Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Dating in Flevoland – De beste tips, datingsites en events

Dating in Flevoland – De beste tips, datingsites en events

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2019

Ben je op zoek naar een paar leuke dating tips in de provincie Flevoland? Wil je weten waar je die leuke man of vrouw kan ontmoeten en/of waar je elkaar op een leuke manier kunt leren kennen? Wij geven je graag wat tips over zowel het online als offline ontmoeten van leuke singles in Flevoland.

Online dating in Flevoland
Voor Nederlandse begrippen is Flevoland een dunbevolkte provincie, zie jouw match dus maar eens tegen te komen! Wat houdt je tegen om het online dating een kans te geven? Op een dating website kun je precies ingeven in welke regio van Flevoland jij een date zoekt en in welke leeftijdsklasse. Door middel van een persoonlijkheidstest wordt je gekoppeld aan de singles die het beste bij jou passen. Ideaal als je tot dusver jouw droomvrouw of droomman nog niet bent tegengekomen.


PepperBezoek Pepper 

Ben je op zoek naar een wat originelere datingsite dan de standaard datingsite om jouw match in Flevoland te vinden? Dan ben je op plek bij Pepper, een datingsite die het net wat anders aanpakt dan anderen. In plaats van uitgebreide profielteksten waarin je de aandacht van jouw match moet vangen, laat je zien wie jij bent door middel van een fotocollage. Veel gemakkelijker en toegankelijker! Ben je een watersporter die zijn of haar tijd graag op het Veluwemeer slijt? Laat dit zien met een leuke foto! Ben je geïnteresseerd in één van de singles maar weet je zo snel geen leuke openingszin? Reageer dan op één van zijn of haar foto’s in de collage waar jij jezelf of een leuke hobby in herkent. Ineens krijg je online al een heel goed beeld bij jouw matches!

Schrijf je gratis in bij Pepper

LexaBezoek Lexa 

Met een aanmelding op een grote datingwebsite als Lexa ben je er zeker van dat er genoeg singles uit Flevoland aangemeld zijn. Online maak je hier een nieuwe start en ontmoet je singles die je eerder nog niet bent tegengekomen in Flevoland. Bij je aanmelding is het aan te raden om de vragenlijst zo compleet mogelijk in te vullen om goede matches te krijgen. Kom je een leuk profiel tegen dan kun je hem of haar een berichtje sturen om contact te leggen. Door middel van de zoekfilter kun je de zoekresultaten beperken tot de profielen die voldoen aan jouw wensen en eisen aan een nieuwe date.

Schrijf je gratis in bij Lexa

Offline dating in Flevoland
In Flevoland worden helaas nog niet veel activiteiten voor singles georganiseerd. Vanuit de verschillende steden in Flevoland ben je gelukkig zo in Amsterdam of Zwolle waar je wel weer naar hartenlust kunt speeddaten met bijvoorbeeld Speeddaten.nl en Flitsdate.nl. Met een paar minuten de tijd per single, doe je vele contacten op en heb je gegarandeerd een gezellige avond. In deze steden kun je ook terecht voor georganiseerde evenementen van de grotere datingsites Relatieplanet en Lexa. Er worden zowel borrels als speciale activiteiten georganiseerd waarvoor je je kunt inschrijven.

Daten in Almere
In de havenkom van Almere Haven vind je meest sfeervolle terrassen en restaurants. Voor een gezellig drankje of heerlijk diner ben je hier zeker op de juiste plaats. Het fijne uitzicht op deze locatie maakt jouw date vanzelf romantisch! In het frans georiënteerde restaurant Bij Brons aan de Sluis wordt met liefde gekookt en vind je vele heerlijke gerechten op de menukaart. Voor een perfecte lunch gaan jullie naar Bakboord met wederom uitzicht op het Gooimeer, aan de Veerkade. Dit restaurant werkt samen met ‘onze Volkstuinen’ waardoor jullie genieten van enkel regionale en biologische producten. Zin in even helemaal weg en in andere sferen te dineren? Ga dan eten bij Treasure waar je een rondreis door culinair Azië maakt. Het restaurant serveert gerechten uit diverse landen, van Japan tot Maleisië. Treasure bevindt zich aan de Sluiskade.

Actie en adrenaline
Zijn jij en je date toe aan een dagje samen erop uit met de nodige actie en adrenaline? Ga dan samen naar attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen waar de hoogste en snelste achtbaan van de Benelux te vinden is! In de zomermaanden organiseert het attractiepark de Summer Vibes met hangmatten en livemuziek. Ultiem genieten en leuk te combineren met de attracties in het park. In oktober kun je er terecht voor de meest spannende avond ooit, de Halloween Fright Nights. Tijdens deze avond zal je meerdere malen de schrik van je leven krijgen en in de armen van je date belanden dankzij de vele acteurs die hier rondlopen in een spookachtige setting. Check wel even of jouw date hier ook van gediend is, voordat je de kaartjes aanschaft!

Veluwemeer
Het Veluwemeer is een prachtige locatie om samen met jouw date tijd door te brengen. Aan het Veluwemeer of op het Veluwemeer, kies maar! Samen zeilen of op een gehuurde jacht relaxed genieten van het uitzicht op het meer. Lekker zonnen aan de rand van het meer en uitkijken op de bootjes op het meer is natuurlijk ook ultiem geluk met de juiste date aan je zijde. Zorg wel even voor de nodige voorbereiding en neem een kleedje, wat drankjes en snacks mee! Hier hebben jullie echt tijd en aandacht voor elkaar en kunnen jullie elkaar in een gemoedelijke sfeer beter leren kennen.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement