Onafhankelijk vergelijken van datingsites & apps

Dating in Noord-Holland – gezellige uitjes, matches en datingsites

Dating in Noord-Holland – gezellige uitjes, matches en datingsites

Laatst bijgewerkt: 11 juni 2019

Noord-Holland heeft voor jou weinig geheimen meer, maar op dating vlak kun je nog wel de nodige tips gebruiken. Van Amsterdam tot Texel, er zijn genoeg singles op zoek naar hun liefde en er zijn meer dan genoeg mogelijkheden voor romantische of juist actieve dates. Waar vind jij die date en waar is het samen goed vertoeven?

Online dating in Noord-Holland
Online dating is voor de inwoners van Noord-Holland allang geen taboe meer. Niemand kijkt meer raar op als je zegt dat je je date online tegengekomen bent. In een grote stad als Amsterdam rent iedereen langs de grachten op weg naar school, werk of sociale verplichtingen. Tijd om nieuwe mensen te ontmoeten lijkt er bijna niet meer te zijn. Woon je op Texel? Dan is het sociale kringetje op het eiland maar beperkt en is het überhaupt lastig om nieuwe mensen te ontmoeten. Een prima keuze dus, dat online daten! Tussendoor de planning van de dag of ’s avonds uitgeteld op de bank even door jouw matches scrollen is een prima tijdverdrijf en wie weet wat ervan komt.


ParshipBezoek Parship 

Volg jij een opleiding aan één van de hogescholen of universiteiten die Noord-Holland rijk is, of ben je afgestudeerd en werkzaam in een goede functie? Wellicht vind je het dan een fijn idee om iemand te daten van (ongeveer) hetzelfde niveau. Parship is een datingsite die hier volledig op gericht is en zich de doelgroep hoger opgeleiden heeft aangemeten. Als je je op Parship aanmeld ben je op zoek naar gesprekken op niveau en heb je de hoop op het starten van een serieuze relatie. Bij je aanmelding vul je een persoonlijkheidstest in die jou aan de juiste matches koppelt waardoor de site een gemiddelde slagingskans van 38% heeft. De man-vrouw verhouding is bijna gelijk op deze website, wel zo prettig! Weet je even geen pakkende openingszin voor die leuke match en wil je toch nog snel actie ondernemen? Stuur dan een glimlach naar deze persoon. Komt er een glimlach of een berichtje terug? Deze match is de moeite waard om tijd in te investeren!

Bezoek Parship

LexaBezoek Lexa 

Als één van de bekendste en grootste datingsites van Nederland weet je zeker dat je bij Lexa voldoende matches woonachtig in jouw provincie Noord-Holland zult tegenkomen. De site heeft meerdere malen de titel van betrouwbaarste datingwebsite van Nederland verdient dus deze site is zeker een goede keuze om je bij aan te melden. De site biedt een chatmogelijkheid waardoor je op een veilige en ontspannen manier met elkaar kunt kletsen. Hoe beter jij de persoonlijkheidstest hebt ingevuld bij je aanmelding, hoe beter de matches bij jou zullen passen. Tevens kun je in de zoekfilter de resultaten beperken tot bijvoorbeeld een bepaalde leeftijdscategorie of regio.

Bezoek Lexa

Offline dating in Noord-Holland
Heb je zin in een avondje offline daten waarbij je veel verschillende singles kunt ontmoeten? Schrijf je dan in voor een avondje speeddaten, georganiseerd door bijvoorbeeld Speeddaten.nl of Flitsdate.nl. Beide sites organiseren deze avonden in Amsterdam en Speeddaten.nl is ook regelmatig aanwezig in Haarlem. Een gezellige avond uit en uiteraard zijn ook jouw single vrienden en vriendinnen welkom! De bekende datingwebsites organiseren ook met regelmaat evenementen. Zo organiseert Lexa.nl bijvoorbeeld borrels in Scheveningen en verschillende speciale evenementen zoals karaokeavonden in Amsterdam. Heb je de single van jouw dromen inmiddels ontmoet en ben je op zoek naar leuke dating opties in Noord-Holland? Lees dan nog even verder voor wat tips om je op weg te helpen!

Daten in Amsterdam
Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Dan is het een eitje om een leuke date in te plannen in deze gezellige en levendige stad! Waan je even de toerist en spring samen in een rondvaartboot door de grachten. Super romantisch en het blijft leuk! Zijn jullie uitgevaren en is het mooi weer? Maak dan een stop bij de supermarkt voor wat snacks en een lekker drankje en leer elkaar beter kennen in het Vondelpark tijdens een gezellige picknick. Wel zin om te varen maar liever iets chiquer en de boottocht tegelijkertijd combineren met wat te eten en drinken? Plan jouw date dan op vrijdag, zaterdag of zondag en boek G’s Brunch Boat met opstap aan de Keizersgracht 198. Bij goed weer gaat het dak van de boot open en bij slecht weer zitten jullie lekker beschut. Brunchen in stijl! Zijn jullie toe aan wat amusement en adrenaline? Ga dan samen naar de Amsterdam Dungeon waar 500 jaar duistere geschiedenis tot leven komt in 11 shows. De acteurs nemen je mee op reis waarbij je een rondleiding doorloopt en je regelmatig de stuipen op het lijf wordt gejaagd. Gelukkig ben je niet alleen!

Een dagje Texel
Tijdens de boottocht waaien jullie samen heerlijk uit. Eenmaal in Texel brengen jullie uiteraard een bezoek aan het Texelse strand! Strandpaviljoen Paal 17 is in 2016 uitgeroepen tot het beste paviljoen van de Waddeneilanden. Een bezoekje aan de vuurtoren mag eigenlijk niet ontbreken. Voor 4,- euro per persoon heb je met mooi weer uitzicht tot Terschelling, Harlingen, Den Oever en Den Helder. Na een beklimming van 153 traptreden heb je een prachtig uitzicht op 47 meter hoogte. In de sfeervolle dorpjes van het eiland kunnen jullie heerlijk lunchen en koffie of een wijntje drinken om even bij te komen en elkaar beter te leren kennen. Ben je op zoek naar een restaurant om te dineren? In Het Schoutenhuys kun je door middel van verschillende ‘gerechies’ de typisch Texelse smaken en gerechten proeven.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen.

© Datingsitekiezen.nl 2021 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement