• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Dossier: Beste datingapps

Archief voor advies en tips voor dating applicaties op je telefoon en tablet. Welke apps kun je bijvoorbeeld het beste gebruiken voor het vinden van een eenmalige date of een serieuze relatie? Bij welke app kun je snel afspreken en waar liggen de meeste kansen? Je leest het in het dossier "Beste Datingapps".

5 nadelen van Tinder

Beste datingapps  Tinder

Tinder, wie kent het niet? Wel een op de drie Nederlanders maakt gebruik van deze mobiele dating applicatie, en de getallen blijven maar stijgen. Omdat er zo veel mensen op Tinder zitten, zou je vast sneller je toekomstige liefde kunnen vinden, of niet? Je kent vast wel een bevriend stel die elkaar via Tinder hebben […] Lees meer »

Vreemdgaan via een app: welke is de beste?

Beste datingapps  Vreemdgaan

Vreemdgaan is makkelijker dan ooit. Door de komst van het internet en de smartphone ligt een slippertje overal op de loer, want we hebben immers allemaal 24/7 toegang tot de meest zinnenprikkelende sites en apps. De keuze is eindeloos en daar ligt dan ook direct vaak het probleem: want welke app kun je het beste gebruiken […] Lees meer »

Wat is de beste gay dating app?

Beste datingapps  Gay

Ben jij een heer die op heren valt of een dame die iemand van het eigen geslacht prefereert? En ben je vaak onderweg of vind je het juist heerlijk om lekker lui op de bank op zoek te gaan naar leuke mannen of vrouwen om mee te daten? Dan hebben we dit artikel speciaal voor […] Lees meer »

De beste dating app van 2019

Beste datingapps 

In 2019 nu eindelijk eens die prins op het witte paard of die droomvrouw aan de haak slaan? In de voorgaande jaren talloze datingsites en dating apps geprobeerd, maar steeds maar niet gevonden waar je hart zo naar verlangt? Op 1001 dates geweest en continue erachter moeten komen dat de persoon in kwestie heel anders […] Lees meer »

25 Spannende appjes om te versturen via Whatsapp of Tinder

Beste datingapps  Tinder

Of je nu nog maar net wat met elkaar hebt gekregen of al jarenlang in een relatie zit, af en toe een berichtje naar elkaar sturen maakt de dag een stuk leuker wanneer je niet bij elkaar bent. Wanneer je het zelfs wel aandurft om een spannend of sexy appje te sturen kan de dag […] Lees meer »

6 Tinder ervaringen van gebruikers

Beste datingapps  Tinder

Tinder is zonder twijfel de meest gebruikte dating app van Nederland. Dat zorgt ervoor dat je waarschijnlijk wel mensen kent die Tinder gebruiken, hebben gebruikt of die een relatie of scharrel hebben overgehouden aan Tinder. Toch kan het lastig zijn om hier je eigen mening omheen te vormen. Daarnaast zijn de meningen over deze app […] Lees meer »

Hoe kun je flirten via Tinder?

Beste datingapps  Tinder

Je hebt meerdere matches op Tinder, maar je hebt geen idee hoe je een chat leuk moet openen of hoe je een gesprek origineel gaande moet houden. Tegen dit probleem lopen veel Tinderaars aan en dat is niet zo gek. Je kent elkaar immers niet en je hebt geen idee wat zijn of haar interesse […] Lees meer »

Kun je berichten verwijderen op Tinder?

Beste datingapps  Tinder

De populaire datingapp Tinder is geschikt om te swipen, te matchen en vervolgens te chatten. Chats nemen echter best wel wat ruimte in op je telefoon. Ook stuur je soms een berichtje waar je spijt van hebt en die je graag wilt verwijderen. In dat geval kan het handig zijn om berichtjes te verwijderen uit de […] Lees meer »

Tinder zonder Facebook

Beste datingapps  Tinder

Zou jij graag willen gaan Tinderen, maar heb je geen Facebook account of voel je er weinig voor om je Facebook account aan een datingapp te koppelen? Dan wordt het knap lastig voor je. Je kunt Tinder namelijk niet gebruiken zonder je Facebook account te koppelen aan de app. Je kunt dan twee dingen doen: […] Lees meer »

Wat is Tinder Gold?

Beste datingapps  Tinder

Na de eerdere komst van Tinder Plus, heeft Tinder nu weer een nieuwe abonnementsdienst: Tinder Gold. Tinder Plus was de oorspronkelijk abonnementsvariant van datingapp Tinder waarbij je extra functies hebt om het vinden van jouw ultieme match te vergemakkelijken. Je kunt dit abonnement uitbreiden met Tinder Gold. Met Tinder Gold krijg je nog meer informatie op voorhand, zodat het […] Lees meer »

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

5 nadelen van Tinder

Seksbuddy

Sexdating
5 nadelen van Tinder

VijftigPlusDating

50plus & Senioren
5 nadelen van Tinder

SmartSingles

Hoger opgeleiden
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement