• Onafhankelijk vergelijken
  • 216 datingsites & 21 apps
  • 464 tips & artikelen

Top 10 meest romantische plekken voor een huwelijksaanzoek

Geplaatst op 26 maart 2019 om 18:16

Wanneer je partner je ten huwelijk vraagt is dat natuurlijk extra leuk als het op een extra romantische plek gebeurt. Datingsite EliteDating vroeg daarom aan 1.600 leden wat volgens hen de meest romantische plek was om iemand een huwelijksaanzoek te doen. Aan de hand van de meest genoemde locaties werd een top 10 worden opgesteld. Sta je op het punt om de man of vrouw van je dromen een aanzoek te doen? Dan kun je op de volgende 10 romantische plekjes nooit de mist ingaan.


10. Sydney

Op nummer 10 staat de Australische stad Sydney en dat is in deze lijst toch wel een opvallende verschijning. Toch is deze stad veelzijdiger en ook romantischer dan je zou denken. Een bekende trekpleister is natuurlijk de Sydney Opera House, maar ook een tripje met je eigen zeilboot door de haven van Sydney is een ideaal moment om de ring te voorschijn te halen.


9. Niagara Falls

Wanneer je in staat bent om boven de bulderende herrie van de wereldberoemde watervallen van Niagara uit te komen is een huwelijksaanzoek hier altijd romantisch en iets wat je aanstaande eega nooit meer zal vergeten.


8. New York

Of New York de meest romantische stad ter wereld is om je partner een huwelijksaanzoek te doen hangt er vooral vanaf welke plek je precies uitzoekt. Het ligt daarbij voor de hand om een iconisch gebouw zoals het Empire State Building te kiezen, met schitterend uitzicht over de stad.


7. Bali

Het Indonesische eiland Bali is een populaire toeristische bestemming, maar ook een prachtige locatie om een huwelijksaanzoek te doen. Kier bijvoorbeeld voor een aanzoek op Echo Beach (het mooiste strand van Indonesië), in de beroemde watertempel Tanah Lot of op de lavastranden van Lovina.


6. Thuis

Opvallend veel deelnemers aan de enquête vinden het heel romantisch wanneer het aanzoek ‘gewoon’ thuis plaatsvindt. Ook daar kun je het tenslotte romantisch maken, met een diner bij kaarslicht, een ontspannend schuimbad voor twee en natuurlijk een heerlijk glaasje champagne.


5. Vanua Levu

Vanua Levu is een van de grootste eilanden van Fiji en volgens veel respondenten ook een bijzonder romantische en dus heel geschikte plek om een huwelijksaanzoek te doen. Er is hier  geen gebrek aan prachtige zandstranden, palmbomen en natuurlijk heerlijke cocktails. (Altijd handig als je jezelf eerst wat moed in wilt drinken!)


4. De Bahama’s

Van de hagelwitte zandstranden op Hawaï raak je al snel in een ontspannen en romantische stemming. Samen naar de zonsondergang kijken op het strand is volgens velen dan ook het perfecte moment om je partner die ene belangrijke vraag te stellen.


3. Hawaï

Net als op de Bahama’s kun je ook op Hawaï natuurlijk volop genieten van prachtige stranden. Succes is verzekerd wanneer je aan het eind van een heerlijke dag op een knie in het nog warme zand gaat zitten en de ring te voorschijn haalt. Je partner zegt gegarandeerd ja!


2. Parijs

Natuurlijk mag de Franse hoofdstad Parijs als stad van de liefde niet ontbreken in deze top 10. Het verrassendste is waarschijnlijk nog wel dat Parijs niet de eerste positie bekleedt maar pas op de tweede plek is te vinden. De perfecte locatie voor het aanzoek is toch waarschijnlijk wel bovenop de Eiffeltoren. Als je significant other ja heeft gezegd kun je dat meteen in de daar aanwezige champagnebar vieren, met natuurlijk een schitterend uitzicht over de stad.


1. Venetië

Tijdens een romantische gondelvaart door de vele kanaaltjes van het schilderachtige Venetië je partner ten huwelijk vragen, volgens de meeste deelnemers aan de enquête wordt het niet veel romantischer dan dat. Boek dus gerust een weekje Venetië (en vergeet de ring niet mee te nemen).


Dossier EliteDating

Dit nieuwsbericht is onderdeel van ons dossier EliteDating.

Bekijk alles rondom EliteDating

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement