Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Friese mannen afgeperst via Grindr

Gay

Laatst bijgewerkt: 3 april 2017

Grindr is één van de grootste gay datingapps van Nederland – en bestond al eerder dan bijvoorbeeld Tinder. De app brengt mannen bij elkaar op en eenvoudige manier en er zijn hierdoor al heel veel afspraakjes ontstaan. Ook de datingapp Bullchat is een gratis dating app voor mannen en is te vergelijken met Grindr. Een duo uit Leeuwarden heeft ook de dating apps Grindr en Bullchat geïnstalleerd maar niet om gezellige afspraakjes te maken. Het stel heeft via de app mannen afgeperst.

De man (28 jaar) en vrouw (25 jaar ) uit Leeuwarden maakte een afspraak via de app. Toen ze vervolgens een adres hadden trommelden ze wat mannen op en die stuurde ze naar het achterhaalde adres. De slachtoffers moesten een geldbedrag meegeven aan deze mannen en ook werden er spullen uit hun huis meegenomen. Dit zou zich afgespeeld hebben tussen november 2016 en januari 2017. Er zijn tot nu toe zo’n vijf aangiftes binnenkomen. Tijdens het ingestelde onderzoek heeft de politie de identiteit kunnen achterhalen van de twee. Tijdens hun aanhouding zijn de telefoons in beslag genomen waarop nu onderzoek wordt gedaan.

Helaas is het niet de eerste keer dat mensen via een dating app of site worden benaderd, waarbij vervolgens iemand hele andere bedoelingen had dan jij misschien in eerste instantie dacht. Mocht jij ook slachtoffer zijn geweest van dit duo uit Leeuwarden of ben jij door iemand anders onjuist behandeld, meld dit dan bij de politie! Die kunnen je hierbij helpen en de dader oppakken. Wanneer er geen aangiften wordt gedaan zal de dader op vrije voeten blijven rondlopen. Je kan de politie op verschillende manier benaderen, waardoor jij kan kiezen wat voor jou het beste voelt.


icon app Grindr Gay

Dit artikel is onderdeel van ons dossier over Grindr Gay. Klik hier om alle artikelen over Grindr Gay te bekijken.

Bekijk alles over Grindr Gay »
foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies