Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Zelfs 90-jarigen op Tinder dankzij Youtube-grappenmakers

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Je bent nooit te oud om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde. Dat bewijst de 90-jarige Ties. Hij heeft onlangs zijn debuut op het welbekende Tinder gemaakt. Wanneer je denkt dat deze app alleen voor jongeren is, dan heb je het mis! Ties hoeft de fijne kneepjes van het Tindervak niet te leren en weet gelijk al precies hoe het werkt. Hij is niet zelf op het idee gekomen om Tinder te gebruiken, dat hebben Thijs en Joep gedaan. Deze jongen zijn bekend als de Bucket Boys op YouTube.

De jongens hebben een heel filmpje op hun YouTube-kanaal gewijdt aan het Tinderen met Ties. Zo beginnen ze met het maken van een profielfoto. Ties is niet vies van een beetje vrouwelijk schoon. De vraag: “Hoe zie jij vrouwen het liefst?”, wordt beantwoord met: “Alles uit, behalve het licht”. En heel verassend zijn hobby’s: vrouwen. Een echte casanova, zelfs op zijn negentigste. Thijs en Joep kende Ties al langer. Hij kwam namelijk regelmatig op de zorgboerderij van de ouders van Joep. Ze vonden hem ontzettend scherp en hebben hem zeker niet hoeven dwingen om mee te doen aan dit filmpje. Hij vond het gewoon leuk om deel te nemen!

De Youtubers maken een hele serie van dit soort filmpjes. Ze laten ouderen moderne gadgets gebruiken en maken hier een filmpje van. Zo kun je denken aan een Wii of een Virtual Reality-bril. Mocht je benieuwd zijn op Ties een nieuwe vriendin aan de haak slaa?. Hij heeft er al een! Of zij ook weet dat Ties Tinder heeft gebruikt, weten de jongens ook niet. Het filmpje met de 90-jarige casanova is erg populair, hij is inmiddels al meer dan 18.000 keer bekeken op Youtube. Of hij ook een match krijgt kun je zien op het kanaal van de Bucket Boys. Aan het einde van het filmpje kondigen de jongens naast “Tinderen met Ties” ook nog “Happn’en met Harry” aan. Wij zijn erg benieuwd of dit ook gaat gebeuren!


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies