Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Deze Nederlandse man verbleef 10 dagen op een Chinees vliegveld om zijn online date te ontmoeten.

Laatst bijgewerkt: 22 augustus 2016

Dat liefde soms pijn doet is voor niemand waarschijnlijk meer nieuws. Voor deze Nederlandse liefdeszoeker deed het zelfs meer dan pijn. Hij moest door zijn zoektocht een bezoekje brengen aan het ziekenhuis, omdat hij zo uitgeput was. Alexander Pieter Crik is 41 jaar en reisde helemaal naar China af om daar de liefde van zijn leven te ontmoeten. Zhang en Alexander hadden een relatie via het internet gekregen en waren vriend en vriendin. Alexander heeft uiteindelijk 10 dagen op het vliegveld gewacht op zijn vriendin, ze is uiteindelijk nooit komen opdagen.

Alexander vertelde aan de media dat de liefde tussen hem en Zhang (26 jaar) twee maanden geleden opbloeide in een app. Hij besloot naar haar toe te vliegen, maar zij is nooit komen opdagen. Ook weigerde Alexander het vliegveld te verlaten. Na 10 dagen werd hij naar het ziekenhuis gebracht, omdat hij totaal uitgeput was, volgens de verslaggeving van Hunan TV. Een dag laten meldde ook Zhang zich bij de TV zender en gaf aan dat zij dacht dat Alexander al die tijd een grap maakte. “We hadden een romantische relatie, maar later bleek hij een harteloze man naar mij te zijn”. Alexander stuurde haar een foto met daarop de vliegticket die hij had geboekt, waarop Zhang dacht dat het allemaal een grap was. Hij heeft later ook geen contact meer met haar opgenomen, volgens Zhang.

Toen Alexander met haar contact probeerde op te nomen na aankomst op het vliegveld kreeg hij dit niet. Zhang vertelde dat ze op weg was naar een andere provincie om plastische chirurgie te ondergaan. Ze heeft daarom haar telefoon uitgezet. Nadat dit verhaal naar buiten is gekomen vonden veel mensen de actie van Alexander niet alleen bizar maar ook dom. Hopelijk heeft Alexander zijn lesje geleerd, ook al heeft Zhang aangegeven dat ze hem nog graag na zijn herstel wil ontmoeten!


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies