• Onafhankelijk vergelijken
  • Totaal 203 datingsites
  • Altijd een site die bij je past

Friese mannen afgeperst via Grindr

Geplaatst op 17 februari 2017 om 10:58

Grindr is één van de grootste gay datingapps van Nederland – en bestond al eerder dan bijvoorbeeld Tinder. De app brengt mannen bij elkaar op en eenvoudige manier en er zijn hierdoor al heel veel afspraakjes ontstaan. Ook de datingapp Bullchat is een gratis dating app voor mannen en is te vergelijken met Grindr. Een duo uit Leeuwarden heeft ook de dating apps Grindr en Bullchat geïnstalleerd maar niet om gezellige afspraakjes te maken. Het stel heeft via de app mannen afgeperst.

De man (28 jaar) en vrouw (25 jaar ) uit Leeuwarden maakte een afspraak via de app. Toen ze vervolgens een adres hadden trommelden ze wat mannen op en die stuurde ze naar het achterhaalde adres. De slachtoffers moesten een geldbedrag meegeven aan deze mannen en ook werden er spullen uit hun huis meegenomen. Dit zou zich afgespeeld hebben tussen november 2016 en januari 2017. Er zijn tot nu toe zo’n vijf aangiftes binnenkomen. Tijdens het ingestelde onderzoek heeft de politie de identiteit kunnen achterhalen van de twee. Tijdens hun aanhouding zijn de telefoons in beslag genomen waarop nu onderzoek wordt gedaan.

Helaas is het niet de eerste keer dat mensen via een dating app of site worden benaderd, waarbij vervolgens iemand hele andere bedoelingen had dan jij misschien in eerste instantie dacht. Mocht jij ook slachtoffer zijn geweest van dit duo uit Leeuwarden of ben jij door iemand anders onjuist behandeld, meld dit dan bij de politie! Die kunnen je hierbij helpen en de dader oppakken. Wanneer er geen aangiften wordt gedaan zal de dader op vrije voeten blijven rondlopen. Je kan de politie op verschillende manier benaderen, waardoor jij kan kiezen wat voor jou het beste voelt.


Dossier Grindr Gay

Dit nieuwsbericht is onderdeel van ons dossier Grindr Gay.

Bekijk alles rondom Grindr Gay

Reacties


Reactie plaatsen

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Welke datingsite kies jij?

uitgelichte website

Recent toegevoegd

Friese mannen afgeperst via Grindr

HappyPancake

Gratis datingsite
Friese mannen afgeperst via Grindr

Nextlove

Algemeen
© Datingsite Kiezen 2018 | Onderdeel van Dik.nl | KvK 01180833 | Herestraat 106, 9711 LM Groningen | Privacy