Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Dating in Overijssel: single evenementen, date-inspiratie en datingsites

Dating in Overijssel: single evenementen, date-inspiratie en datingsites

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2019

Ben jij een trots inwoner van Overijssel en wel toe aan een leuke date? Lees dan even verder voor wat tips op het gebied van zowel online als offline dating. Van Almelo tot Zwolle, er is vast een leuke match voor jou te vinden. Vind je het leuk om een avondje te speeddaten en veel contacten op te doen of ga je liever het internet op, op zoek naar iemand met gedeelde passies en interesses? Als die match er eenmaal is, willen jullie natuurlijk op date. Waar moet je dan zijn in ‘de Tuin van Nederland’? Wij helpen je graag op weg.

Online dating in Overijssel
Helaas, tot op heden ben jij jouw perfecte match nog niet tegengekomen. Uiteraard blijf je hoop houden en vast en zeker loopt er dan ook iemand voor jou rond in Overijssel. Tegenwoordig is het helaas niet meer zo gemakkelijk om nieuwe contacten op te doen. Men heeft een drukke agenda, komt minder buiten de deur en heeft zijn of haar eigen sociale kringetje. Online daten is dan dé manier om die sociale kring te vergroten en wellicht jouw droomman of droomvrouw tegen te komen. Waarom zou je het niet proberen? Niet geschoten is altijd mis, hierbij wat tips voor leuke sites om een match op te doen in jouw provincie:


LexaBezoek Lexa 

Als de grootste datingsite van Nederland met miljoenen leden, zijn er genoeg singles uit Overijssel op Lexa terug te vinden. Het is wel zo’n prettig idee dat je met een ingestelde zoekfilter op jouw eigen regio, nog steeds voldoende aanbod zult hebben. Vind je iemand interessant maar kom je even niet uit je woorden? Geen probleem, stuur een hartje en wacht af wat er gebeurt! Digitaal flirten dus met jouw match op een gemakkelijke en toegankelijke manier. Ben je van nature nieuwsgierig en weet je graag wie jouw profiel heeft bezocht? Op Lexa kun je dit gemakkelijk terugzien. Als je geïnteresseerd bent kun je behalve een hartje sturen, uiteraard ook een berichtje typen of zelfs een spontane krabbel achterlaten op zijn of haar profiel.

Bezoek Lexa

PepperBezoek Pepper 

Je wilt het best proberen dat online daten maar je bent niet zo sterk met woorden en eigenlijk heb je ook helemaal geen zin om een introductietekst over jezelf te schrijven. Tegenwoordig is dat in ieder geval geen excuus meer want de datingsite Pepper is hier volledig op ingericht. Beelden zeggen meer dan woorden aldus Pepper en dus maak je een leuke fotocollage die weergeeft wie jij bent, welke hobby’s en interesses jij hebt. Ben je ieder jaar op Zwarte Cross te vinden en ben je een groot fan van motoren en auto’s? laten zien! Heb je een paard en rij je regelmatig een rondje door de natuur in jouw omgeving? Ook dat is zo uitgebeeld met een leuke foto. Alle foto’s tezamen vertellen jouw verhaal en wie weet welke leuke singles hierop af komen!

Bezoek Pepper

Offline dating in Overijssel
Naast het offline daten is het ook leuk om in de gaten te houden welke events er worden georganiseerd in jouw regio. De datingsite Lexa is regelmatig te vinden in Zwolle, waar je real life andere singles kunt ontmoeten tijdens bijvoorbeeld een georganiseerde borrel. Hartstikke gezellig en toegankelijk omdat je daar allemaal met hetzelfde doel naar toe gaat. Speeddaten is tegenwoordig hartstikke hip én een geweldige manier om in korte tijd met meerdere singles te praten. Speeddaten.nl organiseert avondjes speeddaten in Enschede en Zwolle. Schrijf je in, desnoods met wat vrienden of vriendinnen, en maak er een gezellige avond van!

Daten in Giethoorn
Waar anders dan in het Venetië van het Noorden kun je een romantische date beleven? Boek samen een bootje en beleef Giethoorn (en elkaar!) vanaf het water. Er zijn vele aanbieders en je kunt dan ook kiezen uit varen in een traditionele Gietse punter, avontuurlijk peddelen in een kano, ontspannen en romantiek beleven in een fluisterbootje of comfortabel en zonder stress wegvaren in een sloep. Voor iedere match is er een geschikte vaartocht te boeken! Chique uit eten ga je bij De Lindenhof aan de Beulakerweg of om de dag toepasselijk af te sluiten dineer je bij Hollands Venetië wat eveneens aan de Beulakerweg is gevestigd. Een drankje doen is natuurlijk ook een prima afsluiting van een geslaagde date. Op het terras aan het kanaal bij De Eetkamer van Giethoorn (Vosjacht 6B) kun je zowel terecht voor een drankje als een hapje.

Hellendoorn en Attractiepark Slagharen
Gaat samen bootjes varen jou te ver en ben je toe aan iets meer actie met jouw date? Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om een dagje uit te gaan in Overijssel met meer afwisseling en de nodige adrenaline! In Avonturenpark Hellendoorn springen jullie samen alsnog in dat bootje maar dan in de wildwaterbaan. Helemaal afkoelen kun je vervolgens in het Slidepark waar de nodige glijbanen tot jullie beschikking staan. In attractiepark Slagharen wanen jullie je in het Wilde Westen van Mexico, vieren jullie Carnaval in New Orleans en gaan jullie goud zoeken in Yellowstone. Zie het maar als een mini vakantie! Samen kun je even bijkomen in de 4D bioscoop of tijdens één van de mooie shows. Overijssel biedt genoeg beleving en mogelijkheden tot dagjes uit voor jou en je date.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement