Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Spotify aan je Tinder koppelen? 84% meer kans op een match!

Laatst bijgewerkt: 13 maart 2017

Ben jij ook zo trots op de muziek die jij luistert? Heb je een afspeellijst op Spotify waar je echt heel erg trots op bent? Heb jij de beste muziek? En wees eens heel eerlijk: heb je ook een lijst die alleen jij kan zien, omdat je daar toch niet zo trots op bent, maar het wel heerlijk vindt om bijvoorbeeld de nieuwst CD van Frans Bouwer te luisteren?

Zit je tegelijkertijd ook op Tinder om een nieuwe liefde te vinden? Dan is er goed nieuws, want met jouw Spotify – en dan hebben we het niet over die geheime afspeellijst – heb jij 84% meer kans op een match! Klinkt je dit niet als muziek in de oren?

Vanaf september 2016 hebben Tinder en Spotify de handen ineen geslagen. Z kon jij de accounts aan elkaar koppelen, zodat anderen jouw Spotify account konden doornemen. Je kan zien welke artiesten jullie beiden leuk vinden en welke nummers jullie graag luisteren. Op die manier leer je iemand net iets beter kennen dan een korte biografie en een paar leuke foto’s. Omdat het nu een paar maanden goed wordt gebruikt, zijn er cijfers bekend en het blijkt dat je dus 84% meer kans maakt op een match wanneer je het koppelt aan je favoriete muziek. Mocht je nog geen Spotify hebben en op zoek zijn naar liefde, dan zou ik dit dus heel snel aanmaken!

Nu is de kans groot dat je graag wilt weten welke nummers en artiesten het goed doen bij de vrijgezellen, gelukkig heb ik hier een lijstje voor je, dus lees snel verder. Op nummer drie staat: Shape of You – Ed Sheeran, op nummer twee: Fake Love – Drake en op nummer één: Bad and Boujee – Migos ft. Lil Uzi Vert. Zo,  jij kan aan de slag!


Bekijk ook deze gerelateerde artikelen

icon app Tinder

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Tinder. Klik hier om alle artikelen over Tinder te bekijken.

Bekijk alles over Tinder »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies