemd. In augustus dat jaar werd deze data ook daadwerkelijk naar buiten gebracht. Hierna pakte de datingsite de draadjes weer op, maar nu blijkt dat de website […] Lees meer »

Tinder gebruikt kunstmatige intelligentie voor betere matches en ‘Super Likeable’

Geplaatst op 5 december 2017 om 16:07

Het algoritme van Tinder is al sinds jaar en dag een geheim. Het is vaak onduidelijk hoe een bepaalde match aan je wordt voorgesteld en in welke volgorde. Vanaf nu is dit algoritme nog iets complexer met de introductie van de nieuwe functie ‘Super Likeable’. Deze functie geeft je de optie om een gratis super like […] Lees meer »

Relatieplanet biedt gratis videocursussen aan voor leden

Geplaatst op 29 november 2017 om 11:54

Relatieplanet komt met iets nieuws; videocursussen (online) daten door een datingcoach. Voor alle leden van Relatieplanet zijn de videocursussen gratis te volgen. In de video’s, gericht op mannen, worden verschillende tips gegeven om mannen beter op weg te helpen op de datingsite. Relatieplanet geeft aan de videocursussen in te zetten om de kwaliteit en het […] Lees meer »

Wederom aandacht voor datingfraude bij TROS Opgelicht

Geplaatst op 13 september 2017 om 10:26

Datingfraude blijft een lucratieve inkomstenbron voor internetcriminelen. Eerder besteedde diverse media al aandacht aan deze opmerkelijke manier van fraude waarbij (vaak vrouwelijke) slachtoffers worden overgehaald om geld over te maken. TROS Opgelicht zondt eerder deze week een reportage uit waar verder in wordt gegaan op de datingfraude zaak van de niet bestaande ‘Carl Ottent’ en […] Lees meer »

Jongen scoort met Powerpointpresentatie op Tinder

Geplaatst op 28 augustus 2017 om 15:07

Als je gaat online daten ben je bijna altijd verzekerd van veel concurrentie. Zeker op apps zoals Tinder of Happn staat kwantiteit vaak boven kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je origineel moet zijn om op te vallen. Deze jongen koos ervoor om zijn profiel aan te vullen met een Powerpointpresentatie waarin hij je probeert te overtuigen […] Lees meer »

Tinder wordt sponsor van Manchester United

Geplaatst op 3 augustus 2017 om 20:51

De populaire datingapp Tinder is binnenkort te zien als sponsor op de shirts van Manchester United. Sinds dit seizoen mogen clubs uit de Premier League namelijk een sponsor plaatsen op hun mouwen. Wat Tinder hiervoor weglegt is zeker niet mis. Tinder gaat de Engelse topclub namelijk sponsoren met een bedrag van 13,5 miljoen euro per […] Lees meer »

Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Geplaatst op 27 juli 2017 om 11:02

We zijn allemaal wel eens een beetje terughoudend als het op online daten komt. Soms heb je gewoon even geen zin of tijd om direct een berichtje terug te sturen. Michelle en Josh waren hier echter wel heel overdreven in. Via Tinder wisselden ze over de periode van 3 jaar slechts enkele berichten uit. Toen […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Onderzoek Valentijn 2018

HappyPancake

Gratis datingsite
Onderzoek Valentijn 2018

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy