• Onafhankelijk vergelijken
  • 221 datingsites & 27 apps
  • 465 tips & artikelen

Vegetarische dating met nieuwe datingapp Veganific

Geplaatst op 25 februari 2019 om 15:55

Ben je vegetariër of veganist en vind je het lastig om met singles in contact te komen die ook geen vlees en/of andere dierlijke producten eten? Dan kan de nieuwe datingapp Veganific uitkomst bieden. Deze nieuwe datingapp richt zich namelijk volledig op mensen die vanuit idealistisch oogpunt van dieren afkomstig voedsel links laten liggen. Wanneer jij het ook zo zat bent om tijdens elke eerste date uit te moeten leggen waarom je dat lekkere biefstukje niet op gaat eten is Veganific wellicht de perfecte app voor jou!

Betere matches met een niche datingapp?

Soms lijkt het wel alsof er meer datingapps zijn dan singles, want met grote regelmaat duiken er weer nieuwe apps op die vaak vaak ook alleen een bepaalde doelgroep op het oog hebben. Veganific is een dergelijke niche datingapp. En omdat slechts 3 tot 4 procent van alle Nederlanders vegetariër is (en een nog veel kleiner percentage veganist) kun je wel stellen dat het aantal leden nooit enorm zal zijn. Maar het laat ook zien dat het heel lastig is om als vegetariër of veganist met gelijkgestemde singles in aanraking te komen.

Tegenover die kleinere vijver om in te vissen staat wel een groot voordeel van niche dating: je hebt waarschijnlijk eerder een klik met de singles die je ontmoet. In dit geval komt dat doordat je allebei wars bent van vlees of andere dierlijke producten. Dat zorgt niet alleen voor minder discussie in de supermarkt, maar het vergroot ook de kans dat je wereldbeeld op andere vlakken met elkaar overeenkomt. Veel relatiedeskundigen zijn het erover eens dat een duurzame relatie onderhouden daar een stuk makkelijker van wordt.

Bekende naam

Veganific is ontwikkeld door de Nederlander Jorn de Vries. Die naam zegt je wellicht niet zoveel, maar dat is bijvoorbeeld ook de man achter het bekende Flitsmeister. Met die app blijf je onderweg doorlopend op de hoogte van flitsers en andere verkeersinformatie. Het idee voor Veganific kreeg Jorn toen de relatie met zijn vorige partner op de klippen liep. Daar waren verschillende opvattingen over vlees eten volgens hem een voorname reden voor. Hij ging daarom op zoek naar manieren waarop hij makkelijker een partner kon vinden die positief tegenover zijn vegetarische manier van leven stond. Omdat er nog niet zoveel goede opties waren besloot hij al snel zelf een app te ontwikkelen, met Veganific dus als resultaat.

Hoge kosten per maand

Veganific is vrij duur, want als je een maand toegang wilt tot de app betaal je daar maar liefst € 19,99 voor. Kies je voor abonnementen met een langere looptijd dan gaat de prijs omlaag. Maar ook de € 9,99 per maand voor een periode van 1 jaar is nog steeds aan de dure kant. Helemaal wanneer je het vergelijkt met de veel populairdere alternatieven zoals Tinder waar je gewoon gratis mee kunt swipen. De toegevoegde waarde is echter wel dat je waardevollere matches krijgt dan bijvoorbeeld bij het eerder genoemde Tinder of op een algemene datingsite.

Let op: tijdelijk 3 maanden gratis!

Omdat Veganific nog maar net is geïntroduceerd kun je er de eerste 3 maanden gratis gebruik van maken, mits je er tenminste snel bij bent. De eerste 5.000 vegetariërs of veganisten die zichzelf inschrijven krijgen namelijk 3 maanden volledige toegang cadeau.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2020 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement