Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Met Swipe Buster kun je voor vijf dollar zien of iemand op Tinder zit

Laatst bijgewerkt: 22 maart 2017

Tinder is één van de meest bekende datingapps. Bijna iedereen heeft er wel eens op gezeten. Of je nu een vriend of vriendin hebt of niet: nieuwsgierig was iedereen in het begin. Vanaf de start in 2012 zijn er al zo’n 10 biljoen (ja, BILJOEN) matches ontstaan en elke dag komen er steeds meer bij. Als single is het een makkelijke en laagdrempelige app om te gebruiken. Maar zit je er wel op te wachten dat iedereen weet dat je gebruik maakt van deze datingapp?

Helaas is niet iedereen zo blij met deze datingapp. Voor de mensen met een relatie kan het nog wel eens voor problemen zorgen. “Zit mijn partner nog op Tinder?” Dat is een vraag die sommigen zichzelf wel eens stellen. Het kan natuurlijk zo zijn dat hij of zij hun profiel nooit verwijderd hebben, of dat er een nieuw profiel is aangemaakt nadat jullie een relatie kregen.

Ben je benieuwd of jouw vriend of vriendin nog een profiel heeft op het grote Tinder? Dan is er goed nieuws! Swipe Buster is een website die jou vertelt of jouw partner nog op de datingapp zit.


Is Swipe Buster gratis?

Helaas is deze dienst niet geheel gratis, maar diep in de buidel hoef je niet te tasten. Voor vijf dollar kun je zoeken op naam, woonplaats en leeftijd. Nadat je alles ingevuld hebt krijg je de profielen naar voren die voldoen aan de opgegeven criteria.


Swipe Buster geeft aan dat deze dienst niet opgezet is om eventuele vreemdgangers te ontmaskeren. De site wil juist laten zien hoeveel er van ons te zien is op het internet. We geven te veel informatie van onszelf prijs en dat is niet goed, zegt de site.

Of de site er nou voor bedoeld is of niet, je kunt toch even checken of je partner de waarheid spreekt als hij of zij zegt dat hij/zij geen Tinderprofiel meer heeft.


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies