• Onafhankelijk vergelijken
  • 216 datingsites & 21 apps
  • 464 tips & artikelen

Deze 6 dingen doen meer stellen dan je denkt

Geplaatst op 28 mei 2019 om 07:36

Wanneer je in een relatie zit is het heel gebruikelijk dat je samen bepaalde (soms heel unieke) gewoontes ontwikkelt. Maar ook de individuele partners doen soms bepaalde dingen waar ze in hun eentje niet eens aan zouden denken. Veel van dat gedrag blijkt echter vaker voor te komen dan je denkt, zo blijkt uit een artikel dat Het Laatste Nieuws onlangs publiceerde.

Daarin passeerden een aantal onderzoeken de revue waaruit duidelijk werd dat mensen in een relatie vaker typisch gedrag vertonen dan je wellicht zou denken. Welk veel voorkomend gedrag is dat zoal?


1. Verzwijgen hoeveel je verdient

Eerlijkheid duurt het langst, maar toch blijkbaar niet wanneer het op geld aankomt. Bij koppels die nog niet samenwonen vertelt amper een derde van de stellen namelijk eerlijk aan elkaar wat ze verdienen. Maar zelfs wanneer ze wel gaan samenwonen verzwijgen nog altijd veel mensen hun loon. Maar liefst 30% houdt zijn of haar salarisstrook ook dan nog angstvallig verborgen.


2. Vragen met hoeveel mensen je partner naar bed is geweest

Ben je ook altijd zo nieuwsgierig met hoeveel mensen je nieuwe partner al naar bed is geweest? Dan ben je niet de enige, want bij veel mensen die net in een relatie zitten brandt deze vraag al snel op de lippen. Lovehoney, producent van erotisch speelgoed, vroeg aan ongeveer 6.000 vrouwen hoe snel ze deze prangende vraag ook inderdaad aan hun vriend stelden. Al snel bleek dat ongeveer 1 op de 3 de netelige kwestie binnen een maand voorlegde.


3. Vreemdgaan om wraak te nemen

Wanneer we een onderzoek van datingsite Illicit Encounters mogen geloven plegen 3 op de 10 overspelige mannen of vrouwen overspel om wraak te nemen op hun partner en niet zozeer om hun eigen lusten te bevredigen. Dat is heus niet altijd omdat de ander zelf ook al is vreemdgegaan, maar bijvoorbeeld ook omdat de partner amper thuis is, weinig aandacht en affectie geeft of teveel met andere mensen loopt te flirten.


4. Je vriend of vriendin bespioneren op sociale media

Elkaar vertrouwen is een belangrijk aspect van een prettige relatie. Daardoor is het des te opmerkelijker hoeveel partners elkaar stiekem bespioneren. Zo controleert 1 op de 3 mensen in een relatie elkaars sociale media. Dat blijkt uit een rapport van Hodge Jones & Allen, een Brits advocatenkantoor dat zich onder meer met (v)echtscheidingen bezighoudt. Checken of de ander misschien vreemd gaat is de belangrijkste reden die wordt gegeven voor het bespioneren van de eigen partner.


5. Vergeten dat de ander jarig is

Hoe pijnlijk het ook mag zijn, maar liefst 50% van de mannen en bijna een kwart van de vrouwen blijkt weleens de verjaardag van de eigen partner vergeten te zijn. Dit waren de opvallende resultaten van een enquête door OnePoll die werd uitgevoerd onder ongeveer 2.000 Amerikaanse koppels. Als dit jou ook wel eens is overkomen ben je dus zeker niet de enige.


6. Opwindende filmpjes en foto’s met elkaar delen

Of je nu een celebrity bent of niet, jezelf filmen of foto’s van elkaar maken tijdens de daad is een populaire bezigheid van menig stelletje. Uit een onderzoek van tijdschrift Dazed & Confused bleek namelijk dat maar liefst een derde van alle ondervraagde koppels dit wel eens had gedaan. Ook het uitwisselen van opwindende selfies is iets dat veel koppels doen om hun seksleven spannender te maken of elkaar te verrassen wanneer ze even niet bij elkaar kunnen zijn.Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website
© Datingsite Kiezen 2019 | Onderdeel van Dik.nl | Dik B.V. | KvK 74390708 | Hanzeplein 11, 8017 JD Zwolle | Privacy statement