Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Happn introduceert CrushTime

Laatst bijgewerkt: 7 juli 2017

Happn heeft afgelopen week een nieuwe functie voor de app gelanceerd: CrushTime. Met Crushtime moet je, middels een spelletje in de app, proberen te raden wie jou hebben geliked. Raad je het goed, dan heb je een match en kun je beginnen met chatten. CrushTime is een leuke toevoeging die de kans op matches groter maakt.

Random
CrushTime komt op een random moment wanneer je de app gebruikt tevoorschijn. Dit zorgt voor een verrassingseffect en houdt het spel leuk en spannend, omdat je niet zelf kunt kiezen wanneer je wilt spelen. Zeker als je meerdere dating apps tegelijk gebruikt, kan deze functie een goede afwisseling bieden.

Hoe werkt het
Op een willekeurig moment krijg je dus de notificatie om CrushTime te kunnen spelen. Vervolgens krijg je de foto’s 4 potentiële matches te zien. De taak is aan jou om aan te klikken wie je denkt dat jou geliked heeft. Kies je de verkeerde persoon? Geen probleem, je kunt de app gewoon blijven gebruiken. Volg je je intuïtie en selecteer je de persoon die jou ook geliked heeft? Dan heb je een match en kun je gaan chatten.

In het onderstaande filmpje wordt meer uitgelegd over CrushTime.


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

icon app Happn

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Happn. Klik hier om alle artikelen over Happn te bekijken.

Bekijk alles over Happn »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies