• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 175 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Beste datingapps

Archief voor advies en tips voor dating applicaties op je telefoon en tablet. Welke apps kun je bijvoorbeeld het beste gebruiken voor het vinden van een eenmalige date of een serieuze relatie? Bij welke app kun je snel afspreken en waar liggen de meeste kansen? Je leest het in het dossier "Beste Datingapps".

Is Tinder de beste dating app in Amsterdam

Beste datingapps 

Wat onze hoofdstad Amsterdam met name zo bijzonder maakt, zijn de verschillende mensen die er te vinden zijn. Het lijkt soms wel één grote zak confetti. Daar zitten ook een hoop singles tussen die via een dating app op zoek zijn naar een ontmoeting, een date of de ware liefde. Bijvoorbeeld via Tinder. Voor de […] Lees meer »

De beste Tinder openingszinnen

Beste datingapps 

Dat Tinder één van de populairste dating-apps van dit moment is, hoeven we je niet te vertellen. Je zult vast wel eens van Tinder gehoord hebben via vrienden of zelf actief zijn op deze app. In dat laatste geval zul je waarschijnlijk ook hebben ervaren dat het vinden van een goede openingszin om een gesprek […] Lees meer »

Hoe regel je een Whatsapp date?

Beste datingapps 

Kun je daten via Whatsapp? En zo ja, hoe regel je dan een Whatsapp date? In dit artikel leggen we uit wat de voor- en nadelen van daten via de welbekende app zijn en ontdek je hoe je het beste een Whatsapp-date kunt regelen! Whatsapp nummers regelen Een date via Whatsapp valt natuurlijk op talloze manieren te […] Lees meer »

5 tips voor Tinder gesprekken

Beste datingapps 

Tinder behoort zeker tot de meest makkelijke manieren om in contact te komen met leuke mensen. Het is dé dating-app van dit moment en dit heeft vooral ook te maken met het feit dat het zo ontzettend makkelijk is. Je kunt met je Facebookprofiel inloggen, waardoor je geen heel nieuw profiel aan hoeft te maken. […] Lees meer »

Hoe werkt Tinder?

Beste datingapps 

Tinder; het is de populairste datingapp van de afgelopen jaren. Meer dan 2 miljoen Nederlanders hebben de app al eens gebruikt en ontzettend veel Nederlandse singles gebruiken de app dagelijks. De app is voornamelijk populair in de leeftijdscategorie tot  25 jaar. Tinder is dus een behoorlijk succesvolle datingapp. Maar hoe werkt dat nou eigenlijk? Nadat […] Lees meer »

Hoe regel ik een Pokémon Go date?

Beste datingapps 

Al meer dan anderhalf miljoen Nederlanders spelen het spel Pokémon Go. Niet alleen zet de app aan om naar buiten te gaan en te bewegen, ook ontstaan er vele communities en vriendschappen door de sociale elementen in het spel. Zo kun je bijvoorbeeld met een leuke jongeman of dame samen op zoek naar gaan zeldzame Pokémon. Of je kunt elkaar […] Lees meer »

Vreemdgaan via een app: welke is de beste?

Beste datingapps  Vreemdgaan

Vreemdgaan is makkelijker dan ooit. Door de komst van het internet en de smartphone ligt een slippertje overal op de loer, want we hebben immers allemaal 24/7 toegang tot de meest zinnenprikkelende sites en apps. De keuze is eindeloos en daar ligt dan ook direct vaak het probleem: want welke app kun je het beste gebruiken […] Lees meer »

Dating via Tinder, werkt het of niet?

Beste datingapps  Gratis datingsite

Tinder, één van de meest bekende dating apps van nu! Geef je jouw match een kruisje of een hartje, de eerste selectie van potentiëlen wordt gemaakt puur en alleen op uiterlijk. Een vleeskeuring dus? Niet per sé, er zijn genoeg voorbeelden van stelletjes die elkaar inmiddels gevonden hebben dankzij een avondje ‘swipen’. Werkt het nu […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Is Tinder de beste dating app in Amsterdam

SmartSingles

Hoger opgeleiden
Is Tinder de beste dating app in Amsterdam

50plusMatch

50plus & Senioren
Is Tinder de beste dating app in Amsterdam

be2

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2017 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy