Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Tinder introduceert Stack: iPhone berichten (iMessage) integratie

Laatst bijgewerkt: 8 maart 2017

Vind jij het heerlijk om je leven door te brengen als swipend persoon? Heb jij wel eens gedacht: wat zou het toch makkelijk zijn als ik kon swipen en wanneer het een match is, ga ik het doen? Misschien heb je die gedachten wel eens gehad wanneer je aan het winkelen was. Moet je die schoenen wel of net doen. Oftewel, is het een match? Of misschien met het plaatsen van een foto op je Facebook pagina, misschien zelfs wel bij het boeken van een vakantie. Dit zijn allerlei momenten in het leven waarbij een keuze maken soms heel lastig kan zijn. Gelukkig is daar nu een oplossing op gevonden!

Tinder Stack is de oplossing op alle problemen waarbij jij je vrienden soms even nodig hebt. Je kunt ze via je Iphone heel makkelijk uitnodigen om te helpen met die keuze waarbij jij de mening nodig hebt van mensen die met je mee denken. Bijvoorbeeld, je wilt een leuke foto plaatsen van afgelopen nacht. Welk filter moet je kiezen? Daarbij zijn jouw vriendinnen natuurlijk onmisbaar. Je nodigt ze uit via Tinder Stack en doordat ze naar links of naar recht kunnen swipen kun je zoveel mogelijk input verzamelen waardoor de keuze een stuk makkelijker wordt.

Je hebt op dit moment nog wel een Iphone nodig om gebruik te kunnen maken van Tinder Stack. Wanneer en of deze ook uitkomt voor bijvoorbeeld Android is nog niet bekend. Dit is dus nog even afwachten, mocht jij niet in het bezit zijn van een Iphone. Je kan natuurlijk ook in de groepsapp je dilemma voorleggen en het aantal voor en tegens afvinken!


icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies