• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 205 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

single meisje op telefoon openingszin

Onderzoek naar de beste openingszin om je ware te vinden

Geplaatst op 17 mei 2017 om 10:59

Vrouwen blijken niets vervelender te vinden dan een slechte openingszin op een dating-app. De dating site Plenty of fish deed onderzoek naar de beste openingszin.

Een goede openingszin is doorslaggevend bij de eerste indruk. Je moet immers aan de hand van een foto en karige profielgegevens opmaken of die persoon wel bij je past. Op Tinder, Happn, andere dating apps en sites is dit van cruciaal belang. Aan de hand van een foto en een paar woorden weet je namelijk niet of dit je ware jacob is.

Plenty of fish is een bekende datingsite. Zij vroeg aan meer dan duizend mensen wat zij als hun beste openingszin ervaarde. De ondervraagde gaven aan niks te zien in standaard openingszinnen en zinnen die gerelateerd zijn aan het uiterlijk.
“He schatje, jij hebt ogen waarin ik verdrink.”
Dit is een openingszin, waarmee je zeker geen kans maakt om je ware te vinden.

Bijna twintig procent van de ondervraagde vrouwen gaf aan haar man gevonden te hebben door openingszinnen die een persoonlijk tintje hadden. Je kan dus beter even goed haar profiel doorlezen, dan dat je lukraak wat in de rondte schiet. Laat je inspireren door haar profiel. Met zinnen die gerelateerd zijn aan een Game of Thrones obsessie of haar favoriete band maak je meer kans.

Vrouwen geven in het onderzoek duidelijk aan dat ze meer zien in iemand waarmee ze gemeenschappelijke interesses delen. Oppervlakkigheid in een relatie is namelijk niet wat ze zoeken. De beste openingszin op een dating app is daarom het best gerelateerd aan interesse.


Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Onderzoek naar de beste openingszin om je ware te vinden

Ourtime

50plus & Senioren
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy statement