• Onafhankelijk vergelijken
  • 213 datingsites & 21 apps
  • 464 dating artikelen

Dossier: Beste datingapps

Archief voor advies en tips voor dating applicaties op je telefoon en tablet. Welke apps kun je bijvoorbeeld het beste gebruiken voor het vinden van een eenmalige date of een serieuze relatie? Bij welke app kun je snel afspreken en waar liggen de meeste kansen? Je leest het in het dossier "Beste Datingapps".

Hoe kan je Instagram als dating app gebruiken?

Beste datingapps 

Instagram is de perfecte plek om jezelf te showen en niet in het minst wanneer je single bent. Dat maakt Instagram dan ook een uitstekende plek om op jacht te gaan naar een nieuwe partner. Steeds meer mensen gebruiken Instagram daarom tegenwoordig als een verkapte dating app. Maar hoe werkt dat en hoe kun je […] Lees meer »

Tinder limiet; Hoeveel likes kun je per dag op Tinder uitdelen?

Beste datingapps  Tinder

Wanneer je gratis lid bent van Tinder kun je tegenwoordig niet meer onbeperkt andere profielen liken. Daar heeft Tinder sinds 2015 namelijk een limiet aan gesteld. Op dit moment kun je maximaal 100 likes per 12 uur uitdelen. In dit artikel vertellen we je waarom je niet meer onbeperkt kunt liken, hoe je het meeste […] Lees meer »

Hoe kan ik Tinder Plus of Gold opzeggen?

Beste datingapps 

Tinder gebruiken is in principe helemaal gratis, maar een betaald abonnement kan wel heel handig zijn wanneer je graag meer en betere matches wilt hebben. Met Tinder Plus krijg je bijvoorbeeld onbeperkte likes tot je beschikking, evenals de optie om verkeerde swipes ongedaan te maken en aanvullende Super Likes in te zetten. Bij Tinder Gold […] Lees meer »

Hoe kun je Tinder anoniem gebruiken?

Beste datingapps  Tinder

Daten via datingapp Tinder is enorm in trek bij singles van over de hele wereld. Ook in Nederland is Tinder op dit moment de populairste vorm van online dating. Wanneer je een leuke date zoekt is deze app dan ook de aangewezen plek om die te vinden. Maar wat nu als je je zorgen maakt […] Lees meer »

Vreemdgaan via een app, welke is de beste?

Beste datingapps  Vreemdgaan

Zit jij in een relatie, maar zoek je extra spanning? Dan kun je die spanning op veel verschillende manieren vinden. Eén van die manieren is via het internet. Maar op welke apps kun je dan vreemdgaan? Die vraag beantwoorden we in onderstaand artikel. Lees snel verder! Vreemdgaan is makkelijker dan ooit. Door de komst van het […] Lees meer »

Wat is de beste gay dating app?

Beste datingapps  Gay

Ben jij een heer die op heren valt of een dame die iemand van het eigen geslacht prefereert? En ben je vaak onderweg of vind je het juist heerlijk om lekker lui op de bank op zoek te gaan naar leuke mannen of vrouwen om mee te daten? Dan hebben we dit artikel speciaal voor […] Lees meer »

De beste dating app van 2019

Beste datingapps 

Het gemak van dating apps is niet te onderschatten. Waar je vroeger nog per sé de bank af moest om nieuwe mensen te ontmoeten, heb je nu duizenden singles binnen handbereik. Ieder jaar komen er weer een aantal nieuwe apps op de markt die je proberen te koppelen aan een scharrel of prins op het […] Lees meer »

Is Tinder gratis?

Beste datingapps  Tinder

Tinder is een dating app die gratis te downloaden is voor zowel iPhone als Android telefoons. Je kunt de app gratis gebruiken, maar bent wel gebonden aan diverse limieten. Deze limieten kun je opheffen door Tinder Plus (een betaald abonnement) á €9,99 per maand af te sluiten. Basisfuncties van Tinder zijn gratis In de beginjaren […] Lees meer »

Wat is de beste gratis dating app?

Beste datingapps 

Men zegt vaak dat het zoeken leuker is dan het vinden. Wanneer het gaat om gratis datingapps, gaat die vlieger niet op. Bij het zoeken naar zo’n app kom je al gauw in een oerwoud terecht waarin je het overzicht eenvoudig kwijt kunt raken en het maken van een goede keuze er niet makkelijker op […] Lees meer »

Hoe regel je een Whatsapp date?

Beste datingapps 

Kun je daten via Whatsapp? En zo ja, hoe regel je dan een Whatsapp date? In dit artikel leggen we uit wat de voor- en nadelen van daten via de welbekende app zijn en ontdek je hoe je het beste een Whatsapp-date kunt regelen! Whatsapp nummers regelen Een date via Whatsapp valt natuurlijk op talloze manieren te […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Hoe kan je Instagram als dating app gebruiken?

Seksbuddy

Sexdating
Hoe kan je Instagram als dating app gebruiken?

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement