Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Tinder laat zien welke van jouw foto’s het beste is

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Ben jij iemand die aan anderen vraagt welke foto je nu weer als profielfoto moet gebruiken? Of ben je soms nog wel eens bang dat die foto die je nu hebt geplaatst toch niet helemaal de juiste keuze was? Vooral als het gaat om foto’s op je datingprofiel, kan de knoop doorhakken soms lastig zijn. Ook wil je niet te weinig foto’s plaatsen en is heb je vaak maar een beperkt aantal foto’s die je kunt uploaden, dit is trouwens misschien maar goed ook. Wanneer je een nieuwe foto hebt en je wil die graag plaatsen is het handig om te weten welke foto het minder goed doet op je datingprofiel, zodat je die kunt verwijderen en die nieuwe foto kan toevoegen, of niet soms? Tinder heeft nu iets nieuws waarmee jij kunt testen wat je beste foto is.

Tinder wil namelijk laten zien welke van jouw foto’s de meeste likes krijgt. Dit wordt dan aan de hand gedaan van naar links en naar rechts swipen, zoals je gewend bent van de app. Wanneer je de functie aan zet kun je dus zien welk van jouw foto’s het beste werkt.

De functie gaat Smart Photos heten. Het gaat als volgt in zijn werk: gebruikers krijgen in willekeurige volgorde foto’s te zien. Op die manier kunnen ze aangeven of ze foto leuk of niet leuk vinden. Tinder geeft aan dat op die manier het aantal matches met wel 12% kan stijgen. Deze nieuwe functie wordt straks voor alle gebruikers beschikbaar gesteld en kan je dus meer matches opleveren. Dit betekent dat je je vrienden niet meer hoeft lastig te vallen met het kiezen van een foto. Nu kun je gewoon terecht bij de doelgroep, beter kan niet toch?


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies