Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Meer dan 1 miljoen betalende gebruikers van Tinder

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Welbekende datingapp Tinder heeft inmiddels meer dan een miljoen betalende gebruikers wereldwijd. Dat blijkt uit kwartaalcijfers van het moederbedrijf van Tinder, Match Group. Het “Tinder Plus” abonnement dat je kan kopen via de app kost €4,99 per maand en geeft je een aantal extra opties t.o.v. een normaal Tinder account. 

Nadat de populaire datingapp vorig jaar al aankondigde om bepaalde functies betaald te maken, is er nu aantal maanden de mogelijkheid om Tinder Plus te nemen.

De populairste functie in Tinder Plus is het feit dat je geen restricties meer hebt op het aantal personen dat je naar rechts kunt swipen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een swipe ongedaan te maken, zodat je nooit meer spijt hoeft te hebben van een swipe. Ook verdwijnen advertenties uit de app, en kun je je locatie veranderen zodat je vanaf andere plekken kunt Tinderen.

Deze cijfers tonen wel aan dat het voor Tinder goed mogelijk is om geld te verdienen met zijn service. Hier werd eerder nog wel aan getwijfeld. De app heeft inmiddels ongeveer 50 miljoen actieve gebruikers, waarvan meer dan 10 miljoen de app dagelijks gebruiken. Sinds de lancering van de app in 2012, zijn er al 10 miljard matches gemaakt.


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies