Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

De beste sites voor SM dating

Sexdating
De beste sites voor SM dating

Laatst bijgewerkt: 5 juli 2022

Ben jij wel into de zweepjes, vastbinden en spelletjes die met dominantie en onderdanigheid te maken hebben? Dan is dit artikel helemaal voor jou bedoeld! We behandelen namelijk de beste sites voor SM dating, want een kinky speelmaatje vinden is lang niet zo eenvoudig als Fifty Shades of Grey ons heeft doen geloven. Benieuwd naar de wereld van de BDSM? Lees dan vooral verder!


De beste SM dating websites

Ben jij thuis en/of nieuwsgierig in de wereld van BDSM en op zoek naar een nieuwe partner? Of op zoek naar een speelmaatje voor buiten de deur? Dan zijn onderstaande websites absolute aanraders:


Datesm.nlBezoek Datesm.nl

Moeten we hier nog een beschrijving toevoegen? Duidelijk wat je hier gaat vinden toch? Grote voordeel van DateSM.nl is de mogelijkheid om volledig anoniem gebruik te maken van de website. Je kunt in je profiel duidelijk aangeven in welke rol jij je zelf het fijnst voelt (onderdanig vs. dominant) en wat je overige interesses zijn op seksgebied. Het matchingsysteem koppelt je vervolgens aan gelijkgestemden, maar je kunt ook hier weer gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie. Inschrijven op DateSM is gratis en als welkomstbonus ontvang je ook nog eens gratis credits zodat je direct contact kunt leggen met diegene waar je oog op is gevallen.

Bezoek Datesm.nl

SeksbuddyBezoek Seksbuddy

Wat je op Seksbuddy gaat vinden moge duidelijk zijn: een sekspartner die op zoek is naar iemand om samen eens flink stoom mee af te blazen. Dankzij de uitgebreide zoekfunctie op Seksbuddy.nl kun je gericht zoeken naar mensen die geïnteresseerd zijn in SM dating en inschrijven op de website is helemaal gratis. Je kunt dus eerst rustig op je gemak rondkijken of er iemand met gelijke interesses tussen zit die je aanspreekt, voordat je de portemonnee er bij hoeft te pakken.

Bezoek Seksbuddy

NovaMoraBezoek NovaMora

Ook de website NovaMora.nl windt geen doekjes om wat voor soort leden je hier gaat aantreffen: mensen die op zoek zijn naar seks. Groot voordeel van NovaMora.nl is dat er ook voor de 'extremere' vormen van seks voldoende leden aanwezig zijn. Op de website valt te lezen dat de leden zich inschrijven voor onder meer BDSM, SM, spanking en bondage contacten. Ideaal dus als je op zoek bent naar een partner om je kinky spelletjes mee bot te vieren!

Bezoek NovaMora

Ondeugend DatenBezoek Ondeugend Daten

Wie naar Ondeugend-daten.nl gaat ziet het al staan: een website zonder taboe. Op deze datingsite kun je dus ook expliciete foto's van de leden verwachten zodat je direct ziet wat voor vlees je in de kuip hebt. Ook hier kun je weer zoeken met de uitgebreide zoekfunctie en in tegenstelling tot andere (seks)datingsites maakt "Ondeugend daten" tevens gebruik van een matchingsysteem waardoor je automatisch leden krijgt voorgeschoteld die bij je passen op basis van je interesses en je voorkeuren. Inschrijven is ook hier weer kosteloos. Je kunt de website dus zonder risico uitproberen.

Bezoek Ondeugend Daten

SM dating razend populair

blank

Met een privé helikopter naar een fantastisch penthouse gevlogen worden en geïntroduceerd worden in de wereld van SM. Het gebeurde Anastasia Steele (de hoofdpersoon in Fifty Shades of Grey, de verfilming van E.L. James’ bestseller Vijftig tinten grijs), na een interview met de jonge zakenman Christian Grey. Dat meer vrouwen zoiets wel interessant lijkt blijkt uit de massale belangstelling voor zowel het boek als de film. SM is helemaal hot, zelfs onder de minder kinky gezinde mensen.

Toch is het niet iets waar je zo 1-2-3 mee te koop loopt. Zeker wanneer je pas net aan het daten bent of pas sinds kort in een relatie zit kan het een onderwerp zijn wat je liever vermijdt. Bang voor de reactie. Bang voor een eventuele afwijzing vanwege je ‘perverse’ gedachten. Zonde, want je seksuele voorkeuren zijn nu eenmaal ook een onderdeel van jou die je wilt kunnen delen met je (toekomstige) partner.


blank

Waarom SM dating via een datingsite?

Alhoewel Fifty Shades zeker heeft bijgedragen aan het bespreekbaar maken van Sado Machisme (vandaar de naam SM), ligt deze kink toch nog steeds een beetje in het taboehoekje. Het is niet iets wat je leuk op een verjaardag vertelt en in het datingproces is het ook niet het eerste wat je over tafel gooit. “Wat zal de ander wel niet van me denken als ik vertel dat ik het fijn vind om hem of haar vast te binden en om de touwtjes (letterlijk en/of figuurlijk) in handen te hebben?” – logisch dat je deze gedachte niet zomaar tegen de eerste de beste vertelt.

Bespreek je wensen

Sterker nog: er zijn zat mensen die in een relatie zitten en erg graag zouden willen experimenteren met BDSM, maar dit niet kenbaar durven maken aan hun partner. Zeker wanneer je al lang in een relatie zit en het onderwerp nog nooit besproken is, kan dit een reden zijn om je seksuele fantasieën dan maar niet waar te maken. Wat natuurlijk zonde is, want als het iets is wat je echt graag eens zou willen doen, dan zou dat natuurlijk eigenlijk gewoon moeten kunnen.

Op zoek naar gelijkgestemden

Het grote voordeel van bovengenoemde (SM) datingsites is dan dus toch wel dat je direct met gelijkgestemden in contact kunt komen. Je kunt duidelijk je voorkeuren aangeven en als iemand dan interesse in je toont, weet je ook direct dat de ander jouw kinks ook wel ziet zitten. Anders neemt hij of zij immers geen contact met je op toch?

Je hoeft dus niet bang te zijn dat iemand raar opkijkt van jouw fantasieën. Het mooie van fantasieën is dan ook dat je ze niet altijd per definitie waarheid hoeft te laten worden. Want misschien lijkt SM je wel ontzettend spannend, maar ontdek je gaandeweg het spel dat het toch niet helemaal jouw ding blijkt te zijn.

Veel begrip voor nieuwelingen in de BDSM wereld

Ook in dat geval zijn de datingsites weer een ideale uitvalsbasis. Er is namelijk veel begrip voor nieuwelingen in de BDSM wereld en als er één woord overheerst binnen dit wereldje is het wel respect (ondanks dat je dit met BDSM spelletjes misschien wel helemaal niet zou verwachten).

“I love SM”

Een gelijkgestemde SM partner vinden via een datingsite is dus vele malen gemakkelijker dan in het ‘normale’ leven. Niemand heeft een sticker op het voorhoofd staan met “I love SM” en het grote taboe wat er (nog) op heerst zorgt er voor dat het een tijdje kan duren voordat je er achter komt dat iemand vele malen stouter is dan de verschijning doet ogen. Snuffel daarom zeker eens rond op bovengenoemde SM dating sites als je geïnteresseerd bent (geraakt) in de wereld van de BDSM. Wie weet vind jij je meester(es) of onderdaan wel via één van de websites!


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies