• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 213 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Eigen TV-programma voor Temptation Island verleiders

Geplaatst op 13 april 2018 om 21:59

Verleiden is een kunst die niet iedereen verstaat en menig vrijgezel kan nog wel wat leren over hoe je iemand van het andere geslacht het hof maakt. In een nieuwe serie van Videoland worden de meest onbeholpen vrijgezellen daarom te hulp geschoten door de verleiders uit Temptation Island.

Populaire verleiders uit het vorige en het huidige seizoen zullen in de nieuwe serie genaamd De Beste Verleiders de strijd met elkaar aanbinden. Uit de huidige serie zijn dat Fabrizio uit Vlaanderen, Tireily uit Zwolle en Matthew uit Amsterdam. Uit de vorige serie mogen we ons verheugen op Alex uit Breda, Ken uit Haarlem en de Friese Levi.

Elke verleider krijgt een vrijgezel onder zijn hoede die wel wat hulp kan gebruiken. Het duo wat zo ontstaat kan punten verdienen als de vrijgezel kans ziet telefoonnummers van een andere single te bemachtigen. Dat zal voor de meesten van hen een flinke uitdaging blijken, want voor het programma zijn natuurlijk alleen vrijgezellen uitgezocht die het zelfs al moeilijk vinden om in de buurt van een vrouw te zijn.

Verleidingstips via een oortje

De serie wordt gepresenteerd door YouTuber en televisiepresentator Kaj Gorgels, die zelf bekendheid verwierf door deelname aan Expeditie Robinson.

In elke aflevering trekt Gorgels er met een vrijgezel en zijn verleidelijke begeleider op uit, waarbij de single in kwestie gedurende de dag diverse opdrachten krijgt om vrouwen te verleiden. Ondertussen ontvangt hij tips van zijn teamgenoot via een oortje om geen al te groot modderfiguur te slaan. De opdrachten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een blind date, of simpelweg af moeten stappen op een willekeurige vrouw en een gesprekje aanknopen

De eerste aflevering van De Beste Verleider was te zien op 12 april en er zullen de komende weken nog zes afleveringen volgen. Aan het eind van de serie moet blijken wie de beste verleider van Temptation Island is.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Eigen TV-programma voor Temptation Island verleiders

Wetime.be

Vriendschap
Eigen TV-programma voor Temptation Island verleiders

Cupify

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement