• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 210 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Geplaatst op 27 juli 2017 om 11:02

We zijn allemaal wel eens een beetje terughoudend als het op online daten komt. Soms heb je gewoon even geen zin of tijd om direct een berichtje terug te sturen. Michelle en Josh waren hier echter wel heel overdreven in. Via Tinder wisselden ze over de periode van 3 jaar slechts enkele berichten uit. Toen Josh hierover een bericht plaatste op Twitter ging de tweet snel viral. Inmidels hebben de twee elkaar in het echt ontmoet in een Amerikaanse TV-show en worden ze door Tinder op een gesponsorde date naar Hawaii gestuurd.

Het gesprek waar het allemaal mee begon

In september 2014 ontmoette de twee elkaar via Tinder. Blijkbaar hadden ze beide op elkaars profiel naar rechts ‘geswiped’ en dus ontstond er een match. Zoals vaker gebeurd op Tinder, kwam het gesprek een beetje lastig op gang. Josh opende het gesprek met: ‘Hey Michelle’. Na twee maanden ontving Josh pas een reactie van Michelle, die reageerde ‘Sorry, mijn telefoon was leeg. Hierna stuurden de twee elkaar om de paar maanden een reactie met een slap excuus waarom ze niet eerder hadden gereageerd.
Hiermee ontstond de grap die wel heel typerend is voor de desinteresse die dating apps tegenwoordig kunnen opwekken. Hieronder lees je het gehele gesprek tussen de twee.


Het gesprek ging viral

Josh vond het gesprek zo grappig, dat hij besloot om er een tweet over te maken. Wat hij waarschijnlijk niet had verwacht is dat de tweet compleet viral over het internet zou gaan. Op het moment van schrijven heeft de tweet meer dan 34.000 retweets en 106.000 likes. Het was dus slechts een kwestie van tijd voordat Tinder zou reageren.


Tinder reageert

Nadat zijn tweet viral ging werd Josh bestookt door persaandacht. Veel media berichtte over het feit dat de twee elkaar nog mooit ontmoet hadden en dat er een tinderdate opgezet moest worden voor deze match. Naast de media-aandacht omtrent het verhaal, waren er zelfs een aantal celebrities die zich ermee begonnen te bemoeien. Tinder kreeg ook hoogte van de actie en besloot de tinderdates zelf de keuze te laten in welke stad ze op date wilden.

De twee besluiten dat ze graag naar Maui op Hawaii willen. Tinder reageert met onderstaande tweet:


Tinderdate ontmoet elkaar op TV

Good Morning America, een welbekende ochtendshow in de Verenigde Staten besloot de twee uit te nodigen in hun TV programma en elkaar voor het eerst te ontmoeten. Hieronder zie je de beelden:


Dossier Tinder

Dit nieuwsbericht is onderdeel van ons dossier Tinder.

Bekijk alles rondom Tinder

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Wetime.be

Vriendschap
Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

Cupify

Algemeen
Tinderdates ontmoeten elkaar na 3 jaar voor het eerst in TV-show

eMatch

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement