Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Tinder komt met ‘Gold’ abonnement en nieuwe functie ‘Likes You’

Laatst bijgewerkt: 26 september 2017

Tinder heeft afgelopen week een nieuwe abonnementsvorm aangekondigd: Tinder Gold, een upgrade t.o.v. Tinder Plus. Met Tinder Gold kun je onder andere bekijken wie jou naar rechts hebben geswiped door de nieuwe functie ‘Likes You’. In eerste instantie wordt de abonnementsvorm getest in verschillende internationale markten. Wanneer Tinder Gold voor iedereen beschikbaar is en wat de kosten zullen zijn is nog niet bekend.


Tinder Gold is inmiddels beschikbaar in Nederland. Lees meer over deze abonnementsdienst in ons artikel “Wat is Tinder Gold?”

Upgrade
Wel heeft de bekende dating app aangegeven dat Gold een upgrade zal zijn en dat het voor huidige Tinder Plus gebruikers (€9,99 p.m.) niet veel duurder zal gaan worden. Met Tinder Gold krijg je vervolgens toegang tot alle functies die Tinder Plus abonnees ook hebben (onbeperkt swipen, swipes ongedaan maken, locatie veranderen, geen advertenties etc.), plus nog een paar exclusievere functies.

Likes You
Een van deze nieuwe, exclusieve functies voor Gold abonnees is Likes You. Likes You maakt het makkelijker en efficiënter om Tinder te gebruiken omdat je sneller kunt zien wie jou naar rechts heeft geswiped. In het zelfde scherm als waar je je matches kunt bekijken, kun je met Tinder Gold direct zien wie jou een Like heeft uitgedeeld. Op deze manier hoef je dus niet meer door alle profielen heen te scrollen, maar kun je gelijk zien wie geïnteresseerd is in jou.

 

In een gemakkelijk tegeloverzicht zie je de foto’s van alle gebruikers die jou hebben geliked. Vervolgens kun je een profiel bekijken, afwijzen of direct met jou laten matchen. Als je de standaard swipe functie alsnog wilt gebruiken, kun je door het Gold icoontje () zien of iemand jou (al) heeft geliked.

Inspelen op de vraag
De mogelijkheid om te kunnen zien wie jou heeft geliked is er een die op het verlanglijstje van veel Tinder gebruikers staat. Tinder speelt hier slim op in door er een prijskaartje aan te hangen.


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies