Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Eigen TV-programma voor Temptation Island verleiders

Laatst bijgewerkt: 13 april 2018

Verleiden is een kunst die niet iedereen verstaat en menig vrijgezel kan nog wel wat leren over hoe je iemand van het andere geslacht het hof maakt. In een nieuwe serie van Videoland worden de meest onbeholpen vrijgezellen daarom te hulp geschoten door de verleiders uit Temptation Island.

Populaire verleiders uit het vorige en het huidige seizoen zullen in de nieuwe serie genaamd De Beste Verleiders de strijd met elkaar aanbinden. Uit de huidige serie zijn dat Fabrizio uit Vlaanderen, Tireily uit Zwolle en Matthew uit Amsterdam. Uit de vorige serie mogen we ons verheugen op Alex uit Breda, Ken uit Haarlem en de Friese Levi.

Elke verleider krijgt een vrijgezel onder zijn hoede die wel wat hulp kan gebruiken. Het duo wat zo ontstaat kan punten verdienen als de vrijgezel kans ziet telefoonnummers van een andere single te bemachtigen. Dat zal voor de meesten van hen een flinke uitdaging blijken, want voor het programma zijn natuurlijk alleen vrijgezellen uitgezocht die het zelfs al moeilijk vinden om in de buurt van een vrouw te zijn.

Verleidingstips via een oortje

De serie wordt gepresenteerd door YouTuber en televisiepresentator Kaj Gorgels, die zelf bekendheid verwierf door deelname aan Expeditie Robinson.

In elke aflevering trekt Gorgels er met een vrijgezel en zijn verleidelijke begeleider op uit, waarbij de single in kwestie gedurende de dag diverse opdrachten krijgt om vrouwen te verleiden. Ondertussen ontvangt hij tips van zijn teamgenoot via een oortje om geen al te groot modderfiguur te slaan. De opdrachten kunnen bijvoorbeeld bestaan uit een blind date, of simpelweg af moeten stappen op een willekeurige vrouw en een gesprekje aanknopen

De eerste aflevering van De Beste Verleider was te zien op 12 april en er zullen de komende weken nog zes afleveringen volgen. Aan het eind van de serie moet blijken wie de beste verleider van Temptation Island is.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies