• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Spotify aan je Tinder koppelen? 84% meer kans op een match!

Geplaatst op 16 maart 2017 om 10:27

Ben jij ook zo trots op de muziek die jij luistert? Heb je een afspeellijst op Spotify waar je echt heel erg trots op bent? Heb jij de beste muziek? En wees eens heel eerlijk: heb je ook een lijst die alleen jij kan zien, omdat je daar toch niet zo trots op bent, maar het wel heerlijk vindt om bijvoorbeeld de nieuwst CD van Frans Bouwer te luisteren?

Zit je tegelijkertijd ook op Tinder om een nieuwe liefde te vinden? Dan is er goed nieuws, want met jouw Spotify – en dan hebben we het niet over die geheime afspeellijst – heb jij 84% meer kans op een match! Klinkt je dit niet als muziek in de oren?

Vanaf september 2016 hebben Tinder en Spotify de handen ineen geslagen. Z kon jij de accounts aan elkaar koppelen, zodat anderen jouw Spotify account konden doornemen. Je kan zien welke artiesten jullie beiden leuk vinden en welke nummers jullie graag luisteren. Op die manier leer je iemand net iets beter kennen dan een korte biografie en een paar leuke foto’s. Omdat het nu een paar maanden goed wordt gebruikt, zijn er cijfers bekend en het blijkt dat je dus 84% meer kans maakt op een match wanneer je het koppelt aan je favoriete muziek. Mocht je nog geen Spotify hebben en op zoek zijn naar liefde, dan zou ik dit dus heel snel aanmaken!

Nu is de kans groot dat je graag wilt weten welke nummers en artiesten het goed doen bij de vrijgezellen, gelukkig heb ik hier een lijstje voor je, dus lees snel verder. Op nummer drie staat: Shape of You – Ed Sheeran, op nummer twee: Fake Love – Drake en op nummer één: Bad and Boujee – Migos ft. Lil Uzi Vert. Zo,  jij kan aan de slag!


Dossier Tinder

Dit nieuwsbericht is onderdeel van ons dossier Tinder.

Bekijk alles rondom Tinder


Wellicht vind je deze gerelateerde artikelen ook interessant:

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Spotify aan je Tinder koppelen? 84% meer kans op een match!

HappyPancake

Gratis datingsite
Spotify aan je Tinder koppelen? 84% meer kans op een match!

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy