Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Wat zoekt een man in een vrouw?

Laatst bijgewerkt: 14 maart 2017

Mannen zijn volgens veel vrouwen de lastigste wezens hier op aarde! Toch? Ze zeggen het één maar willen vervolgens het ander. Daarmee omgaan is nog een hele klus voor de vrouw. Gelukkig kun je hier lezen waar een man nu écht op zoek naar is in een vrouw.

Surprise surprise: betrouwbaarheid is volgens veel mannen het belangrijkste wat ze verlangen van een partner. Niet zo gek dat dit op nummer één staat in het lijstjes. Elkaar vertrouwen en daardoor op elkaar kunnen bouwen wordt gezien als één van de belangrijkste aspecten binnen een relatie. Op nummer twee staat intelligentie. Misschien denk je, maar waarom doen vrouwen dan soms zo dom als er een man in de buurt is? Tja, dat weet niemand precies. Het blijkt dat mannen dat gegiechel voor een avondje leuk vinden, maar in een verdere relatie niet. Het is voor hen belangrijk dat ze kunnen praten met hun partner en ze elkaar begrijpen.

Spontaniteit staat op nummer drie. Mannen vinden het leuk als een vrouw spontaan is. Zouden jullie lekker gaan zwemmen, maar komt de regen met bakken uit de hemel vallen? Dan vindt hij het heerlijk als jij met een ander idee komt. Dit houdt het spannend en dat vinden niet alleen de mannen. Wanneer een vrouw zelfstandig is en weet wat ze wil, zal ze door veel mannen aanbeden worden. Onafhankelijkheid staat daarom op nummer vijf. Het is volgens de man aantrekkelijk als een vrouw op eigen benen kan staan en niet afhankelijk is van een ander. Natuurlijk wil een man wel een echte man zijn. Op sommige gebieden zal hij dit willen laten zien, maar een vrouw die totaal afhankelijk is, is niet aantrekkelijk voor veel mannen. Last but not least is het zelfvertrouwen. Vrouwen die dit uitstralen zullen gezien worden als een aantrekkelijke vrouw. Misschien zie je er niet uitzien als Doutzen Kroes, wees dan niet getreurd. Wees blij met je uiterlijk! Mannen vinden vrouwen die tevreden zijn met zichzelf ontzettend aantrekkelijk.

Mannen zijn dus eigenlijk helemaal niet zo veeleisend. Dit rijtje van belangrijke elementen geldt waarschijnlijk voor iedere relatie. Vrouwen en mannen denken in veel opzichten uiteindelijk toch weer hetzelfde.

Tips opgevolgd en een date geregeld? Kijk hier hoe je je voorbereid op de eerste date!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies