Deze site bevat affiliate links. We ontvangen mogelijk een commissie bij jouw inschrijving op een datingsite.

Vergelijk de beste datingsites & apps van 2024

Badoo voegt videomogelijkheid toe aan app

Laatst bijgewerkt: 12 mei 2016

De populaire dating-app Badoo heeft weer een nieuwe functie uitgerold voor gebruikers. Met de nieuwe videofunctie, kun je je profiel verrijken met een video die je via de selfiecamera van je telefoon kunt toevoegen. Vanaf nu hoef je het dus niet meer te doen met creatieve teksten en hippe foto’s, maar kun je ook een andere kant van jezelf laten zien. Badoo is één van de grootste dating apps met meer dan 300 miljoen leden wereldwijd.

De datingapp hoopt met de introductie van deze functie profielen van gebruikers meer onderscheidend te kunnen maken. Op deze manier wordt het dus makkelijker om een snelle klik tussen elkaar te kunnen ontdekken. Met de videomogelijkheid kun je jouw unieke punten, interesses en kennis gemakkelijk delen met andere gebruikers van Badoo. Daarnaast wordt het een stuk gemakkelijker om nepprofielen en “catfishers” te ontdekken op datingsites.

Er zit nog wel een beperking van 15 seconden op de video’s, en ze moeten direct worden opgenomen vanaf de camera op je smartphone. Badoo garandeerd dat het viezeriken met foute intenties kan weren van het gebruik van deze functie door gebruik te maken van de 5.000 moderators.

Om je in te schrijven op Badoo, klik hier.


foto auteur Robin de Boer
Dit artikel is geschreven door Robin de Boer

Dating coach Robin is al jarenlang blogger voor Datingsitekiezen.nl. Getrouwd met een leuke man die ze heeft ontmoet via een datingsite. Een creatieve veelvraat die gek is op schrijven, ontwerpen en tekenen. LinkedIn

© Datingsitekiezen.nl 2024 | Onderdeel van Dik B.V. | KvK 74390708 | Stationsplein 3, 8011 CW te Zwolle | Privacy & Cookies